There are no ads, please add some


Gerucht: ‘Overmars wordt na dit seizoen technisch directeur bij Arsenal’

Marc Overmars zal Ajax na dit seizoen gaan verlaten om aan de slag te gaan als technisch directeur bij Arsenal, althans zo weet het Italiaanse Tuttomercatoweb te melden. Overmars zou met de Noord-Londense club zijn overeengekomen dat hij na dit seizoen de overstap maakt naar het Emirates Stadium.

Het is niet de eerste keer dat Overmars wordt gelinkt aan Arsenal want ook afgelopen voorjaar was er volgens The Daily Mail interesse vanuit Londen. Overmars, die als speler grote successen kende bij Arsenal, heeft bij Ajax nog een contract tot 2020 maar zou wel wat voelen voor een overstap naar Londen. ‘Ik denk dat er een lijst is met een aantal namen. Misschien sta ik daar op. Ik heb altijd goed contact gehad met de club en ik heb er goede jaren gehad’. Een vertrek van Overmars zou overigens niet verrassend zijn want al maanden is de relatie tussen Overmars en met name Dennis Bergkamp bekoeld. Overmars pleitte voor een ervaren coach in de categorie Michael Laudrup maar werd daarin gepasseerd door Bergkamp die jeugdvriend Marcel Keizer naar voren schoof als nieuwe hoofdtrainer. Ook met transfers zou Overmars veel tegenwerking krijgen van de RvC waardoor de relatie tussen Overmars en Ajax inmiddels meerdere deukjes heeft opgelopen.

Bron: Tuttomercatoweb


Gerelateerde posts

89 reacties

 1. KBouter

  Die heeft er schoon genoeg van begrijpelijk. Steeds maar weer de strontkar over hem heen, terwijl hij wel wil..maar tegengewerkt word.

  Jammer als dit waar is.

  1. Indojood

   Denk dat die strontkar zijn minste zorg is, als dat al een zorg is want daar krijg je overal mee te maken. Daarnaast heeft Arsenal ook een RvC die niet van geld smijten houdt. Denk dat ie eerder Sar en Bergkamp zat is.

   1. KBouter

    Dat bedoel ik ook, omdat Sar en Bergkamp hem dwarsliggen krijgt Overmars “onterecht” de shit over zich heen.

    Bergkamp is bij velen een held en zien hem nog als de grote Bergkamp!

    1. Indojood

     Lijkt misschien zo maar je leest en hoort nu meer kritiek tegen Dennis. Liedjes tegen Dennis in de vakken, spandoek tegen Dennis bij JCS en op andere sites heeft ie het bij de meesten verbruid.

     Niet iedereen is zo naïef als EugAjax die alles groter doen wil lijken met kilometers nietszeggende tekst. 😉

     1. KBouter

      Op dat soort repeterende discussie reageer ik helemaal niet meer op.

      Vanaf 2012-2013 zwaar negatief anti Ajax voetbal.

      Vanaf 2014 helemaal niets meer gewonnen, zelfs de KNVB beker niet…niets.

      Elk jaar hetzelfde met aankopen, er komen honderden namen voorbij, maar als de deadline verstreken is, raakt iedereen in paniek want webOS alleen maar verkocht en kwalitatief minder ingekocht onder de noemer…we gaan dat niet uitgeven of ze willen niet.

      Eindelijk een trainer bij ons die de supporters weer moed gaven en waar we vol verwachting van waren…laten ze hem ( om wat voor reden ook) te makkelijk gaan.

      Vriendjespolitiek…waar bv Overmars een Bosz wou houden of Laudrupp voor de selectie wou zien..wou Bergkamp zijn jeugdvriend Keizer naar voren schuiven en hij drukte dat er persoonlijk doorheen.

      Hoofdopleiding Ouaali is toevallig ook al een oud vriend van Bergkamp, Spijkerman idem, en manager Medische zaken van Dord heeft als eerste aanspreekpunt….jawel..Bergkamp. Dit noem ik controle houden in de organisatie om jezelf in te dekken…touwtje trekken dus.

