There are no ads, please add some


Lamprou al op trainingsveld Ajax; vanmiddag presentatie

Het contract is nog niet getekend maar vanochtend verscheen Kostas Lamprou al op het trainingsveld van Ajax, zo meldt De Telegraaf waarbij de krant ook als bewijs een foto plaatst. De handtekeningen zullen naar verwachting aan het begin van deze middag gezet worden waarna Lamprou ook officieel voor één seizoen Ajacied is. De bij Willem II vertrokken doelman wordt derde keeper achter André Onana en Benjamin van Leer.


Gerelateerde posts

63 reacties

   1. Litmanen

    Belachelijk reactie. Een topkeeper ( bedenk even: derde keeper!) voor helemaal niets. Niks aankoop. Transfervrij. Prima actie van Ajax.

    1. KBouter

     Eens…een keeper die vaste keeper was bij een eredivisie club en goed gepresteerd heeft daar, transfervrij naar Ajax halen als….DERDE keeper, doe je het gewoon goed. Geen enkele club in Nederland heeft een ervaren eredivisie keeper als derde keeper.

 1. Mooi

  Ik kan dat niet rijmen dat hij derde keeper wordt ,en dat doet hij terwijl hij nog bij menig club in het doel kan staan

 2. Basisspeler

  Komt dat zien! Komt dat zien! Derde doelman aangetrokken. Schande! Geen doelman uit eigen opleiding die DERDE doelman kan zijn en beter is dan Lamprou.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Basisspeler: we hebben er nog een heleboel in de eigen opleiding, alleen die spelen nog op een half veld.
   De echte kandidaten die voor deze rol in aanmerking komen zijn geblesseerd. Ik zeg dat niet voor jou, want uit een ander topic weet ik inmiddels dat jij dat ook wel weet en ik geen zin heb om weer voor oud vuil uitgemaakt te worden, maar om aan anderen duidelijk te maken wat mijn mening is. Ik vind (maar dat is mijn mening, zonder die van jou te diskwalificeren) het een uitermate verstandige keuze van Ajax. Ik vind (nogmaals: dit is mijn bescheiden mening) dat Ajax hier waardering voor moet krijgen. Bij voorbaat mijn excuus als ik je hiermee onheus bejegen of voor het hoofd stoot.

 3. De seijs

  Top dat hij al al op het trainingsveld bezig is terwijl hij nog niet getekend heeft. Goed voorbeeld en top mentaliteit. Hoop dat iedereen ziet dat hij echt wil. Hier door dwingt hij al respect af. Ook al zal hij 3e keeper blijven.

  1. FrankiC

   Tuurlijk Seijs. Prima coachende en meevoetballende keeper voor Jong Ajax. En als het moet dan staat ie er.

  1. HURBIE

   Ja waarom niet
   Waardering voor hem dat hij liever derde keeper bij AJAX is ,da eerste keeper bij FC KNUDDE

 4. stylo1984

  Mooi oprotten met die kakkerlak… 3 maanden geleden had je em moeten horen, met zen rot kop

  1. sjakie1952

   Hij is we heel negatief over ons geweest. Nu gebruikt hij ons als springplank en daarna gaat hij voor het geld

 5. TikkieTakkie

  Erg raar dat ze een derde keeper contracteren, onze tweede keeper gaat waarschijnlijk heel weinig spelen, zag je vorig jaar bij boer ook, dus waarom zouden ze dan een derde keeper willen. Die speelt dan nooit. Waarschijnlijk word dit eerste keeper van Jong en als er eenkeeper gebleseerd is mag hij mee op de bank naar het eerste!

  1. Litmanen

   Heel logisch, Onana is international, dus regelmatig weg. Verder, als Onana plotseling verkocht wordt, nu of in december, moeten er goede mensen staan.

 6. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

  Trainingsveld is het enige veld waarbij hij nog enigszins in beeld komt.

 7. Jimmy1971

  Hoop dat het gras niet te hoog is voor hem ..
  Nee , serieus , vind het als 3de keeper raar ! Het gebeurt zelden dat beiden keepers geblesseerd zijn , en mocht dat ooit gebeuren dan moet je eerst volgende jeugdkeeper dit maar oplossen !
  Dacht eerst dat het misschien met de Afrika cup te maken heeft maar die is dit voetbaljaar nog niet ..
  zonde van het geld dus !!

