‘Ajax-tegenstander OGC Nice serieus in gesprek met Sneijder’

Het management van Wesley Sneijder praat komende week in Nederland met de clubleiding van OGC Nice over een contract, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Franse tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League zou een eerste bod hebben neergelegd bij het management van Sneijder maar dat zou door Sneijder zijn afgewezen.

De gesprekken gaan naar verwachting aankomende week verder, als Nice ook de return in de voorronde van de Champions League tegen Ajax speelt. Op de achtergrond speelt nog steeds een financieel interessant aanbod van Los Angeles FC dat echter pas voor 2018 geldt.

De interesse van OGC Nice in Wesley Sneijder neemt serieuze vormen aan, zo melden onder meer Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Volgens het laatstgenoemde medium hebben les Aiglons de transfervrije middenvelder al een eerste aanbieding gedaan, die ‘duidelijk nog te laag lag’.

Zie ook eerdere berichten:
27-07-2017: ‘Zowel FC Utrecht als Ajax heeft geen trek in Sneijder voor slechts een half jaar’
22-07-2017: ‘Ajax maakt ‘vooralsnog’ geen werk van mogelijke komst Sneijder’
15-07-2017: Sneijder per direct weg bij Galatasaray
28-06-2017: ESPN: ‘Sneijder kiest niet voor Ajax maar voor Los Angeles FC’

Related posts

47 Comments

  1. KBouter

   Precies Charka, het is allang bekend dat Yolanthe naar USA wil om haar filmcarriere nieuw leven te geven.

   En Wesley loopt trouw haar achterna.

   1. Litmanen

    Ach, er werd destijds een hoop onzin over de financiële wensen van vdVaart geschreven. Sneijder blijkt de echte geldwolf.
    vdVaart ging destijds voor zijn vriendin naar Denemarken. Sneijder gaat ook voor zijn vrouw naar de VS, alleen wel met een andere reden.
    Golddigger Yolanthe.

     1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Kbouters wel op Yolanthe.

   2. De Nees

    Hou ’s op met dat golddigger verhaal man, alle spelers willen zo veel mogelijk cashen. Daarbij Sneijder heeft ons zoveel vette WK momenten gegeven, daarvoor alleen al moet je hem anders beoordelen. En hij kan nog steeds overal goed mee, wil je ‘m dan betaal je paar miljoen, niks mis mee. Zo niet dan kijkt ie over de grens. Simpel.

    1. Bakkie

     En het gaat niet alleen om geld, maar ook om gewoon wat toffer is om te doen. En dan kan ik me voorstellen dat je liever in LA woont met een zonnetje op je knar en oneindig veel toffe dingen te doen, dan dat je in de regen op het kunstgras van Excelsior staat..

     1. Litmanen

      Waarom werd Raf hier dan helemaal geslacht? ,Hebben we daar niet van genoten?

      Sneijder is iemand die alles alleen maar om geld doet. Denk je nou echt dat hij het nodig heeft nog een bak geld te verdienen in de vier maanden die hij moet overbruggen om de vele miljoenen in de VS op te halen?
      Nee, en geen goed georganiseerde club zal twee miljoen neerleggen om het elftal voor vier maanden om te gooien zodat mijnheer Sneijder in de beste conditie in Amerika aankomt.

      Denk na, belachelijk gewoon.

     2. Bakkie

      “Denk je nou echt dat dat hij het nodig heeft nog een bak geld te verdienen?” Jij hebt echt moeite met het lezen van andermans meningen/ideeën he.Ik zeg toch juist dat hij het niet alleen voor het geld doet. Maar je gaat weer eens totaal voorbij aan de inhoud van mijn reactie. Pff en ik verdoe weer mijn tijd om een of andere koppige, arrogante betweter iets uit te leggen…

     3. Bakkie

      By the way: Sneijder is een speler die leeft voor interland voetbal en WK’s en EK’s (die overigens nauwelijks iets opleveren voor spelers.. he dat is gek, Sneijder doet alles alleen maar om geld toch?) Hij weet dat hij alleen in Oranje speelt als hij bij zijn club ook speelt. Daarom moet hij een goede keuze maken voor deze overbruggingsmaanden. Denk volgende keer zelf even na, Litmanen… voordat je weer zo overtuigend onzin post.

     4. Remco425

      Klopt Bakkie, hij wilde bijna voor noppes spelen deze 4 maanden, alleen maar om bij het NL elftal in beeld te blijven, maar goed, Sneijder doet alles alleen maar voor het geld…

 1. Gert Ajax

  Gaat alleen maar om geld bij wes en yo.
  Klaas jan is een heel ander type en die hebben we gelukkig al⚽️

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

   Klaas Jan is ook puur vanwege de financiële kant langer bij Schalke gebleven hoor.

 2. FrankiC

  Ben benieuwd wat Sneijder (of Nice of Ajax) doet als woensdag bekend wordt dat Nice géén CL speelt!

  Wat mij betreft mag Ajax dan alsnog toeslaan. Dus nIet te snel oordelen over zijn beweegredenen en flexibel omgaan met hetgeen er nu in de pers verschijnt.

  1. Litmanen

   Schei uit, Ajax gaat geen enkele speler voor 4 maanden een vermogen betalen, buiten het feit dat het voetbaltechnisch volkomen belachelijk is.

