Younes is klaar met Ten Hag: ‘Ik train niet meer met jou’

Dat de relatie tussen Amin Younes en trainer Erik ten Hag niet bepaald rooskleurig is weten we al een tijdje, maar volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf heeft zich opnieuw iets afgespeeld tussen beide heren. Younes, verbannen naar Jong Ajax, zou niet meer willen samenwerken met Ten Hag.

Volgens Driessen vond het voorval vorige week maandag plaats tijdens de training. Ten Hag had een oefenpartij van elf tegen elf in gedachten en kwam daarvoor een speler tekort. Met de blik gericht op de kleine buitenspeler was het verzoek van Ten Hag duidelijk maar Younes bedankte vriendelijk voor de eer met de woorden ‘ik wil niet met jou trainen’. Hiermee lijkt Younes opnieuw zijn onvrede te uiten aan het adres van Ten Hag die er volgens de Duitser voor heeft gezorgd dat hij alleen nog maar mag trainen bij Jong Ajax en bij trainer Reiziger het verzoek heeft neergelegd om geen gebruik te maken van Younes aangezien Jong Ajax een opleidingselftal is. Voorlopig heeft Younes dus zijn handen vol aan allerlei bijzaken en zou hij inmiddels zijn zaakwaarnemer aan de kant hebben gezet mede door de mislukte transfer naar Napoli. Ondertussen zou Younes gelinkt zijn aan Vfl Wolfsburg waar een vijfjarig contract zou klaarliggen. De soap rondom de kleine Younes lijkt dus voorlopig nog niet ten einde.

Bron: De Telegraaf

Related posts

104 Comments

  1. Litmanen

   Volgens mij kan Ten Hag zijn persoonlijke vete in het belang van Ajax beter oplossen.
   Door zijn contract in te leveren bijvoorbeeld.

   Supporters blij, spelers blij (niemand is gecharmeerd van hem).

   Volgens dezelfde journalist is de sfeer sinds de komst van Ten Hag om te snijden.
   Gelachen wordt er sowieso niet meer.

   Zijn optreden na Groningen was beneden alle peil en Ajax onwaardig.

   1. Bakkie

    Je gaat je contract toch niet in leveren vanwege zo’n verwend ettertje? Over 3 maanden is Younes gelukkig weg.

    1. Ajax 1

     Precies. Ben tot nu toe niet onder de indruk van ten hag en die wissel sloeg nergens op. Maar younes moet nu niet denken dat hij messi is, moet lekker zijn mond houden, hard trainen, excuus maken en dan weggaan door de voordeur. Hier heeft Ajax maar ook zichzelf mee.

     1. Mr Ajax

      Het verhaal klopt van geen kant en het lijkt op twee scenarioos, 1 ten hag heeft zijn spelers niet onder controle en 2 amin wilt gratis de deur uitlopen om zo een betere deal voor zichzelf af te dingen.

      Ik denk zelf allebei en dat is allebei slecht voor Ajax en dis voor ons!!

     2. Litmanen

      Younes loopt bij Ajax sowieso gratis de deur uit. Bij Napoli niet trouwens.
      Ten Hag zou zo goed kunnen omgaan met lastige spelers, maar de eerste die dwarsligt wordt verbannen.

      Als ik die twee weken had gekregen, inclusief die openlijke schrobbering, dan is het te debiel voor woorden dat hij na 1 week Ten Hag moet helpen om zijn partijtje op de training compleet te maken.

      Om vervolgens weer op de tribune bij Jong te moeten gaan zitten.

      Ten Hag is geen Ajax trainer en hij eindigt in mijn ogen binnen een jaar in de ww.
      Je moet heel goed met mensen kunnen omgaan.
      Dat is bij Utrecht een stuk makkelijker dan bij een club waarbij praktisch elke speler international is.

     3. KBouter

      Dan nog hoort Younes zijn werk te doen. Hij word daar vorstelijk voor betaald.Younes stelde geen ene fuck voor voordat hij naar Ajax vertrok. Een beetje respect naar de club is gepast voor hem. Een beetje professional had gedacht..voor de club doe ik het, ik ben over drie maand toch verlost van deze trainer. Of je moet Messi of Zlatan heten..die hadden geweigerd!

   2. dickst14

    Ik loop ook niet weg met Ten Hag, maar bij jou is het zoals alles persoonlijk. Younes is een van je oogappeltjes.
    Als het Kluivert of Ziyech waren geweest, je weet wel de spelers die je altijd afbrand, dan was Ten Hag een wereldcoach geweest.
    Zo de wind waait, waait zijn jasje. Jammer weer.

