There are no ads, please add some


Geeft Marcel Keizer Dennis Johnsen een kans?

Men kan wel stellen dat het niet helemaal vlekkeloos gaat bij Ajax. Er zijn spelers die hun normale kwaliteiten niet laten zien zodat het hele team wisselend presteert. De Telegraaf vraagt zich af hoelang Marcel Keizer om Dennis Johnsen heen kan. ‘Wekelijks is buitenspeler Dennis Johnsen een van de uitblinkers bij Jong Ajax, koploper van de Jupiler League. Tegen Helmond Sport maakte de talentvolle aanvaller zijn tweede goal in vier duels, maar de van SC Heerenveen afkomstige Noor ontbrak nog in de selectie van Marcel Keizer voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag.’

Op de vraag wat trainer Keizer van Dennis vindt, antwoordt hij : ‘Dennis is een maand bij Ajax en hij schiet als een komeet omhoog. Hij heeft inmiddels eenmaal meegetraind bij de eerste selectie. We kijken nu hoe hij zich verder ontwikkelt en of hij mee kan in de concurrentie met de andere buitenspelers’. Misschien wordt de Noor in de bekerwedstrijd tegen Scheveningen ingezet maar of dat genoeg is om het wisselende spel van Ajax te keren blijft de vraag.

Wie hoeft er volgende wedstrijd niet actief te zijn? Kies er 3!

 • Mitchell Dijks (22%, 61 Stemmen)
 • Amin Younes (22%, 60 Stemmen)
 • Technisch hart (14%, 38 Stemmen)
 • Joël Veltman (12%, 34 Stemmen)
 • Marcel Keizer (9%, 24 Stemmen)
 • Nick Viergever (5%, 14 Stemmen)
 • Lasse Schöne (4%, 12 Stemmen)
 • Justin Kluivert (4%, 10 Stemmen)
 • Kasper Dolberg (3%, 8 Stemmen)
 • Hakim Ziyech (2%, 6 Stemmen)
 • David Neres (2%, 6 Stemmen)
 • Donny van de Beek (1%, 2 Stemmen)
 • Klaas Jan Huntelaar (0%, 1 Stemmen)
 • Matthijs de Ligt (0%, 1 Stemmen)
 • Frenkie de Jong (0%, 0 Stemmen)
 • André Onana (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 94

Laden ... Laden ...

Gerelateerde posts

45 reacties

  1. De seijs

   Denk het wel PvL020. Alleen gaan ze deze jongen niet te snel brengen. Kans dat hij dan verpietert zou dan groot zijn.

    1. Toppertje

     Slechter dan Younes op dit moment kan niet. Als ze dan toch het afbreukrisico bij Johnsen te groot vinden dan zouden ze een keer moeten starten met Kluivert op links en Neres op rechts. Aanmodderen met Younes doet pijn aan de ogen en is slecht voor de instelling van spelers.

     1. Litmanen

      Niks ten nadele van Younes, ik blijf het een goede flankspeler vinden, maar Johnsen heeft meer talent. Van mij mag hij gebracht worden, heerlijke speler.

 1. Charka53

  Dit is zeker een goed talent en misschien is goed dat hij bij de selectie komt en zijn kans krijgt alleen hij en Frenkie brengen meer enegie op dan het grootste deel van dit Ajax 1 , dus Keizer misschien red je Ajax er mee en jezelf.

  1. HURBIE

   Het is jammer dat Keizer te weinig ziet ,anders had hij het roer allang omgegooid
   Maar door gebrek aan ervaring ziet hij dat niet
   Of hij schijt in ze broek voor Bergkamp
   Maar dat alles anders moet is duidelijk

   1. Charka53

    Ik hoop dat het zijn gebrek aan ervaring is ,dat kan je hem niet kwalijk nemen maar als hij dit in opdracht van Bergkamp moet dan zijn we bij Ajax echt verkeerd bezig.

   2. beni

    Dit is Nederland en zo functioneerd het, amateurs ten top en heeft niks met geld te maken. Roer moet helemaal om anders blijven we het lachertje in Europa.

 2. Kingkong

  Zo lang Younes dechand boven het hoofd word gehouden hoef je Johnsen niet over te hevelen temeer dat Kluivert op die positie ook niet word ingezet en bewezen heeft daar echt goed in te zijn.

 3. JohnDoe77

  Lekker moment om in het team te komen als het zo stroef loopt! Ik hoop dat hij zijn selectie flink op de schop gooit;

  Onana
  Orejuela-Ligt-Wöber-Viergever
  Vd Beek Frenkie Ziyech
  Kluivert Huntelaar Johnsen

  1. dickst14

   Goeie opstelling. Onbegrijpelijk dat die Youness niet gewisseld werd. Hij deed werkelijk niets goed en liep alleen maar in de weg.

