There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het nieuwe Ajax uitshirt 2018-2019?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 7 mei j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. Opnieuw ontvingen we veel inzendingen waaronder vele goede maar helaas ook veel foute. Echte kenners hadden het natuurlijk allang gezien: Het was niet Kasper Dolberg, zoals velen dachten, maar Donny van de Beek! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Charles Schaling uit Rijswijk er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Charles met dat schitterende Ajax shirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De NIEUWE uit-collectie 2018-2019 is nu eveneens verkrijgbaar en ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!!!

Donny van de Beek!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een nieuwe prijsvraag! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

6 reacties

 1. Mijn Club

  JOHNDOE: ik was in de Ajax shop laatst. Heb er wel wat trainingskleding gehaald, maar dit shirt is echt niet mooi. Beter was die gehele goudkleurige (trainingstenue) als uitshirt. Met normale kraag tenminste is die wel mooi.

 2. dickst14

  Hoe hebben ze dit uitshirt kunnen verzinnen. Ik doe niet mee met de prijsvraag dus kan ik het niet winnen ook. Blijkbaar maakt het ze in dit geval ook niet uit wat de supporters ervan vinden.

 3. AFCA my World

  Zelfs mocht je hem winnen, dan wil je er toch niet ingezien worden ! Te lelijk voor worden ! ⚽️

 4. ems

  JC zei ooit dat je nooit in een zwart shirt moet spelen want je medespelers zien je niet. Dus liever gifgroen of knaloranje, ook al is dat ook niet echt stijlvol.

Reageren is niet mogelijk.