    1. Bakkie

     Ach laten we blij zijn dat litmanen denkt dat Ten Hag het niet gaat redden, dat geeft de Ajax supporter nog een beetje moed…

   3. dickst14

    Veltman in het Rottetdams dagblad een 4. Laagste cijfer in de hele eredivisie

    1. BobbyHaarms

     Wat die man (je aanvoerder!) in godsnaam nog in Ajax 1 moet is me een kompleet raadsel. Het geeft tevens het niveau weer waarin we ons bevinden.

    2. Ajax 1

     En terecht, want het eas echt niet best. Gelukkig heeft hij een goed el seizoen met ajax gehad, waardoor er altijd nog wel clubs geinteresseerd zullen zijn.

     1. Ajax 1

      En dat bedoel ik overigens met respect want veltman hoor je nooit zeuren, is wel een voorbeeldige speler wat dat betreft.

     2. BobbyHaarms

      Mee eens Ajax 1, daar is geen speld tussen te krijgen. Al zou ik ook niet mopperen als ik in het eerste stond maar niet goed genoeg was.

    3. Litmanen

     dickst, Veltman in het Parool, 5,5 , zelfde cijfer als Ziyech en Schone. Dat was ongeveer het hoogste cijfer wat aan Ajacieden kregen.
     Nico en Kristensen hadden een 4.

     Gek genoeg schat ik de sportredactie van Het Parool hoger in dan een Kakkie krant. Wie in Godsnaam kent het Rotterdam Dagblad? feijenoordsupporters?

     1. dickst14

      Komt niet uit zeker zoals gewoonlijk. Als Veltman een 6 had gehad was het een onafhankelijke krant geweest die niet door Amsterdam beinvloed was.
      Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die alles verdraaid zo verdraaid en ongeloofwaardig is zoals jij.

     2. Litmanen

      Jij komt met dat 010 krantje, ik met het Parool.
      Wie zoekt hier spijkers op laag water in 010?
      Is zoeken he, naar zo’n blaadje.

     3. Moosie

      jij komt met valentijn Dries en van de telegraaf een krant die je al meerdere malen de grond in schreef als het je niet uitkwam en nu hetwelk uitkomt ga je ze citeren je bent gewoon qua bronnen heel selectief in je eigen voordeel dat ben ik met Dicky eens

     4. dickst14

      Je kijkt zeker eerst in welke krant Veltman het hoogste cijfer heeft voor je hem koopt.

     5. Litmanen

      Dickst, weleens van Internet gehoord?
      Moet je eens proberen. Heel informatief.

 1. Vak 120

  Wat een misselijk makend ventje zeg die kut kabouter!! Hier moeten ajax en dit forum eigenlijk geen aandacht aan geven! Ik hoop dat deze jonge nooit meer ergens aan de bak komt!! Wat een prof zeg! Hij heeft niet in de gaten dat hij bevoorrecht is..

  1. Litmanen

   120, Als jij op je werk in het openbaar afgezeken wordt dan geef jij je baas een pluim?
   Of denk je bij jezelf, ik ga maar eens op zoek naar een andere baan.
   Younes wilde nog een half jaar zijn stinkende best doen om mee te gaan naar het WK.
   Ten Hag vernedert hem en ontneemt hem de kans voor een selectie.

   1. Vak 120

    Hij heeft maar gewoon in te vallen! Als ik mijn personeel om 15.45 nog een opdracht geef omdat ze tot 16.15 moeten werken hebben ze dat ook maar te doen.toch niks gek als je zoveel geld verdiend! Moet sierhuis nu ook kwaad weg lopen omdat hij er niet in mocht? Was ook lullig ja,dit is topsport! Geen younes soap!

    1. Litmanen

     Als ik mijn personeel vroeger om vijf voor vijf nog een opdracht gaf, dan zeiden ze volkomen terecht: morgen ben je de eerste…..
     Appels en peren 120!
     En voor de goede orde, ik ben niet selectief, dat zijn de voetballers. Ik kan me herinneren dat Ziyech bedankte voor Marokko omdat hij geen basisplaats kreeg.
     Die wilde dus niet eens op de bank beginnen…..

     1. dickst14

      Als ik mijn personeel vroeger om 5 voor 5 opdracht gaf…..dan deden ze het niet. Alle 500?