  2. Charlie2011

   Idd Goede opstelling gewoon proberen. Zullen we een groot spandoek maken voor ajax vitesse

  3. KBouter

   Kluivert kun je afwisselend laten spelen met Neres, Kluivertje voetbalde gisteren ook niet vanuit zijn taak en deed maar wat. Af en toe denk ik dat Kluivertje denkt dat hij de nieuwe Messi is.

   1. Jimmy1971

    Bij Kluivert is het nog alles of niets , soms veel te flegmatiek , dan moet je als signaal hem er gewoon even afhalen !
    Zijn schot op doel leek wel een terugspeelbal ..
    Hij moet oppassen niet de nieuwe Brian Roy te gaan worden , die speelde ook 1 wedstrijd geweldig en dan weer 4 wedstrijden kut ..

    1. Toppertje

     En toch ga ik voor Kluivert naar het stadion. Dat kan ik van younes niet zeggen. Evenmin van Dijks, Viergever en Veltman. Maar goed dat zijn nog verdedigers.

 4. Brokamp

  Kleine Kluivert moet eens ophouden met die schwalbes, is niet de eerste keer dat hem dat overkomt. Naar trekje is dat van hem, geef hem maar eens goed op zijn kloten. Hij bakte er mede door die kaart bar weinig van zondag, en Neres maar wachten op die bank. Zet hem maar een poosje terug naar jong en laat het hem daar maar eerst weer eens laten zien. Bah

 5. ElSalvador

  Van Gaal op de plek van Van der Sar en Laudrup als trainer/coach. Bergkamp verkast naar Arsenal. Overmars mag blijven. Ajax trekt zich terug van de beurs. Ajax koopt de Arena. Een droom, een visie of …….

  1. Gido

   Je bedoelt de Van Gaal die Johan een mes in de rug stak en samen met Blind de zaak wel even zou opschonen bij Ajax?

    1. dickst14

     Wat van Gaal geflikt heeft met Cruijff was walgelijk. Maar in het belang van Ajax lijkt hij mij een van de weinigen die de bezem door dit zooitje kan halen. En als eerste daad Wim Jonk terughalen. Als we op deze manier doorgaan wordt het alleen maar nog slechter.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Ik denk dat Jonk en van G. nooit samengaan. Dus blijft Jonk over. Voor mij persoonlijk mag v. G. een stadionverbod krijgen. Maar ja, dat is persoonlijk 😉

     2. Indojood

      Van Gaal is al een keer mislukt in de organisatie bij Ajax. Moest zich zonodig bemoeien met Koeman en Zlatan. En de beruchte mes in de rug weten we allemaal nog. Dus twee keer mislukt in de organisatie.

 6. -buitenkantje rechts-

  Laten we nu niet gaan doen alsof Johnsen de reddende engel is die Ajax uit het slop trekt. Groot talent, maar zijn tijd komt nog wel.

  Je moet in eerste instantie de coach vervangen. Dat zal (nog) niet gebeuren helaas. De coach moet “passen” binnen het TH.. Nu met Keizer hebben ze een ideale trekpop. TH begrijpt niet dat ze op een tkkende tijdbom zitten.

 7. Gido

  Belangrijkere vraag is wanneer hij Wöber laat spelen. Die speelde 3 weken geleden nog basis bij Austria Wien en moet nu volgens Keizer eerst leren voetballen. Kan toch nooit slechter zijn dan Viergever? Kan die lekker naar linksback en Dijksie naar de bank.

 8. Ab: Ik mis Johan.

  Laat Keizer eerst Frenky eens een behoorlijke kans geven. Als Frenky de tweede helft zwak start (na een weergaloze eerste helft) wordt hij gewisseld terwijl Younes al een eeuwigheid zwak is en mag blijven staan. Zo win je geen geloofwaardigheid Keizer, dat gaat fout. Daaruit blijkt de zwakte van Keizer.

 9. AFCA my World

  Alleen Johnsen een kans tegen scheveningen, en Cassierra en Eiting dan ? Die verdienen het OOK ! ⚽️

 10. Vak 120

  Vd gijp had gisteren gelijk! Kluivert maakt dit seizoen nog geen 2 goals in ajax 1..
  Gewoon pas op de plaats,want met kluivert en younes aan de zijkanten komt het echt niet goed!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Verbaas me al twee seizoenen dat Younes keer op keer opgesteld wordt.. Onder Bosz en nu onder Keizer weer..

Reageren is niet mogelijk.