There are no ads, please add some


Gözübüyük fluit Heerenveen – Ajax

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel tussen SC Heerenveen en Ajax van aankomende zondag.  Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en De Nas. Vierde official is Bax. Heerenveen – Ajax begint zondag om 14;30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

40 reacties

 1. Vak 120

  Het zal niet aan de scheids liggen zondag! Ajax volle bak er op en met overtuiging een keer..een overwinning zal ons goed doen!!

 2. Ajax/Barcelona: those were the days

  Tering, weer die Bax. Die kan nog geen wisselbord normaal omhoog houden die kwiebus. Gaat ons echt punten kosten.

  1. Vak 120

   Ja als het nu voort aan de 4de man ligt worden we wel voort zielige supporters niet? Aub zeg,gewoon voetballen en niet zeuren!!

    1. Widi

     Ik vind dat ook veel stewards niet goed functioneren. Dat gaat ook punten kosten. Om nog maar te zwijgen van de mensen in de parkeergarage.

 3. Iceman

  Nou en als wij maar winnen speel de wedstrijd als of het je laatste wedstrijd is in het mooie Ajax Shirt vreed ze op die vriezen Go Ajax kom op.

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Dat is het nu net ……. ze spelen niet in het echte Ajax-shirt. Geen rood wit dit weekend.

 4. dioajax

  Het maakt niet uit wie de wedstrijd gaat fluiten…ik denk een 2:0 nederlaag en keizer gaat weg…ik kan niet dit ajax zien…van finale europa naar niks…echt drama…

  1. Widi

   Hee Dio! Als jij niet meer positief bent, is er echt iets mis. Is het nog te doen daar in Griekenland?

   1. dioajax

    Yoooh ajax/barcelona en Widi alles goes jongens alles goed…ja ik ben helemaal kapot met dit ajax echt…dit is echt triest…ik kan geen ajax zien met dit soort resultaten echt…denk dat dir de laatste wedstrijd is vn Keizer…hahahahah ja Griekenland altijd mooi en altijd iets te doen hahahhahaha…zo lang niet gereageert in onZe app…

 5. -buitenkantje rechts-

  Lastige pot voor Ajax.. Heerenveen heeft een leuk team.. Vooral middenveld en aanval.. Zeneli vind ik een goede spits.. Reza goaltjesdief.. Ødegaard en Rojas..Schaars, Thorsby en Kobayashi op he middenveld. Maak je borst maar nat. Ook leuk om Kik Pierie te bekijken. Ajax heeft belangstelling..

 6. Ajax/Barcelona: those were the days

  Dit weekend trouwens vlakbij Friesland (ik word weer teletekst supporter Litmanen 😉). Wordt dus altijd gezellig, of onderling (niet onder Ling hoor) bij winst Ajax 😂😂😂 of samen feestje bouwen en lekker drinken met de Friezen.
  Dat laatste wel op hun kosten natuurlijk 👍👍

 7. Charka53

  Al zou Jules de Korte komen fluiten het maakt geen reet uit als ze weer op hun kloten krijgen is het hun schuld en niet van de scheids.

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Het is altijd de schuld van een ander. Lees commentaren van van der Sar, Keizer en Bergkamp. Het is nooit hun schuld.

   1. Ajax/Barcelona: those were the days

    Persoonlijk denk ik dat ze de doelen van de tegenstander stiekum kleiner hebben gemaakt. Vast actie van de maffia KNVB.

     1. Ajax/Barcelona: those were the days

      Klopt, we kunnen verdomme best zelfstandig verliezen. Hebben we geen externe krachten voor nodig. Maar nou moet die gozebullie geen pingel geven aan ons omdat hij het zie,ig vindt.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Zegt mijn vrouw:”Zullen we anders zaterdag naar huis rijden? Kun je de wedstrijd zien.” We vetrekken dus zondag, lees het wel op teletekst met hoeveel H’veen heeft gewonnen.

 9. -buitenkantje rechts-

  Kik Pierie heeft zijn contract bij Heerenveen verlengd… Verstandige kerel, verstandige ouders..

 10. Valentino

  Vrees met Keijzer gewoon op de eerste nederlaag tegen Heerenveen sinda seizoen 08-09.
  Hoop dat dat dan we het einde van Keijzer en co veroorzaakt.

Reageren is niet mogelijk.