   2. De Nees

    Spelers zijn op alle mogelijke manieren al bevoorrecht en dan moet je ze ook met gouden handschoentjes benaderen. Je bent prof of niet, stoor me ook mateloos aan die zogenaamde profs, de ene week spelen ze de ballen uit de broek (groningen en vitesse tegen ajax) en de andere week is het een slap zooitje, (vitesse tegen roda eergister). Vooral motivatie opbrengen tegen bepaalde tegenstanders of anders met een dubbele agenda zoals fey tegen pisvlekken laatst. In andere competities knallen ploegen elke wedstrijd er boven op, in de ED is het vaak berekenend met de motivatie. Basissalaris geven met premies voor gewonnen wedstrijden zou een andere instelling te weeg brengen lijkt me.

    1. dickst14

     Valt mij ook elke week op. Als Utrecht bv elke wedstrijd dezelfde beleving zou hebben als tegen Ajax dan werden ze kampioen.
     Als Ajax dit op kan brengen dan verliezen ze geen punt.
     Elke keer hetzelfde: ja we begonnen te slap terwijl blablabla.
     Eerstvolgende wedstrijd gelijk de 1e die te slap het duel in gaat wisselen en dit volhouden totdat het kwartje gaat vallen.

    2. De Nees

     Ook niet gek dat we europees nog minder voorstellen Dickst, kwaliteit hebben we niet meer maar vechten kunnen onze ‘profs’ ook niet, komt o.a. door deze willekeur in de motivatie. Als je altijd voor elke meter knokt neem je dat ook mee europees, het moet in je systeem gaan zitten, kan net dat beetje schelen op het eind. Als pisvee elke week dezelfde inzet ontmoet als Ajax dan kost hun dat zeker 5 punten per seizoen. Ajax moet zeker geen cadeau’tjes krijgen maar gewoon tig keer beter zijn, job done, maar die selectieve inzet stoort wel, Utrecht is daar het schoolvoorbeeld van. Onderaan wordt geknokt tegen degradatie maar Roda pakt zomaar 3 punten omdat vitess gewoon geen zin had…dat noemt zich dan profs. Ach ik wijd een beetje uit, dusse… Younes moet zich gedragen, als een prof voordoen en luisteren naar de baas. ?

     1. dickst14

      Ja. De meeste clubs hebben tegen Ajax de wedstrijd van het jaar. Maar dat weten we en we zeggen WZAWZDB. dus….geen ecuses

     2. Litmanen

      Je dwaalt af van de topic.
      Iedereen vindt Ten Hag een waardeloze trainer, behalve als hij Younes vernedert? Beetje selectief denken.
      Maar goed, jij bent druk met je Rotterdamse huis aan huisblaadje. Ook interessant.

     3. dickst14

      Jammer weer. Op de dag dat jij een definitieve ban krijgt is dit forum weer genezen verklaard.

     4. Ajax 1

      Daarom was ik als een van de weinigen blijkbaar ook blij met de tweede helft van ziyech tegen groningen. Die ging namelijk knokken om de overwinning binnen te halen. Iets wat je van je aanvoerder verwacht als leider overigens, waarmee hij de rest meeneemt naar een hoger niveau.

 2. dennis78

  ik zou zeggen werkweigering…dus geen salaris betalen en hem lekker de deur uitschoppen..niemand is groter dan de club.

 3. Peter kopsterk

  Laat hem dan maar lekker voor zijn eigen trainen. Hij heeft het zelf verpest.

 4. a.p.

  Ja mannen en vrouwen. wij weten niet alles. wat ik wel weet dat bij geheel Ajax de boel aardig verziekt is. JAMMER!!

  1. HURBIE

   IDD a p het is alleen nog WACHTEN dat de bom af gaat
   Dit gaat niet goed
   Snap.ook niet dat ze Haggie een contract van TWEE en Half jaar hebben gegeven

  2. Teuntje

   Dit is een opmerking die hout snijdt. We kunnen hier wel Younes met de grond gelijk maken en hem vertellen hoe bevoorrecht hij is om bij Ajax te spelen(?!) maar een feit is dat Younes altijd een zeer betrokken en speler is geweest die, ondanks tegenslagen, zich altijd als een prof heeft opgesteld.
   Ik durf dan ook te beweren dat er dingen gepasseerd zijn waar wij helemaal niets van af weten.

    1. Kevke87

     hoezo is het werkweigering? hij werkt toch gewoon op een andere afdeling, met een andere chef? hij wil alleen niet meer direct met de teamleider werken.