      Ajax sinds 1966 afwezig met Europees voetbal!

      Supporters morren en gaan zwaar over de zeik met het vertoonde spel.

      En dan zegt iemand met droge ogen….Het gaat juist goed met Ajax…onze club.

      Met droge ogen…..

     2. Litmanen

      Hoe je het ook stelt, als Overmars vertrekt ( hij zinspeelde daar in augustus al op) dan heeft Bergkamp alle macht en kunnen we de eerste paar jaar wachten op successen. Hij is puur uit op de macht zoals het nu lijkt, zonder dat hij in het openbaar verantwoording aflegt.

      Hij weigert catagorisch alle aanvragen voor interviews. Alleen als hij een monoloog mag houden is hij bereid.

      Hopelijk kan de vijfde colonne bij Ajax voorkomen dat dit nog langer duurt, maar ja, ook vDuijvenbode koos eieren voor zijn geld.

     3. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Enige mogelijkheid is Bergkamp met een boot wegbrengen naar een eiland en zeggen dat terugvliegen de enige optie is.

     4. Litmanen

      Het is zo jammer AB dat je de laatste tijd alleen nog bijdragen levert om te beledigen, shockeren, zuigen treiteren etc. Voeg eens iets zinnigs toe. Niemand hoeft het met je eens te zijn.

      Bergkamp was een wonderschone voetballer en Johan Cruijff heeft de fout gemaakt om de verkeerde persoonlijkheden bij elkaar te zetten.
      Alleen Overmars heeft de bagage om in de top van de voetbalwereld te acteren. De rest zijn egotrippers of weglopers.

     5. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Jezus, eikel. Waar beledig ik in godsnaam. Oh ja, tering sorry … Staphorst he. Daar is poep zeggen al schelden. Pleur op als je niets zinnigs te zeggen hebt en kom lekker klaar onder je Veltman dekentje. Zo, ook weer helder.

     6. De seijs

      Jij hebt maar weinig nodig om die meeloper op stang te jagen litmanen 😂gaat je wel heel gemakkelijk af. En hij trapt er zo weer in😂😂😂😂😂

     7. Widi

      Volgens mij wilde Litmanen hem juist niet op stang jagen. Maar hij is zover van het pad dat hij automatisch begint te schelden en beledigen. Hij heeft het halve forum al “dom” genoemd. Tijd voor een spiegel.

     8. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Ja want de bijdragen waren heel normaal de laatste weken/maanden van onze Litmanen. Ach ja, het stupide volkje wordt groter en groter.

     9. Widi

      Natuurlijk. Bijna iedereen is dom. Maar niet AB. Die is slim. Heeft alleen maar vrienden op het forum. Iedereen mag hem. En hij is ook de kwaadste niet. Als je hem altijd gelijk geeft, zegt hij niet dat je dom bent. Het is alleen zo jammer dat er zoveel domme mensen zijn die hem soms tegenspreken. En dan beginnen ze hem ook nog uit te schelden. Heeeeel soms scheldt hij terug. Meestal niet. En hij begint nooooit zelf te schelden. Het zijn altijd de anderen. Misschien moeten we met de pet rond voor een standbeeld van AB. Iemand die een goed plekje weet?

     10. Litmanen

      Ja hoor, in een Amsterdams urinoir. Kunnen we allemaal tegen hem aanzeiken. Dan krijgt hij ook enig idee hoe dat voelt.

     11. HURBIE

      Goeie beslissing als hij dat zou doen
      Als hij daar zelf maar meer kan beslissen als by AJAX
      Daar heb je een hele grote beterweter die denkt dat hij het wiel heeft uitgevonden +nog een hoop jaknikkers die niet de ballen verstand van voetbal hebben

  2. Emilio4Ajax

   Kan iemand mij uitleggen waarom we Wöber kopen als we Sidoel hebben…?❌❌❌❤️🍻😎

   1. AFCA my World

    Heel simpel sidoel is (nog) niet goed genoeg,heeft wel het benodigde niveau,maar is niet constant genoeg, wober is daarin tegen al wat verder in zijn ontwikkeling en is dus een logische aankoop !

