Sneijder per direct weg bij Galatasaray

Wesley Sneijder is sinds vrijdagavond geen speler meer van Galatasaray. De speler en de club zijn overeengekomen om het contract per direct te beëindigen waardoor Sneijder transfervrij kan vertrekken uit Istanbul. Hoewel er belangstelling is getoond uit alle hoeken van de wereld (van Los Angeles tot China), gaat Sneijder in de komende weken pas kijken wat er allemaal op hem afkomt en een keuze maken over zijn toekomst.

‘Natuurlijk ben ik verdrietig. Als je op zo’n manier moet vertrekken, dan is dat niet leuk. Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten, maar de trainer heeft zijn keuze gemaakt. Hij heeft ervoor gekozen om niet met mij te werken. Als een coach niet met je wil werken, dan moet je op zoek naar wat anders. En als een coach jou niet meer wil gebruiken, dan krijg je ook geen rugnummer’. Sneijder voelt zich overigens nog fit genoeg om nog twee jaar actief te zijn op het hoogste niveau maar heeft nog geen idee waar dat zal zijn. ‘Ik heb nog geen verdere plannen. Ik ga naar Amsterdam en vanaf daar zie ik wel wat ik ga doen. Ik heb in ieder geval vertrouwen in mijn kwaliteiten en weet zeker dat er iets op mijn pad komt. Ik heb nog geen club, nee’.

Bron: De Telegraaf

 

 

 

Related posts

36 Comments

 1. Hahaha

  Ja maar ajax kan hem daarvoor nog huren want de amirikaanse competitie begint later dus dan maken ze nog een klein beetje kans op cl

 2. Jimmy1971

  De eerste stap is gelijk al de beste Wes , je komt naar Ansterdam ( vergeet geen pen mee te nemen ) ..

 3. Charlie2011

  Hij zou ons wel kunnen helpen in deze moeilijke tijd. Kijk als je 4 miljoen van gala laat liggen dan kan je heus wel voor een miljoen bij ons komen spelen

 4. RickyAmsterdam

  Eerder was ik geen voorstander van zijn komst ivm het al zo drukke middenveld. Maar nu het zo slecht gaat met Nouri denk ik dat de jonge jongens het niet alleen kunnen redden en wel wat volwassen steun kunnen gebruiken. Ik hoop dus dat hij naar Ajax komt.

 5. Jari10

  Hij is fit, internationale topspeler, Ajacied en hij wil door in Oranje. Direct tekenen bij Ajax Wesley?

 6. JohnDoe77

  Als hij nog steeds “Ajax” niet heeft laten vallen, is het leuk dit te lezen maar heeft nu even niets met ons te maken. Een dergelijke speler zouden we goed kunnen gebruiken met deze selectie! Zou een mooie opsteker zijn na deze klote start!

  1. FrankiC

   Tuurlijk. Dit is op 6 precies wat we nodig hebben: een ervaren spelverdeler met gif. Even een uitzondering maken en niet treuzelen nu. METEEN VASTLEGGEN.

 7. LeroyT

  Hij is transfer vrij contract geven voor 2 jaar. Geef je hem salaris van 3,75 miljoen per jaar. Kost die je 7,5 miljoen. Dat is toch goed en redelijk. Zowel voor ajax als voor sneijder zelf.

  1. dickst14

   Als hij 2.75 miljoen meer verdient dan de bestverdienende speler dan moet hij wel top zijn en er heel ver bovenuitstijgen elke wedstrijd en dan nog. Dat werkt dus niet. Bied hem 1.5 miljoen en anders niet.
   Als hij graag bij Ajax voetbalt doet hij het. Hij heeft toch al 80 miljoen of zo. Eigenlijk zou hij het gratis moeten doen.

   1. FrankiC

    Maak een uitzondering voor zijn salaris en met hem erbij de CL in. Kies voor de grotere slagingskans in het belang van Ajax.

 8. Iedereen heeft een mening

  Dat zou mooi zijn. Contract voor 2 jaar, daarna opnemen in staf. Salaris conform Huntelaar met bonussen voor kampioenschap/CL. Dan ook geen discussie meer over ervaring (Huntelaar/Sneijder/Schone). Ik zeg “DOEN” ??

   1. Iedereen heeft een mening

    Op basis van zijn voetbalkwaliteiten instromen als jeugdtrainer

   2. Iedereen heeft een mening

    Op basis van zijn voetbalkwaliteiten toevoegen als jeugdtrainer

 9. Machlas

  Jongens. Sneijder is weggestuurd omdat hij meer wou verdienen. En omdat hij zelf geen beslisi ng maakt, zn vriendin doet dat. Ze heeft wesley onder haar duim

 10. De Nees

  Kom maar naar Ajax. Hoeveel extra miljoenen heb je nog meer nodig? Zelfs na zijn carrière zit ie ergens op een dik betaalde job.

 11. Mr Ajax

  Godenzonen horen bij Ajax te spelen. Kom maar lekker terug vriend. Gaan we mooie dingen beleven!!

 12. AFCA my World

  De wens van de vrouw is wet,je weet wie de baas in huis,dus hij zal naar de USA gaan ! ⚽️

 13. Brokamp

  Wesley zal wedstrijden moeten spelen om in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal. Dat kan niet in de USA want daar beginnen ze pas in januari. Is hij trouwens ook helemaal uit beeld. China is ook geen optie. Zal in ieder geval in eten zijn

 14. Brokamp

  Wesley zal wedstrijden moeten spelen om in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal. Dat kan niet in de USA want daar beginnen ze pas in januari. Is hij trouwens ook helemaal uit beeld. China is ook geen optie. Zal in ieder geval ieder geval in Europa moeten zijn. Ajax zou perfect zijn blijft hij goed in de kijker van Avocaat.

Comments are closed.