Ajax legt ook Dani de Wit langer vast

Ajax en Dani de Wit hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De oude verbintenis liep tot medio 2018. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2018 en loopt tot en met 30 juni 2020. De Wit, die op 28 januari 20 zal worden, speelt sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax en maakt deel uit van de selectie van Jong Ajax. Tot dusver speelde de middenvelder 21 officiële wedstrijden voor het beloftenelftal en scoorde daarin 4 keer.

Bron: Ajax.nl

Related posts

42 Comments

   1. HURBIE

    Voor deze jongen geweldig. dit contract
    Eindelijk weer één die Nederlands spreekt

    1. Charka53

     Dat is zeker positief HURBIE anders sta als Ajax supporter alleen maar buitenlandse spelers aan te moedigen maar is het ons gevoel toch weg .

     1. dickst14

      ik mis er nog een kleine 9000. Zal de redactie vragen om ze aan de Seijs te geven. haha

     2. rickert

      Ik mag het niet zo grappig vinden, maar ben helaas toch echt schuldig aan een vrij gemene grijns op mn smoel?

 1. JohnDoe77

  Er zijn er een hoop die de komende maanden verlengd moeten worden, dit is in ieder geval mooi! Hopelijk kan hij einde van het seizoen (als we al kampioen zijn) nog wat minuten spelen!

  1. De seijs

   Ik hoop dat kluivertje ook gauw bij zal tekenen JohnDoe, dat gaat er echt een worden??

 2. De seijs

  Klasse weer bestuur ?????Wat hebben we toch een goeie jeugd hè vrienden????????

   1. BobbyHaarms

    Tsja idd. Het laatste wat dit bestuur verdient is om zo overdreven opgehemeld te worden. Ben zwaar verbijsterd ?

  1. De seijs

   Nou Jimmy als ik aan Robby denk dan krijg ik nog een brok in mijn keel. Trouwens nu nog steeds een top gozer??

 3. JohnDoe77

  Offtopic: lees net dit: “De KNVB en Ajax waren sinds april 2014 al op de hoogte van een hartafwijking bij Abelhak Nouri, zo blijkt vrijdag uit onderzoek van het NRC. De afwijking werd destijds bij een medische controle geconstateerd, maar beoordeeld als ongevaarlijk. De KNVB deelde de informatie schriftelijk met Ajax.”. Daar krijg je toch wel even kippenvel van op je armen!! Moeilijk te zeggen of er huer fouten zijn gemaakt, maar de club, Nouri en mensen er omheen wisten dus wel dat er een (ongevaarlijk ingeschatte) afwijking bij Appie was!! ?

  1. De seijs

   Zo wat een verhaal JohnDoe? als alle partijen dit wisten, dan is er volgens mij niks mis mee. Er staat immers geen verbod op. Maar dat het dan zo gelopen is , ja dat is wel heel triest voor iedereen. Het kan natuurlijk ook gewoon op straat gebeuren wat er met appie is gebeurt. Maar nogmaals het blijft klote?

 4. Brokamp

  Ik ben ook inderdaad verbijsterd door dit nieuws. Alle mensen die topsport bedrijven zouden de strengst mogelijke keuringen moeten ondergaan en zeker als er al iets bekend is. Ik weet wel dat je nooit iets kunt uitsluiten maar soms moet je dan harde beslissingen nemen en iemand afkeuren. Ik zeg niet dat dit hier het geval is of was maar vind dit wel erg triest om te horen. Vooral voor de familie van Appie.

 5. Brokamp

  Dani kan uitgroeien tot een hele grote. Goed dat TH is opgedoekt, zat als een corset om de club heen en had Marc helemaal vastgesnoerd. We leven verdomme in 2018 en moeten met onze tijd mee gaan, de toekomst kan nog heel mooi worden. Ik heb er tenminste vertrouwen in.

 6. Widi

  Bij Jong Ajax speelt hij beter dan ik had verwacht. Maar ik moet nog zien of hij een structurele basisspeler van Ajax 1 wordt hoor.

  1. De seijs

   Ach widi hij is aardig op weg. Hoop dat hij doorgaat breken. Echt een nederlander??kunnen we wel gebruiken in het nederlands elftal.

Comments are closed.