    1. Emilio4Ajax

     Ok… Dat wat ik van Sidoel gezien heb zag er erg goed uit…wel wat geblesseerd geweest heb ik begrepen, maar in potentie volgens mij beter dan Wöber….zeker net zo goed…❌❌❌❤️🍻😎

 2. Jari10

  Overmars algemeen directeur maken. Sar terug naar Marketing en Bergkamp naar Londen.

  Dat zal wel niet gebeuren maar het trieste is dat je dit van ver had kunnen zien aankomen.

  Overmars heeft het voor Ajax geweldig gedaan. Zal groot verlies zijn als hij gaat.

  1. -buitenkantje rechts-

   Grweldig gedaan vind ik wel wat meevallen.. Kijk naar de aankopen die zijn gedaan. Hij heeft twee klappers gemaakt met Milik (waan vh EK) en Sanchez (toeval) voor de rest veel spelers gekocht zonder toegevoegde waarde.
   Wens hem veel succes,mocht het waar zijn, maar zal hem niet missen.

   1. Ajaxslied

    Dolberg, Onana, Ziyech, Frenkie de Jong, poulsen om er nog een paar te noemen. Mensen vergeten hoe moeilijk het is om goede aankopen te doen met het budget wat Marc heeft en dan nog niet te vergeten dat dit de eredivisie is. En met een aantal transfers heeft hij gewoon pech gehad grote talenten die toch net niet de stap weten te maken maar waar iedereen van zei goede aankoop.

    1. -buitenkantje rechts-

     Dolberg heeft nog geen seizoen constant en goed gedraaid. Nu geen basisplek. Wordt doir een 34 jarige spits op de bank gehouden.. Onana redelijk/goede keeper.. Ziyech veel te laat gehaald onder druk publieke opinie.. Frenkie heeft nog niet eens een basisplek.. Poulsen was een gokje die goed uitviel.

   2. Litmanen

    Niet waar BR. Een wereldkeeper, Frenkie bij Willem ll opgehaald, Ziyech, Traore en een vermogen gevangen voor spelers die eindigen bij Den Haag.

    1. -buitenkantje rechts-

     Wereldkeeper?? Kom op Litmanen.. Frenkie, Ziyech zie boven.. Traoré dankzij connecties Bosz, geen verdienste van Marc. Vermogen voor Kishna?? €3 Miljoen.. schijntje.. Hezelfde schijntje dat hij bv voor Tete heeft gevangen..
     De Fransen lagen zich nu nog de tranen in de broek..
     Kan nu ook nog een lijst aan mislukte aankopen opsommen met transfersom.. en nog eeens verwijzen naar onze aankopen voor de Jupiler League Orejuela en Cassierra..
     Niet om Marc volkedig af te kammen, maar om nou te zeggen dat hij het geweldig gedaan heeft..
     Mijn oordeel zou tussen matig/redelijk in zitten.

     1. Litmanen

      BR, 9 miljoen voor Riedewald, 5 of 6 voor Ghazi, ik was Bazoer nog vergeten en van Tete weten we dat het een aardige back maar een hele beperkte voetballer is. Klaassen, Milik, Sanchez, ach ik hoef het niet na te kijken.

      In de Nederlandse voetbalgeschiedenis is er in zo’n korte tijd nog nooit zoveel geld binnengehaald.
      Waarom denk je dat Arsenal hem wil? Die hebben nog een stuk of twintig contractspelers rondlopen waar ze niet van afkomen.

      En om correct te eindigen, Kishna is verkocht voor ruim 3 miljoen. Die jongen heeft ongelooflijke pech nu, maar wel bij Den Haag. Hoeveel zou hij nu fit waard zijn? 500 k?
      Marc heeft het heel goed gedaan en had het nog beter gedaan als de heren Sar en Bergkamp een beetje verstand hadden gehad.

     2. dickst14

      Tete is een aardige back maar een beperkte voetballer??? Als dat zo is dan is Veltman een zeer slechte back die niet kan voetballen en alleen een man kan passeren door een misselijkmakende actie. Sparta.

