There are no ads, please add some


André Onana mag in de winterstop niet weg

André Onana’s zaakwaarnemer Albert Botines geeft toe dat de interesse in de Ajaxdoelman iedere week toeneemt maar Marc Overmars heeft André al laten weten dat vertrek in de winterstop onbespreekbaar is. ‘Marc zei dat Ajax hem minimaal tot de zomer van 2019 wil houden. Maar we weten allemaal hoe het werkt. Als er een superbod komt dat voor iedereen goed is, kan het weer anders zijn.’ André heeft een contract tot 2021 en heeft het enorm naar zijn zin in Amsterdam, aldus De Telegraaf


Gerelateerde posts

56 reacties

 1. david1984

  lekker bij ajax blijven tenslotten de mooiste club van Nederland en vooral als je het toch naar je zin heb is geld niet het belangrijkste kom op andre lekker bij ajax blijven

  1. Iedereen heeft een mening

   David1984, denk dat het afrikaanse en midden-en zuid amerikaanse spelers geld juist wel heel belangrijk is. In tegenstelling tot westerse spelers moeten deze spelers niet alleen hun familie onderhouden maar ook nog eens het hele dorp.

   1. Widi

    Je hoeft niet uit Afrika te komen om de financiele aspecten van je voetbalcarriere mee te laten wegen in je beslissingen. Bijna iedereen zou graag financieel onafhankelijk zijn.

    1. Iedereen heeft een mening

     Widi, natuurlijk spelen financiele aspecten een rol ook bij mij. Ik hoef echter niet mijn gehele woonplaats/buurt te onderhouden.

     1. 🆎

      Hij helpt familie uiteraard wel maar er is geen sprake van het volledig onderhouden van een gehele woonplaats of buurt. Zie voor info de diverse interviews.

 2. BobbyHaarms

  Met deze jeugdige verdediging voor zich kan hij zich geen betere leerschool wensen, toch? Dus blijf voorlopig nog maar lekker bij Ajax!

   1. BobbyHaarms

    Een keeper kan pas uitblinken als zijn verdediging niet goed staat of fouten maakt, vooral dan moet ie er staan. Onana is zeker nog geen topkeeper en laat makkelijke ballen glippen, maar hij heeft zeker ook al onnavolgbare reddingen…lekker laten rijpen in Amsterdam.

 3. Charka53

  Laat hem nog maar wat blijven en op zoek gaan naar een goede vervanger dat moet toch wel kunnen want zo super is hij nu ook weer niet hoor .

  1. De Nees

   Hij doet me op momenten toch wel aan Menzo denken, wat risicovol and frivool soms maar al met al vind ik Onana echt een goede keeper. Op termijn vind ik Warner Hahn wel een goede vervanger, prima lijnkeeper ook en is nu aan het rijpen bij Heerenveen.

  2. Bakkie

   Dat is jouw mening, Charka.. Ik vind Onana een geweldige talent, hij heeft alles in zich om wereldklasse te worden. Hij is atletisch, balvast, kent geen angst en heeft ook nog eens een hele goeie (trap)techniek. Ik zou niet onderschatten hoe goed hij is 🙂

   1. HURBIE

    Ja Bakkie Hij is nog jong genoeg om om nog een paar jaar te rijpen en daarna naar het buitenland gaan
    Zolang Nederland niet internationaal meetelt en de salarissen niet zo zijn als in het buitenland zal je snel weggaan van spelers helaas blijven houden

    1. Charka53

     Er wordt steeds maar over de achterhoede gezeurd dat die te jong is en dat er spelers niet goed genoeg zijn maar over Onana hoor je niets nou die is dus ook jong en onervaren en niet bal vast .

 4. Jimmy1971

  Kan sowieso niet weg , met Leer die steeds geblesseerd is en een griek van 1.50 meter daarachter ..

   1. Jimmy1971

    1.76 meter Litmanen , tuurlijk chargeer ik een beetje ( humor heet dat ! ) , maar voor een topkeeper en/of een verdediger gewoon net te klein !

 5. De seijs

  Ik zeg voor een goed bedrag verkopen. We hebben aan van Leer al een zeer goede keeper in huis. Alleen is hij nu geblesseerd dus misschien van de zomer Onana verkopen.

  1. Finidi

   Zoiets zal het wel worden vd zomer, best goeie keeper maar op den duur niet te houden en die vd Leer is ook best goed maar nu niet inzetbaar.

     1. Bakkie

      Ja, jullie hebben er allebei de ballen verstand van 😂
      Onana en Van Leer met elkaar vergelijken haha ga jullie mond spoelen

     2. Finidi

      Vergelijk helemaal niks Bakkie maar zo goed als jij hem vind daar zet ik men vraagtekens bij,inderdaad heeft ie brilante momenten maar ook wel es dat ik denk van Jezus dat ging weer net goed!

