Nijhuis fluit Ajax – Heracles

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en Heracles. Voor Nijhuis is het dit seizoen de vierde keer dat hij is aangesteld voor een wedstrijd van Ajax. Eerder floot de leidsman de uitwedstrijd tegen ADO en beide duels tegen Roda JC. De wedstrijd tegen Heracles begint zondag om 16:45 uur.

Related posts

27 Comments

 1. Mr Ajax

  Onzinnige informatie dit, wij moeten sowieso winnen, al staat vader abraham te fluiten!

  1. Peter kopsterk

   Maar nijhuis laat wel lekker door voetballen. Lichte overtredingen gewoon laten gaan. Daar hou ik wel van.

   1. dickst14

    Hij laat alles gaan. Een stafschop is gewoon een strafschop en een achterbal een achterbal. Hij heeft zijn eigen regels die op rugby lijken.
    Volgens Johan Derksen moet dit de norm zijn anders haken we Europees af.
    Wel als dit onze norm wordt en we krijgen een Italiaanse, Spaanse of weet ik veel wat voor scheidsrechter dan hebben we elke wedstrijd 3 penalties tegen en 3 rode kaarten.
    Mannelijk voetbal ok, maar Nijhuis draait volledig door.
    Valt mee dat hij ook niet gehuldigt is in Rotterdam want hij had een behoorlijk aandeel in dat kampioenschap met Feyenooit-psv en week erna Groningen- Ajax

    1. De Ajacied

     Ik vind Naaihuis echt een DROL van een scheids
     Maar dat maakt allemaal nix uit er moet gewoon gewonnen worden en hopelijk met beter voetbal als tegen Groningen
     ❌❌❌

     1. Litmanen

      Met Nijhuis weet je dat de tegenpartij bij voorbaat weet, “we kunnen schoppen naar alles wat beweegt”
      De man is de enige scheidsrechter in het Europese voetbal die een visuele handicap heeft, namelijk blindheid.
      Bij zware, niet geziene, overtredingen zegt hij achteraf dat hij misschien wel had kunnen fluiten…..
      Afgelopen weekend nog, iemand brak bijna een been na een ongelooflijke doodschop: ” foutje, ik had daar wel een vrije trap moeten geven”.
      Een schandaal, Europees uitgespeeld maar de Nederlandse profs zijn vogelvrij.

  2. Wim Hobe

   Lichte overtredingen ok! Maar Naihuis laat ook eigenlijk ontoelaatbare overtredingen toe, en nog erger: hij ” vergeet” nogal eens een penalty te geven, zeker in de JOHAN CRUIJFF ARENA!!

 2. ajaxpers

  Ik zou Ten Hag niet meer laten reageren na de wedstrijd. Echt schande voor Ajax.

 3. Wenen 1995

  Popie jopie Nijhuis…. lekker wegzetten op de tribune van Twente en zijn fluit stoppen in de plek waar de zon nooit schijnt….

  1. Charka53

   Tja Kingkong dat is zo maar als die pingelaars daar van voren is voor doelpunten gaan zorgen maakt een pingel tegen niets uit .

 4. EugAjax

  Mannelijke scheids die Nijhuis, hij mag alleen even iets beter opletten bij de echte overtredingen…voor de rest niets mis mee. In Engeland lopen er meerdere van dit soort scheidsen. Lekker tempo in wedstrijd houden.

 5. a.p.

  Wat anders: ik las net op Teletekst. Dat Ajax gaat samenwerken met Sydney. Ik hoop wel dat ze zaken hier in Nederland dan weer helemaal goed op de rails hebben staan. Want nu loopt het beslist niet lekker.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Is geen voordeel voor een club als Ajax. Schoppen, slaan….alles mag.

 7. Iceman

  Wij zijn de Lul met naaihuis. Want de vorige keer werd hij op de vingers getikt en toen zij Meneer dat hij zijn stijl van vluiten niet zal aanpassen. Dus wij zijn mooi de pineut.

 8. JohnDoe77

  Goede scheids, fluit in ieder geval mannelijk. Ongeacht de scheids moeten we gewoon winnen en duimen dat ze in Alkmaar wel eens een topper weten te winnen! Ook goed voor hun zelfvertrouwen voor de pot tegen de Kakkies voor die b-prijs!

  1. Mr Ajax

   Juist laat AZ in de 93ste minuut de winnende maar scoren tegen die lampies, dat zal hun zelfvertrouwen wel een knauw geven

 9. -buitenkantje rechts-

  Nijhuis is in zijn eigen verhaal gaan geloven.. Hij laat mannelijk voetbal toe. Betekent dat je als voetballer blij moet zijn zonder botbreuken het einde van de wedstrijd te halen.

 10. Zlatan4ever

  Nijhuis is een “enorme tukkerse eikel” die (alleen) door Derksen gepromoot word inclusief een waardeloos geschreven boek.
  Het moet niet van Nijhuis afhangen of Ajax wint of niet maar deze “meneer” heeft toch wel bewezen dat hij als scheids in de rugby-wereld thuis hoort.
  Hij wuift al jaren met plezier de zwaarste aanvallen op ledematen weg

 11. Cootje Adriaanse

  Jongens, geen Calimero-gedrag en niet steeds naar de scheids wijzen….gewoon “fluitend” winnen ongeacht wie er fluit.

Comments are closed.