     3. Litmanen

      Dickst, helaas voor jou, de echte kenners zijn het er over eens dat Tete heel beperkt bruikbaar is.
      Ik begrijp dat jij het liever over Veltman hebt, maar ja, die is niet verkocht. En daar hadden we het hier over.
      Probeer ondanks je onblusbare haat jegens Veltman eens bij het onderwerp te blijven.

     4. Litmanen

      Dickst, ik heb de naam Veltman niet genoemd en Tete is een van de spelers die onlangs verkocht zijn, dus je kunt me ook aanvallen op bijvoorbeeld Kishna.
      Of Bazoer, ook zo’n wereldvoetballer die niet Europese top is.
      Ajax heeft voor een groep middelmatige spelers heel veel geld gevangen, dat is de verdienste van Overmars, daar ging deze topic over.

     5. Indojood

      Veel geld binnenhalen heeft niet zoveel zin wanneer de selectie keer op keer niet op orde is, we hierdoor geen prijzen winnen en we nu zelfs de EL zijn misgelopen. Vind dit overigens een collectieve verantwoordelijkheid van alle 3 en de RvC maar Overmars is medeschuldig aan het verval van Ajax.

  2. Indojood

   Overmars is onderdeel van TH en gaat zeker niet vrijuit. We hebben al jaren onevenwichtige selecties vanwege te laat anticiperen met als gevolg mislopen van CL en nu ook de EL. Veel geld verdienen en een voorkeur voor Bosz en Laudrup als alternatief pleiten hem zeker niet vrij.

   1. Litmanen

    Indojood, je hebt gedeeltelijk gelijk. Aan de andere kant, als je in de afgelopen jaren kijkt hoe vaak spelers in de laatste dagen van de transferperiode weggeplukt werden, dan kun je moeilijk zeggen dat Overmars daar schuldig aan is.
    Sommige spelers verklaarden soms een dag voor de transfer nog aan hun collega’s dat ze bleven…

 3. Charka53

  Dit gaat de verkeerde kant op mannen straks moeten we het doen met Kale en Kokkie 😄

 4. Widi

  Het is weer dezelfde site die schreef dat Dolberg naar Dortmund gaat. Wat moeten die Italianen met ons? Het is ook weer niet onmogelijk. Sar en Bergkamp zijn twee handen op één buik. En Overmars heeft het zichtbaar niet naar de zin. Jammer. Ik vind hem het meest waardevol van de drie.

 5. Bert62

  Marc valt niets te verwijten. Wij hebben altijd gedacht dat Marc te krenterig was om in spelers te investeren maar schijn heeft ons bedrogen. Er is er maar 1 die op moet flikkeren bij Ajax en dat is heertje Bergkamp. Hij is de rotte appel met aan zijn zijde Edwin van de Sar. Geef ons aub ons Ajax en Jonk weer terug.

  1. Litmanen

   Ach, iemand als Jonk is onbruikbaar. Als hij tegen een conflict aanloopt dan heb je als club direct een groot probleem. We hebben teamplayers nodig.

 6. AFCA my World

  Grote aderlating, misschien maar Jordi Cruijff halen als oplossing,of er komt weer een onbekende jeugdvriend van bergkamp ! Zo erg dat een grote speler nu de grote kwelgeest is van Ajax,wanneer word hij nu gewipt,hij helpt Ajax naar de kloten ! ⚽️

   1. AFCA my World

    Hij heeft heel goed werk verricht bij de clubs waar hij technisch directeur was, financieel en goede spelers gekocht ! ⚽️

    1. Widi

     Is dat echt zo? Kun je daar voorbeelden van geven? En neem je in je oordeel ook mee dat er geen enkele (sub)topclub bij zit? Het zou fantastisch zijn om weer een Cruijff bij Ajax te hebben. Maar dan wel op basis van bewezen kwaliteiten. En niet alleen op basis van zijn achternaam. Daar doe je niemand een plezier mee. Jordi ook niet.