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Eens Jimmy, maar de drie eerstvolgende jeugdkeepers zijn geblesseerd. De volgende zit nog in de groei en is nu nog kleiner dan Lamprou 😉

  2. Litmanen

   Jimmy, Ajax was op zoek naar een derde keeper omdat vLeer geblesseerd is en de derde keeper, een jeugdkeeper, zijn pols heeft gebroken.
   Dat zou betekenen, dat bij een blessure van Onana, het zo maar zou kunnen gebeuren dat een jongen van 17 jaar het doel moet verdedigen. In de eredivisie en in Europa.
   Ik hoop dat je het met me eens bent dat dat onaanvaardbaar is.
   Lamprou wordt puur uit nood een jaar onder contract gezet. Prima derde keeper. Vorig jaar bij Willem ll wekelijks uitblinker…….

   1. EugAjax

    Eens Litmanen, jij en Hoeda doen al verwoede pogingen de meesten het te laten inzien doe ik het maar even niet een keer 😄

    1. Jimmy1971

     Ik begrijp jullie gedachte , maar ik vind het toch een verantwoord risico omdat dat een scenario is wat niet heel erg voor de hand ligt. Ik vind het risico in de verdediging ( eigenlijk maar 4 basis spelers plus Dijks ) groter , en zie daarom liever dit probleem opgelost !
     Daarna zou ik beter met Lamprou als 3de keeper kunnen leven.

    1. EugAjax

     Hey Widi, ik wil je perssonlijk even heel veel sterkte wensen met Nouri. Wat zal jij een extra dramatische periode hebben gehad! Veel sterkte in de nabije toekomst ook. Ik kan me niet voorstellen hoe vooral jij je moet voelen! Sterkte!

  3. KBouter

   Na de twee geblesseerden is domweg niemand die dit niveau heeft, en ik sta er ook nog niet van te kijken dat hij straks nog tweede keeper word ook als het gaat over kwaliteit en ervaring.

 8. TikkieTakkie

  Hij denkt dus dat hij volgend jaar door zijn status als Ajacied het buitenland in kan, maar als hij niet speelt dan ziet alsnog geen club hem😶 is dit dan wel een slimme stap voor hem of zullen ze hem toch volgend jaar oppikken?

 9. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

  Off topic: “Feijenoord fan in problemen”: ff heel wat anders. Ik zit buiten en zie beneden een jong gastje in een Feijenoord shirt achterop een scootmobiel staan bij zijn, waarschijnlijk Oma. Oma moet echter uitwijken en rijdt net niet zo zachtjes. Die gozer flikkert ervan af en rolt, via een grote plas, bijna zo de haven in. Zijn benen lagen op de rand van de kade. Altijd leuk om Feijenoord in de problemen te zien. 😂

  1. De seijs

   Ik moet nu toch effe op je reageren AB. Wat je hier nou weer neer zet is echt diep triest. Nouri was nog geen 2 dagen in het ziekenhuis en toen was er misschien net zo’n klein jongetje die jij nu uit lacht om dat hij in de problemen is aan de kant van de kade. En dat jongetje maakte een heel mooi gebaar als feyenoord supporter naar ajax en Nouri toe. Hij hoopte echt gemeend dat Nouri er weer bovenop zou komen. En dan jij nu met zo’n reactie……….. triest, en nou ga jij er je er zoals gewoonlijk weer proberen uit te lullen wat echt niet gaat lukken! Jij bent ziek en zeker geen ajacied LUL.

   1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

    Tuurlijk joh, ik zal je in de gaten houden als de wedstrijd tegen Feijenoord er aan komt. Schijnheiltje, flikker een eind op. Imbiciel.

    1. De seijs

     Zoals iedereen ziet en leest hier je bent weer ziek. Burn-out! !! (hoe is het met die ouwe hoer!)

     1. Hoeda Fak Ajoe

      Nou moet … nee, ik wil het nu wel even opnemen voor AB, al zal die zeggen dat ie dat zelf wel kan en dat ik me niet met zijn discussies moet bemoeien. Maar hé, er zijn geen regels op dit forum.
      Ik snap werkelijk niet Seijs hoe je het in je hoofd haalt om Appie er bij te halen omdat er toevallig een jochie in een Feyenoord shirt loopt. Wat een vals sentiment en wat mij betreft daal je nu nog verder in mijn achting. Niet dat dat je wat interesseert, maar ik ben de laatste paar dagen toch wat een het afgeven op iedereen en dan kan ik dit niet aan me voorbij laten gaan.