   1. EugAjax

    Teuntje ik ben dat eens met je. Ik gaf op ander topic wel aan dat ik Younes zijn gedrag niet goedkeur in zijn algemeenheid laatste 6 maanden, maar dat gedrag staat tegelijkertijd in schril contrast hoe topcoaches De Boer en Bosz over hem denken als persoon. Hij was ook de persoon die zijn vakantie verkortte door ongeval Nouri, hij wilde bij zijn medespelers zijn. Reactie van nu vind ik trouwens heel logish. Als je straf krijgt voor twee weken mag leiding van Ajax nooit terug komen bij hem als e zelf een spelertje tekort komen. Ergo dan haal je een speler uit de jeugd. Kan die meteen op hoger nivo bijleren. Win win. Nu kleineren ze hem weer, net als bij die wissel

    1. AjaxKat

     Tja AP, je hebt wel een punt. Maar laten we niet vergeten dat dit 1 speler tegenover de hele club is. Denk dat voor de rest de neuzen wel redelijk dezelfde kant op staan. Vergelijk maar in je eigen werk als je collega een conflict met de baas heeft dan werkt de rest als het goed is ook gewoon door. Schreef het hier al eerder dit heeft weinig met Ten Hag te maken heeft. Die is (voor mij overduidelijk) niks meer dan uitvoerende in het plan van de directie die baalt van de afgeketste transfer.
     Nogmaals vertaal dit naar je eigen werk en een collega die een conflict met de baas heeft. Younes wordt al genoeg gestraft hiervoor (reken maar dat hij liever wil voetballen), ongeacht wat iedereen van hem vindt. Hij wordt hier voor van alles en nog wat uitgemaakt, ben zelf ook niet kapot van hem maar die jongen wordt hier al dubbel en dwars voor gestraft. De invloed van de directie op de trainer vind ik persoonlijk een stuk enger. En dit is precies wat de directie wil: wij kwaad op Younes en Ten Hag die de stootbuffer is van de directie. En de directie loopt ongestraft weg.

   2. iefie

    hij kwam ook van zijn vakantie terug voor Nouri of zelfs nog geen vakantie gehad. er is gewoon wat gebeurd waar wij geen weet van hebben. en ikzelf denk dat we beter naar ten Hag kunnen kijken dam Amin. Amin is geen blaaskaak maar een aardige gozert dus er moet gewoon iets gebeurd zijn.

 5. afcadeluxe

  laat younes zelf maar zeggen wat er nu weer gebeurt is,wil graag zijn versie van dit willen horen

 6. ems

  Bij mij blijft het verhaal van geen wedstrrijden willen spelen ivm optie verlenging van het contract wel het meest hangen en zie ik alles verder in dat licht….

 7. Moosie

  het is niet zo moeilijk hoor in zijn contract staat dat bij een bepaald aantal wedstrijden in Ajax 1 , Ajax de optie voor nog 1 of 2 seizoenen jan lichten.
  Maar dat kost Younes dan wel een paar miljoen en daar heb hij geen zin in snap ik wel maar voor ons als club is het kut.
  Ten Haggie is een trekpop van de directie en kunnen fluiten naar hun geld.

  1. dickst14

   Vraag mij af of Ajax juridisch niets kan doen als hij wijgert in te vallen om die wefstrijden niet te halen.

   1. Moosie

    Ja volgens mij.moet hier nog wel een slaatje uit te slaan zijn voor een goede Joodse advocaat ?

   2. ems

    Precies en net als iedereen gewoon voor je plekje knokken en willen voetballen dan pas ga je naar het WK EN dan pak je de miljoenen , niet op deze manier

 8. Charka53

  Het gaat een soap worden , donderd die lastpost er uit en geef Ten Hag een waarschuwing als hij Ajax niet beter laat voetballen mag hij ook gaan .

 9. BobbyHaarms

  De lol om nog bij Ajax te voetballen wordt met de week minder. Om supporter te zijn trouwens ook ?

  1. Litmanen

   Bobby, we hoeven het over niks eens te zijn, maar het ontslag van Keizer en de komst van Ten Hag heeft toch nog geen Ajacied beter gemaakt?
   Wegwezen die gast, totaal ongeschikt.

   1. BobbyHaarms

    Heeft totaal geen zin gehad die trainingswissel. Sterker, ik denk dat als Ajax met Keizer het seizoen had afgemaakt dat we er dan niet slechter voor hadden gestaan. Misschien zelfs wel beter..