 7. Brokamp

  Ik geloof niet dat Jordi ooit naar Ajax komt. Heeft het grootste deel van zijn leven in Spanje gewoont en is meer Catalaan dan Nederlander. Ik geloof dat wij de 5e colone moeten zijn die moeten blijven hameren op het vertrek van Bergkamp. Laat die maar vertrekken naar Arsenal i.p.v. Overmars. Vroeg of laat moet er toch het benul komen dat die man niet op de juiste plek zit. Zelf was ik altijd idolaat van Bergkamp de voetballer ik ben met mijn zoon naar Londen geweest om hem daar te zien spelen. Nooit spijt van gehad wat een topper maar die euforie is helemaal omgeslagen in treurnis als ik zie hoe hij zich nu manifesteerd. Hoe diep kan een mens dalen om te zien dat hij nu de club waar hij groot geworden is mee naar de afgrond helpt. Zo triest kan een ego zijn.

 8. Janneman16

  En dan zeggen ze dat ze een plan gaan uitwerken om weer met de Europese top mee te doen………. jaja

 9. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

  Voor de selectie: gewoon goed salaris. Bonus bij overwinning. Extra bonus bij meer dan 3 doelpunten. Extra bonus bij meer dan 15 schoten tussen de palen. Extra bonus bij meeste balbezit maar daarvan wel meer dan 60% op de helft an d tegenstander. Maakt niet uit wie er scoort als er maar gescoord wordt. Slechts een paar uitvoerbare voorbeeldn om en hoger inkomen te krijgen als speler en om het leuker te maken voor het publiek. Nodig: Bosz 😉👍

  1. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

   Hoorde dus een topic lager te staan 😔

  2. Litmanen

   AB Sorry man, je hebt echt geen idee van de echte wereld. Jouw plan is niet toe te passen.
   Ok, 1 serieus probleem bij jouw idee: keeper en verdediging van wereldklasse maar middenveld en voorhoede maken er een zooitje van, wedstrijden lang.
   Ga je de achterste vijf extra belonen en wie bepaalt dat?

   Keep dreaming.

   1. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

    Het is een teamprestatie dus hele team bonus of hele team niet. Maakt ook dat men elkaar in het veld gaat aanspreken op lamlendigheid. Geen probleem dus. Het is anders maar zeker niet onuitvoerbaar.

    1. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

     Kom dickst14, Veltman is weer Veldheer en geeft als aanvoerder perfect leiding aan zijn verdediging. Het is een grof schandaal dat hij niet in de basis stond van het mooie Nederlands elftal. Zonder zijn leiding en aanwijzing3n hadden we nog veel lager gestaan in de competitie. Zo zeg, dat was een lekker jointje.

     1. dickst14

      Ja en Sanchez had alles aan Veltman te danken. Zonder zijn sturing had het een waardeloze verdediger geweest. Wat moet je voor stuff roken om zulke dingen te schrijven. Wat wordt de naam Litmanen misbruikt zeg.

     2. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Maar ja, wij zijn geen kenners he, hij wel. Kenner waarvan weet ik nog niet en wil ik ook iet weten denk ik. Ik blijf maar even bij het voetbal en mijn kennis daarover.

     3. Widi

      Dick Litmanen is gecharmeerd van Veltman. Jij en een heleboel anderen niet. Wat maakt het uit?

     4. dickst14

      Eigelijk niets. Ik ben blij dat ik geen last heb van een blinde adoratie in ieder geval. Ik ben Ajax supporter en wil het beste voor Ajax. Litmanen is gek van Veltman en daarna komt Ajax pas. Is af en toe storend als hij slecht gespeeld heeft en er toch een iemand is die hem wederom een wereldpartij heeft zien spelen.

     5. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Dank voor deze waardevolle bijdrage Widi. Heel fijn en echt aanvullend, verfrissend en vooral verrassend. Nogmaals dank.

