There are no ads, please add some


Spaanse scheidsrechter Carlos del Cerro Grande fluit OGC Nice – Ajax

De Spanjaard Carlos del Cerro Grande is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij het duel tussen OGC Nice en Ajax in de derde voorronde van de Champions League van aanstaande woensdag. Het duel met OGC Nice begint woensdag om 20.45 uur in het Allianz Riviera Stadion waarna op 2 augustus de return volgt in de Johan Cruijff Arena. 


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. AB: Ajax wordt steeds meer een koopclub a la Chelsea Man.C etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

  Ben nieuwsgierig op welk merk fluit hij blaast.

  1. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

   Nieuwe nick in de breedte nu wel te lezen?

   1. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

    Yep 😀😀

     1. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

      Is altijd een verrassing, zelfs voor mij 😉

     2. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

      Nee hoor, totaal niet PG. Vermaak me er uitstekend mee.

  2. dickst14

   Meestal op het merk fluit dat geen kritiek kan hebben. Dus ik ben bang dat Veltman zijn gebruikelijke gele kaart pakt en daarbij als aanvoerder zijnde zijn 2e pakt door kritiek op de leiding. Of andersom.

  1. Prinsengracht

   Nice is nu net de club die we niet moesten loten. Bovendien is de focus niet 100% ivm Nouri. Ik merk aan mezelf dat het me minder boeit dan andere jaren. Als Ajax door gaat, zou het voor mij een enorme meevaller zijn. En zo niet……doorgaan met ademhalen en hopelijk wel landskampioen worden. En blijven hopen op een wonder voor Appie. Veel belangrijker dan plannen en wel of niet altijd handelen volgens plannen.

 2. De Nees

  Spaanse scheidsrechters….iets te veel gemarchandeer en kaarten gewapper, kan de meesten vaak niet echt waarderen. Ergste ooit was die onnozele Lopez Nieto in de jaren 90, hahaha wat had Cruijff een hekel aan deze corrupte pipo.

  1. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

   Is door hem toch het veld uitgestuurd om niets maar ging wel, bewust, ten koste van de clash ten Madrid?

  2. De Nees

   😂 Ja jij herinnert hem ook nog. Nieto dacht altijd mee met de belangen van Real, hij kon zo aanschuiven in het bestuur. Cruijff vond Nieto echt een aanfluiting voor het voetbal, zoveel dubieuze beslissingen tegen Barca, de frustratie droop er af bij Johan.

 3. Iedereen heeft een mening

  Een spaanse scheidsrechter??? Heb daar nooit een goed gevoel bij. 😎😎

Reageren is niet mogelijk.