 10. Arnold711

  Dit is het verhaal van een mega fout van de directie van Ajax. Keizer te vroeg weggestuurd, verkeerde vervanger gehaald en dan worden spelers lakoniek. En als je toch weggaat, Younes, trek je eerder je mond open met als doel weggestuurd te worden. Dan kan hij zijn problemen oplossen met Napoli. Arbeidsconflict. Maar buiten Younes zijn er meer spelers die klaar zijn met ten Hag, alleen hoor je het nog niet, komt als ze geen kampioen worden.

  1. Litmanen

   Klopt helemaal. Grote leegloop, kan Ten Hag alle spelers van Utrecht halen, die doen precies wat hij opdraagt.

  1. Moosie

   stadionverbod hoeft niet die komt echt niet meer vrijwillig langs hoor.
   heb je al een nummer naar Indo gemaild voor de groepsapp?

   1. jood84

    nee man nog niet gedaan Moosie. ik zal er achterna gaan zodra ik even wat tijd heb ?

 11. Koning Haarms Wolfs

  Zou mooi zijn als alle jongens van het eerste dit zouden zeggen. Weg met die boer.

 12. heinz stuy

  Ik denk dat de zaak totaal anders zit dan de meeste mensen denken. Younes had dit seizoen maar één doel en dat was het wk halen (logisch of niet). Een overstap naar Napoli in de winter zou roet in het eten gooien (kwam hij waarschijnlijk te laat achter). Dus terug naar Ajax om te spelen.

  Dan sta je opeens in rangorde achter Kluivert. Die krijgt minimaal een half seizoen de tijd om zich te bewijzen. Dan kom je er achter dat Ajax nog geld aan je wil verdienen maar …… dan moet je nog wel opdraven in een paar wedstrijden. Dan kan de optie gelicht worden.

  Een echte kans, terecht of onterecht, krijgt hij dus niet meer. Dan staat Ajax ruim voor en zegt ten Hag, in de blessuretijd, Younes invallen. Younesdenkt, dat is makkelijk verdienen voor ze. Nog een paar keer twee minuten spelen en Ajax kan cashen en besluit lekker op de bank te blijven zitten.

  Het vertrouwen richting ten Hag is ook weg. Dan maar de kont flink tegen de kribbe. Als bovenstaande klopt en dat is eerder mogelijk dan onmogelijk, geef ik Younes groot gelijk. Ik zie Ajax met gemak aan voor het hanteren van deze werkwijze.

  1. Moosie

   Ja ik.ben het niet eens omdat ik voor Ajax ben maar moreel heb Younes gelijk dan hadden ze hem in de zomer moeten laten gaan

 13. Ajaxfoort

  Dit lijkt mij op ouderwets werkweigeren. Je kunt het ergens niet mee eens zijn, maar je hebt jezelf verhuurd. En wie betaalt, bepaald. Als ik Ajax was zou ik dus maar aanvangen met stoppen van salaris betaling tot onze grobbebol weer tot inkeer is gekomen. Younes heeft vedette neigingen terwijl zijn spel daar absoluut niet van getuigde de laatste maanden. Dus ik zou zeggen: inbinden en seizoen afmaken.

 14. Brokamp

  Jammer voor jou Kai maar je kans komt nog wel. Je zult vast voor

  Ik zou per direct zijn salaris stopzetten. Dit is werkweigering, moet je bij je baas eens proberen krijg je gelijk een schop onder je kont enzonder ww uitkering.

 15. Joep

  Ik zou ook eens het verhaal willen horen van Younes. Het is nu alleen gissen. Het wordt nu wel een soap zo

 16. M800M

  Dat is nou niet wat ik ‘vriendelijk bedanken’ zou noemen.. nou dan toch niet joh, heeft ie alleen zichzelf mee

 17. M800M

  Haha wat is werkweigering weer een populair woord hier, zal geen uitgebreid college geven maar wat in de volksmond werkweigering wordt genoemd verwijst naar een van de in de wet vastgelegde gronden om iemand op te kunnen ontslaan, en daarnaast eventueel een vergoeding te eisen (gelijk aan het bedrag wat hij nog in loon zou krijgen tot zijn contract afloopt). Dat zijn de opties. ?

 18. -buitenkantje rechts-

  Lachwekkend hoe sommigen Younes zelfs nu nog verdedigen..
  Hij is een broodvoetballer die door Ajax uit de tweede divisie van Dtsl is gedregd.. Complete anarchie als voetballers gaan bepalen of ze wel/niet invalken of met een trainingspartijtje mee willen doen.
  Per direct exit!!
  Toegang JCS ontzeggen.. ga maar ergens als Laaf aan een schutting hangen.. Wat een ondankbaar sujet!