     6. Litmanen

      Ja, kun jij niet zeggen. Wat ik van Veltman vind? Een hele goede cv die jammer genoeg op rechtsback staat omdat we al twee jaar geen fatsoenlijk alternatief hadden.
      Maar als back altijd op zoek naar een voetballende oplossing, vandaar dat trainers voor hem kiezen.
      Behalve Gullit, maar of je dat een trainer kunt noemen.

      Grijp sloeg laatst de spijker op zijn kop over de rechtsbacks van Oranje: Tête, redelijke back maar hij kan niet voetballen.

     7. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Ja, Tete is echt een hele slechte back. Slechte timing, slechte slidings, zit ook geen enkele mogelijkheid tot groei meer in. Afgelopen seizoen waren de woorden van Gijpie overigens heel anders over Tete. Ik hoor Gijp overigens niet zeggen dat Veltman goed is.

 10. Jimmy1971

  Zou doodzonde zijn als Overmars vertrekt , dit is de enige capabele persoon van het TH !!

 11. a.p.

  voetbal in Nederland….Oranje…Ajax..de andere ploegen br brbr en gaat het Bestuurlijk nu verder. Waar moeten we en kunnen we nog trots op zijn. ?? a,s. zaterdag 18.30 uur tegen Sparta….ik weet het niet meer . jammer!!!

 12. Widi

  Overmars wordt de zoveelste in een lange rij. Verguisd door veel supporters. Tot hij weg is. Dan wordt hij gemist. Laatste voorbeeld: Bosz.

  1. Basisspeler

   Hangt van zijn opvolger af. Na Bosz kwam Keizer. Geen wonder dat hij gemist wordt

 13. M800M

  Zucht, laat hem aub niet weg gaan voor de klotezooi in het TH opgelost is. Overmars is de enige die nog soort van weerstand biedt aan bergkamp en zijn blinde volgelingen in het technisch hart. Zodra hij weg is komt er wrs een jaknikker voor in de plaats in het TH en kan bergkamp ongestoord de club naar de klote helpen. Dat gezegd hebbende, het is wel een mooie stap voor hem.

 14. Basisspeler

  Verbaast mij dat velen hier de schuld bij Bergkamp leggen. Als de anderen zich zo laten leiden en piepelen zegt dat dat alles over hun kwaliteiten.
  Dat Marc eventueel weg gaat heeft hij zelf afgelopen zomer al aangegeven. Niks nieuws. Ajax kan alvast zoeken naar een opvolger.
  PS. Wanneer komt dat meerjarenplan?

 15. Amoebe

  Het zijn gewoon de jaren 80 opnieuw….armoede troef in het voetbal en toen zou het ook nooit meer goedkomen.

  Dingen moeten ook weleens op zijn plaats vallen.

  Onze tijd komt weer alleen tot die tijd even sappelen.

 16. PvL020

  Alle goede mensen verlaten het zinkende schip omdat niemand optreed tegen Bergkamp en Co!!

 17. JohnDoe77

  Niet onlogisch als er meestal niet naar je wordt geluisterd en iedereen zich met je werk bemoeit!

 18. Forever nr14

  Word het dan niet tijd dat “wij” de echte ajacieden iets gaan ondernemen en laten zien dat we dit niet willen en kunnen accepteren! Wij zien onze mooie club naar de verdoemenis geleiden, en wat doen we eraan, vrolijk weer 350km rijden om iedere thuis wedstrijd, dit geploeter te moeten aanschouwen wat veroorzaakt is door mensen die menen dat ze hetzelfde Ajax hart hebben als wij “echte” ajacieden. Er moet echt iets veranderen en snel!!!! Dit mogen we niet langer tolereren. De eens zo prachtige club man man verdomme wat doet het pijn!

 19. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

  Gerucht: AB is gevraagd om een evaluatie rapportage schrijven mbt Sar, Bergkamp en Overmars. Er zou een flinke bonus in het vooruitzicht zijn gesteld als het rapport gunstig uitpakt voor het trio. Bergkamp heeft al een uitnodiging aan AB gestuurd om eens gezellig te gaan eten in een 2-sterren restaurant. AB zou het aanbod in beraad hebben. Bron: Schevenings sufferdje.

Reageren is niet mogelijk.