Frenkie de Jong tot medio 2022 in dienst van Ajax

Wanneer de raad van commissarissen toestemming geven dan zal Frenkie de Jong zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot medio 2022 aan Ajax verbindt, zo bericht De Telegraaf vandaag. Er is nu al een mondeling akkoord dat na lange en pittige onderhandelingen bereikt is. Frenkie zal een salaris opbouwen dat stapsgewijs richting het salarisplafond op zal lopen. De Jong is sinds 2015 in dienst van Ajax en maakt een bijzonder goede ontwikkeling door en dat uit zich in het nieuwe contract.

Related posts

53 Comments

   1. vak411

    het gaat om het aanbieden. hij is er vrij duidelijk in, er was hem nog niets aangeboden. heel blij mee. met de ligt, vd beek, neres en Hakim in potentie een prachtig team.

  1. Ajax 1

   Lekker, laten we hopen dat het hart van het huidige team nog een paar jaartjes blijven……

   1. De Ajacied

    Héél goed nieuws
    Frenkie is ons grootste talent, waar grote clubs op zullen azen.
    Hopelijk blijft hij nog 2 of 3 jaar bij Ajax.
    Hier heeft Ajax een echte parel in huis die ons heel veel geld gaat opleveren
    Slimme zet Frenkie
    ❌❌❌

   1. Indojood

    Dat blijft toch verbazingwekkend. Mensen in het TH doen hun werk eens een keer en meteen moet benadrukt worden dat ze zo goed bezig zijn.

     1. De seijs

      Als iemand zijn best doet dan moet je dat vermelden. Net zo als iemand het wat minder doet. Dan mag dat ook gezegd worden. En hier zijn er een paar die dat zeker niet na laten! Maar het zijn er gelukkig maar een paar?? En vaak zitten ze er ook nog naast!???

  1. HURBIE

   Zou alleen maar dom geweest zijn om zo’n groei briljant geen beter contract te geven
   Deze jongen geeft AJAX zijn ponem teeug

 1. EugAjax

  Zeer goede zet van Ajax. Dat verdient Frenkie. Nu past hij goed als CV inschuivend naar middenveld. Ik zie hem op langere termijn de natuurlijke opvolger van Ziyech. En wat ik dan kan beoordelen gaan we er in de toekomst dan op vooruit. Top gedaan en mooi oplopend contract in komende jaren in stappen naar hoogste schaal.
  Daar spreekt groot vertrouwen uit. Extra mooi dat het met terugwerkende kracht is!

  Nu aan jou Frenkie om je ontwikkeling door te zetten.

   1. EugAjax

    Tja je hebt gelijk we zetten hem twee keer in de basisi en hup kat in het bakkie ??blijft rare wereld die voetbalwereld, maar wel leuk en top dat hij bij ons blijft

  1. ?

   KK, ze waren ook vol lof over Orejuela en Cassierra. Daarnaast, wederom een speler van buiten Nederland plus de, zoals blijkt bij andere spelers uit die regio, de nodig3 aanpassings problemen. Ajax verliest haar gezicht meer en meer. We moeten het doen met Schuurs als Nederlandse aankoop. Verder zijn we verre van klaar voor Europa en zeker niet zoland deze TS er zit met Het huidige TH op de achtergrond.

    1. ?

     Ik snap dat jij het niet snapt. Is niet erg hoor maar het valt meer op als je dan wel gaat reageren. Beetje dom.

 2. Iedereen heeft een mening

  Zo wordt je als bestuur afgebrand en zo zijn er niet genoeg veren om in hun reet te stoppen. ????

  1. Kingkong

   Likt mij logies als ze het goed doen prijzen, en als ze het fout doen afkeuren
   Ieder mens doet het soms goed en soms fout dat mag toch gezegt worden , het word pas genant als er gescholden word dat helaas sommigen als normaal taal gebruik word gezien .

   1. ?

    Oeps, over normaal taalgebruik gesproken ?. Beetje opletten KK, vertikkingen heeft iedereen last van maar niet alles is nodig. Essentie wordt uiteraard begrepen maar er moeten niet te veel afleidingen zijn in de tekst. ?

 3. ajaxpers

  Iets positiefs uit de strot krijgen is voor de voorvochtmens lastig. Zeiken, negatief doen geeft hem het gevoel zelf minder mislukt te zijn.

 4. AFCA my World

  Het zou een goede uiting van waardering zijn, moet ook wel om hem uit de grijpgrage handen van de rijke topclubs te houden ! Is topprioriteit bij de europese top ! Man C,Man U, PSG,Real M,Barca en Bayern M hebben hem bovenaan hun lijstjes staan !

 5. Ajaxfoort

  Dit zal ongetwijfeld betekenen dat we hem vanaf nu (vaak) in de basis zullen zien. Goede zaak!!

 6. ?

  Lang leve de kerstgedachte. Iedereen doet het goed, is aardig en mag blijven zitten waar die zit. Joepie. Vanaf januari kan er weer aan de stoelpoten worden gezaagd. Ziyech heeft gelijk, het is een hypocriet volkje over het algemeen, de Ajax supporter.

 7. tiszosimpel

  Zo eruit zien als Frenkie niet zou bijtekenen. Maar ben er wel content mee natuurlijk.

 8. Basisspeler

  Frenkie moet leren dat een bal rond is. Dat je hem dus naar een medespeler kunt rollen. Je hoeft de bal niet persoonlijk af te geven

  1. Widi

   Hij is naast contractverlenging ook heel dicht bij een sponsordeal met een persoonlijke sponsor: PostNL

 9. Stephanafca

  Goede keus! Volgend jaar wordt dit een vaste basisspeler. Ff of-topic. Iemand al meer gehoort over suarez?

 10. Iamsterdam2015

  Opzich mooi nieuws maar een contract tot 2022…… wil niet zeggen dat hij volgend jaar of het jaar er op weg is voor een bak poen uiteraard……

Comments are closed.