  1. heinz stuy

   Ach BR, het gaat om het verdedigen van Younes in mijn geval. Zelf zou het mij niet verbazen als Ajax het niet eerlijk speelt. Zoals gezegd: proberen er nog een financieel slaatje uit te slaan door een speler een paar keer 1-2 minuten te laten spelen maar verder niet meer serieus te nemen. Gezien de wk drang die Youbes had lijkt mij dat voor 99% mogelijk. Dat je als werknemer dan een reactie geeft vind ik zelfs goed, je moet je zeker niet slaafs opstellen, die tijd ligt ver achter ons. Vervolgens ziet Ajax haar plan mislukken en gaat “slaan”. Het is echt Ajax anno 2018.

  2. EugAjax

   Zo BR je kan maar beter duidelijk zijn?. Het is vaak zo dat indien iemand denkt dat hij gepiepeld word dan word men recalcitrant. En dat is wat Younes hier doet. Ajax laat hier echt een stuk mismanagement zien hoor. Vooropgesteld ik ben teleurgesteld in Younes. Maar ik kan zijn laatste twee acties echt wel begrijpen. Younes heeft Ajax 5mln door neus geboord in winter door terug te komen. Ajax had alleen toen meteen moeten zeggen ok kom maar terug maar dan verlengen we contract meteen met min een jaar en dan kan je in zomer ook weer voor 5mln weg. Als hij daf dan niet had gewild kan je hem waf mij betreft naar 2e of iets zetten. Daar heeft Ajax niet voor gekozen. Dan onder mom van belonen voor goede arbeid hem een minuut in willen laten vallen komt over alsof Ajax op die manier zijn geld wil teug verdienen. Dan beslist Ajax hem alsnog naar tweede te zetten. Vanuit Ajax standpunt terecht. Zoals De Boer zei. “Je moet je afvragen of je hem moet laten invallen minuut voor tijd maar indien je van wel beslist kan je niet anders dan hem straffen als hij weigert”. Hij gaf trouwens ook aan Younes helemaal zo niet te kennen. Dus Ajax schorst hem. En dan ga je ten tijden van die schorsing terug naar hem omdat je in training man tekort komt haha. DAT is juist lachwekkend om meerdere redenen.
   Ik had dat als trainer nooit gedaan. Had dan een jeugdspeler erbij gehaald. Dat is trouwens ook in beleid van club.

   Ik ben het eens dat Younes uiteindelijk fout zit idd maar zijn laatste twee acties zijn echt wel te begrijpen.

   Maar klopt wel dat je geen anarchie onder voetballers kan toleren. Ik denk alleen dat je als club deze anarchie makkelijk had kunnen voorkomen en dat is Ajax weer aan te rekenen.

   1. Prinsengracht

    Waarom schrijf je steeds Ajax in plaats van Ten Hag? Niet Ajax wilde Younes in blessuretijd laten invallen. Niet Ajax verzon daarna dat het “belonen” was. Niet Ajax wilde Younes later toch laten meespelen in een partij terwijl hij 2 weken geschorst was. Noem het beestje gewoon bij de naam: Ten Hag. En dat vul ik aan dat we van hem af moeten.

    1. EugAjax

     Ten Hag werkt toch bij Ajax? En ik heb het idee dat hij niet terug gefloten word met zijn acties. Dus eens met je PG, maar dan moet Sar en Overmars ingrijpen op dingen die echt niet kunnen….dat gebeurt ook niet vandaar dat ik Ajax benoem.

     1. Prinsengracht

      Ik zie ook niet dat hij wordt gecorrigeerd. Dat ben ik met je eens. Misschien moet de bezem wat groter zijn dan alleen groot genoeg om Ten Hag weg te vegen.

     2. EugAjax

      Ja PG misschien wel. Ik ben altijd zeer groot voorstander van trio BOS geweest, maar vooral dit jaar gebeuren er veel vreemde dingen bij onze club. Zonde.

     3. Prinsengracht

      Ze hebben nooit de regie in handen. Altijd moeten ze reageren. Geen visie. Geen persoonlijkheid.

 19. Huntie

  Jammer ik vond hem altijd wel goed alleen had ie een slechte rendement maar ik vond hem goed hij is niet voor niets duits international

Comments are closed.