     2. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      Hoeda Fak Ajoe: oprecht, dank. Vooral door de Seijs zijn mijn bijdragen de afgelopen periode ook tot een bedenkelijk niveau gedaald. Ik ben mij 100% bewust van mijn acties en met redenen maar dat terzijde. In tegenstelling tot een of meer anderen denk ik dat wij ondanks onze tegenstellingen hier en daar heel goed samen een biertje kunnen drinken.

     3. De seijs

      Jezus daar zat jij al een tijdje op te wachten burn-out ab! !!! Iemand die het voor jou opneemt en dan gelijk diegene om armen of hij je verlosser is ! Daar prikt iedereen hier denk ik toch doorheen joh! Wat een verschrikkelijke nagemaakte ben jij!!!!

     4. Hoeda Fak Ajoe

      Ik twijfelde even AB … maar gezien Seijs’ reactie drink ik liever een pint met jou op Appie en de toekomst van Ajax dan met hem! … ik wordt nog eens sentimenteel 😉

     5. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      👍 kijk uit, van sentimenteel gedoe word ik agressief 😂. Weet je, wie zal het zeggen met die pint, samen een stuk in ons kraag zuipen. Op Ajax en op Appie. Eerst morgen maar eens naar het stadion.

     6. Widi

      Seijs, ik vind het jammer dat je dit schrijft. Maar ik heb inmiddels ook gelezen dat je vlak na het neervallen van Nouri iets aan mij hebt geschreven. Dat vond ik wel heel tof. Dank daarvoor.

     7. De seijs

      Ik schrijf ook liever zoiets niet widi, maar meneer zegt dat hij schijt aan iedereen hier heeft en dat hij alles kan zeggen hier. Ik heb mij hier een tijdje van reactie onthouden naar ab. Maar eens houd het bij mij op. Hij blijft maar zuigen. Nou dan moet ik (helaas) ook maar weer op zijn manier reageren. Het houd ook bij mij een keer op dat ik zwijg. En lees het maar na , ik reageer al een week of 4 niet meer op hem. Maar na dat belachelijke bericht vanmiddag ben ik er klaar mee om niet meer op hem te reageren. En dan nog wat hij kwam er nog mee om meer respect naar andere supporters te omarmen. Ja het duurde nog geen 2 weken en hij ziet alweer naar andere supporters. En dan mag ik hem niet tot oorden roepen? Wie is nou gek hier!

     8. Widi

      Ik heb ook je andere kant gezien. En die zie ik liever. Verder mag iedereen zelf weten met hij/zij ruzie wil maken. Ik heb van jullie allebei een reactie gekregen waar ik blij mee ben.

     9. De seijs

      Ja dit is de makkelijkste manier. Om te reageren bedoel ik dan. Maar 👍goed dat jij er weer bent.

     10. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      Tot de oorden? Het is natuurlijk heel logisch dat je mijn moeder erbij betrekt he imbeciel. 4 Weken geen ractie op mij? Je hebt inderdaad niet op school gezeten. Een week heeft 7 dagen en elke dag 24 uur. Jij zou dus 4x7x24 uur geen reactie op mij gegeven hebben. Je bent en blijft een leugenaar. Je bent en blijft een zielig duim figuurtje en ja, ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet naar hetvfake adres in Hillegom gegaan ben destijds. Dan hadden we dit geleuter niet gehad. Bye Seijs, verzuip maar in de fristi.

     11. De seijs

      Je moeder????? Ik heb haar niet genoemd domme lul. Maar komt natuurlijk door je burn-out ab!

     12. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      “Hoe is het met die ouwe hoer”. Je bent een ziekelijke geestelijk zwaar gestoorde imbeciel die het leven niet waard is. Je hebt hulp nodig jochie.

     13. De seijs

      Ja, hoe is het met die ouwe hoer. Kan iedereen zijn! Maar ja………. Zit in je hoofd hè burn-out ab!

     14. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      Je bent zwaar geestelijk gehandicapt de Seijs. Euthanasie is een optie hoor.

 10. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

  Krijgt Lamprou touwens een extra lat onder de officiele doellat vanwege zijn beperkte lengte?

   1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

    Uiteindelijk goede actie van TH. Scheelt tegen doelpunten 😉

Reageren is niet mogelijk.