Janssen fluit Ajax – NAC

Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en NAC Breda. Janssen zal in de Johan Cruijff Arena worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Vries en Polman terwijl Oostrom als vierde official met de bordjes mag wapperen. Ajax – NAC begint zondag om 16;45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

10 Comments

 1. Peter kopsterk

  We hebben nog wat recht te zetten voor afgelopen zondag. Dus pak het telraam maar erbij

   1. HURBIE

    Zo is dat
    Ze willen toch zo graag kampioen worden!!
    Moeten ze niet de instelling als bij Utrecht hebben Eitjes

 2. Brokamp

  Is toch niet belangrijk wie er fluit. Misschien makkelijk om weer iemand na afloop de schuld te kunnen geven. Wel opvallend dat Utrecht eerst AZ, Fijenoord en Ajax op liet draven en nu pas het veld gaat vernieuwen.!!!

   1. Charka53

    Als dit niet goed afloopt dan ga ik tweifelen aan onze trainer want NAC mag geen probleem zijn

 3. EugAjax

  Ik ben benieuwd. In Breda 0-8, toen werd hier veelal geroepen dat het geen verdienste van Ajax was, maar een zeer slecht elftal dat NAC. Ik vermoed dus dubbele cijfers dan nu?

 4. AFCA my World

  Nou dan moeten we maar weer overnieuw beginnen met winnen ! Om die schijtvoetballers in te halen moet er nog heel veel gebeuren ! Ik heb een hekel aan die oude mannetjes ze hebben deze keer gelijk,maar tegen utreg en den haag moet je er gewoon vol en hard inkleunen,doen hun ook,echt voetbal is dan oorlog ! ⚽️

Comments are closed.