   1. FrankiC

    JULLIE zijn naïef, ik niet.
    Of beter: wij niet. Jullie suggeren dst het een bijkans achterlijk idee is maa zeer gewaardeerde forumleden hebben (nagenoeg) dezelfde mening, namelijk vól voor Sneijder gaan. Ik noem even Buitenkantje Rechts, Basisspeler, De Nees, Tikkie Takkie, Indojood, Rickert, (Remco425) en dan vergeet ik er ongetwijfeld een aantal.

    Dus nee hoor, ik ben bloedserieus. Het is juist naïef om te veronderstellen dat we de poule halen/doorkomen met deze selectie. Mét Sneijder is de kans groter en ja, dat mag wat kosten . Te meer we onder de streep overhouden. Carel Eiting is een leuke speler, maar ik denk niet dat Messie of Vidal daarvan onder de indruk zijn. Dus Sneijder met voetbal, gif en als aanjager. Waarom geen échte versterking gehaald? Waarom niet in juni de selectie rond?

    Jullie mening is gebaseerd op misplaatst onderbuik gevoel zoals de invloed van zijn vrouw (who cares), dat het een golddigger zou zijn (die jongens moeten het in 15 jaar verdienen, lees prima bijdrage hier van ‘de nees’), dat de jongeren er last van hebben (ha ha, integendeel) etc etc. Onderhandelen is gewoon vraag en aanbod.

    Tip: Direct halen!!!

    1. KBouter

     Dom gelul Franci, aan de ene kant zweert iedereen hier over de Cruijff filosofie wat uitgaven betreft wat onverantwoord is om een Braziliaan te kopen, …aan de andere kant zweert dezelfde gasten dat Sneijder een paar maand gehaald moet worden voor een mega bedrag, waardoor er een jeugdspeler naar de bank moet.

     Echt….jullie zijn hartstikke gek!!

     1. De Nees

      D’r zijn andere argumenten waarom de een wel en de ander niet moet, je gooit het op een hoop om je punt te maken. Zelf zie ik ook niet een contract van 4 mnd zitten, maar de andere argumenten vind ik wel juist.

     2. FrankiC

      Precies Nees. Dit is allemaal moeilijk in een paar regels uit te leggen.
      Sinds ‘Cruijff’ is er trouwens al zo veel verandert dat je flexibel met zijn filosofie moet omgaan. IDe spelers van Ajax zijn gewild, Ajax staat weer op de kaart, de bankrekening loopt vol, de ambities zijn bijgesteld, jeugdige spelers willen graag masr onze opleiding komen etc etc

    2. EugAjax

     Sneijder mag van mij zo komen, maar niet voor paar maanden, minimaal voor een jaar. Dan zijn we ditvjaar echt niet meer te houden !

   1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

    Ik dacht dat het humor was van FrankiC.

    1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

     Oke, thanks. Dan verschillen we gewoon van mening ? Volgens mij noem je een of meerdere namen die de komst ook niet zien zitten trouwens, maar dat maakt verder niet uit. Feit is dat hij niet zal komen.

     1. FrankiC

      Sportief opgevat AB, we verschillen gewoon van mening dat is alles. En wat de namen betreft: ik zou niet zomaar namen gebruiken dus ik heb mijn huiswerk gedaan.

   2. De Nees

    Ongelooflijk dat sommigen alleen willen inzien wat een jeugdspeler goed kan, maar blind zijn voor de leer fase waarin zo’n joch nog zit. Nog niet genoeg gezien hoe het niet moest onder FdBoer? Totale onbalans tussen jeugd en ervaring maar wel blijven klagen als het weer mis ging. Kom niet met die 4 titels, want ED is geen europa. Gaat ook ff niet om Sneijder maar in het algemeen. Mag er ook wat ervaring in om juist ook die jeugd te begeleiden en te ontlasten van al die druk? Je kan zo een rij opnoemen aan jonkies die daardoor alleen al zijn bezweken en te vroeg zijn vertrokken. Maak die lijst maar zelf met je voetbalverstand.

 3. Indojood

  Toch hoop ik er nog stilletjes op, Yolanthe kan met haar ervaring die jonge gasten van dienst zijn.

  1. Litmanen

   Door haar laatste botox is het helaas niet meer mogelijk haar wangen te bollen.
   Dus dat wordt lastig en pijnlijk voor die jonge jongens.

 4. Valentino

  Eerste aanbieding duidelijk nog te laag? Hoezo hoog in de bol. Wat denkt hij nou, dat een team eveb de hoofdprijs op tafel legt voor een speler die 4 maandjes komt voetballen. Dat er teams zijn die er uberhaubt intrappen.

 5. TikkieTakkie

  Het zal me echt worst wezen wat er met Nice gebeurd, wil weten welke spelers Ajax wil. Daarom zit ik hier!

   1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

    Soms zijn we het best eens ?

 6. AFCA my World

  Niet goed genoeg meer voor Ajax,gewoon zakken vullen verder nix bijzonders meer ! ⚽️

 7. Brokamp

  Voor mij is Yolanthe het lachertje van de week. Lach me rot, zal wel ee bijrolletje worden in een of andee B-film. En Wesley is als zoveel spelers die bij hun club een goede opleiding hebben genoten, clubliefde bestaat niet voor de meesten. Zeker niet bij die spelers die vaak al volgevreten zijn. De goede uitgezonderd zoals b.v. Klaas Jan Huntelaar en Dirk Kuyt, die doen tenminste nog iets terug voor hun clum, PLUIM.

 8. Brokamp

  Ben blij dat we hem niet nemen voor 4 maandjes, zeker de jeugd op de bank en hij erin, mooi niet. Ten Hag was ook al zo verstandig.

Comments are closed.