 6. AFCA my World

  En wie zou je dan moeten halen ? Zoveel heel goede keepers zijn er niet ! Misschien Hahn (ex – kakkerlak) of schop ik dan mensen tegen de schenen ?

  1. ajacied078

   Warner komt uit de Ajax jeugd. naar fc dordt gegaan. en via Feyenoord bij pec en Heerenveen beland. is een goede keeper maar of die goed genoeg is voor Ajax 1

 7. Peter kopsterk

  Gewoon lekker bij ajax blijven. Bij een buitenlandse club zit je misschien op de bank.

 8. a.p.

  wordt eerst maar kampioen bij en met Ajax, daarna praten we weer verder. Ga zo door, ik geniet nog steeds van je.

  1. HURBIE

   Zou zonde als hij de zelfde weg zou gaan als Stekelenburg en Cillessen
   Dat gun ik hem niet
   En dat moet hijzelf opk niet willen

 9. tiszosimpel

  Vind hem niet zo goed op de lijn. Heeft te weinig reach. Voor de rest heeft hij wel alles in huis.

 10. 🆎

  Off: grote kans dat Ajax binnenkort wederom een speler uit Zuid Amerika gaat presenteren. Een Argentijn. Ik wil zijn naam niet eens weten eigenlijk. Perr Schuurs geeft Ajax weer de mogelijkheid om weer meerder spelers uit het buitenland te halen. Die Orejuela krijgt nog steeds niet het vertrouwen(zie invalbeurt Zeefuik) en mag inmiddls als een dure miskoop gezien worden. Cassierra krijgt ondanks zijn toch al lange verblijf hier, ook geen verdere kansen en wordt dus ook niet als volwaardig eerste elftal speler gezien. Nieuwsgierig wie de Argentijn allemaal langdurig heeft zien spelen. Vrees youtube weer als basis materiaal. Kortom, aankopen die er direct staan zijn een uitzondering. Gelukkig doet Wöber het goed maar die was in Oostenrijk ook wat eenvoudiger op de monitor te houden.

  1. vak411

   jij liep ook te zeiken toen neres kwam. nu begin je weer. als er in de jeugd geen betere opties zien vullen ze het aan met (jeugd)aankopen. ik hoop dat zelfs eennwaanzinnige super kenner als jij ziet dat er op sommige posities aankopen nodig zijn…. maar goed, 10000 mensen hier zitten er naast en jij weet het beter.

  2. Neushaar

   Orejuela staat er niet omdat hij door de taalbarriére niet te coachen zou zijn. Als je zoveel geld binnenhaalt en zo weinig uitgeeft, dan kun je toch wel 2 knaken betalen voor een tolk die 90 minuten langs de lijn staat?? Wat een ontzettend zwak excuus is dat. Hij is er, stel hem op en laat hem werken voor zijn geld.

  3. Litmanen

   AB, je valt EUG na elke bijdrage aan over de lengte van zijn stukjes.

   Ver volgens kom jij met een slaapverwekkende bijdrage van drie A-viertjes.

   Loop nu naar de deur en leg je vingers in de deurpost.
   Gooi dan heel hard de deur dicht. Wellicht scheelt dat dan de volgende keer een beetje.
   Niet grappig? Lees je eigen stukjes dan even terug.

   1. 🆎

    Litmanen, ga met je rolstoel bovenaan een steile trap staan van honderd treden. Pak de wielen met beide handen stevig vast en probeer binnen 5 seconden beneden te zijn.

 11. Ajaxfoort

  Alle euforie hier ten spijt…. Van mij mag ie weg. Het is geen top keeper en zal het ook nooit worden. Ik vind het een rommelige grabbelaar.

  1. vak411

   pfffft, gelukkig weten ze in Amersfoort wat betaald voetbal is en hebben ze er verstand van…

   1. Widi

    411, ben jij oud genoeg om je SC Amersfoort nog te herinneren? Speelde in mijn jonge jaren steevast onderaan in de Eerste divisie.

 12. Zlatan4ever

  Ajaxfoort, als jij het allemaal zo goed weet, wie in de eredivisie is een betere keeper dan Onana?

  …..Dat bedoel ik Onana is top

  1. 🆎

   Het (eventueel) zijn van de beste keeper in de ED maakt je nog geen top keeper. Er valt nog enorm veel te verbeteren bij Onana waaronder zijn spel hervattingen.

   1. Widi

    Is er een keeper actief in Nederland waar jij Onana voor zou willen ruilen? Ik ken er geen. Ik zou het woord eventueel daarom niet gebruiken. In Europa zijn er wel 10 keepers die beter/meer ervaren zijn. Maar ik ben blij met onze keeper. En ik hoop dat hij nog jaren blijft.

Reageren is niet mogelijk.