There are no ads, please add some


Raiola leurt met Tete en wil speler nu onderbrengen bij Juventus

Zaakwaarnemer Mino Raiola doet er echt alles aan om Kenny Tete onder te brengen bij een andere club. Nadat er een overeenkomst was bereikt met Galatasaray liet Tete echter weten geen trek te hebben in een avontuur in Istanbul. Raiola schakelde daarna snel om en kwam vervolgens met Olympique Lyon en Internazionale op de proppen.

Volgens Italiaanse media wordt Tete door Raiola overal aangeboden en is nu Juventus aan de beurt. De club uit Turijn is geïnteresseerd in Danilo van Real Madrid maar kan nog steeds niet tot overeenstemming komen met de vleugelverdediger. Daarop zou Raiola gelijk een belletje hebben gepleegd richting Turijn of men wellicht aan de slag wil gaan met Tete. De ‘Oude Dame’ heeft laten weten geïnteresseerd te zijn in de Ajacied en binnenkort een beslissing gaat nemen over het aantrekken van een nieuwe rechtsback.

Bron: o.a Corriere Dello Sport


Gerelateerde posts

63 reacties

 1. nick-afca95

  Wat is het ook een rotzak he, die Raiola! Ik hoop nog altijd op een langer verblijf van Tete. Maar als hij toch weg gaat hoop ik voor hem op een hele mooie club met veel perspectief op speeltijd. En zoek alstjeblieft een andere zaakwaarnemer.

  1. koote207

   Blijf toch lekker bij ons en laat je niet gek maken door die geldwolf!!

   1. Litmanen

    Blijven lijkt mij geen optie meer.
    Ik blijf zeggen: de fans vinden Tete veel beter dan de kenners in Europa.
    Hij kost bijna niets en nog komt hij niet onderdak.

    Jammer dat die gasten allemaal denken dat die zaakwaarnemer juist voor hun goed zal zijn. Ze willen er maar niet van leren.

    Weer een talentvolle jongen naar de kloten. Want het blijft gewoon een hele bruikbare rechtsback.

    1. Widi

     Ik ben zowel een fan als een kenner in Europa. Ik ben er van overtuigd dat Tete bij ongeveer iedere club goed meekan als rechtsback.

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Naast de teansfersom vraagt Raiola een flinke commissie. Daar loopt het dan vaak op stuk in dit geval.

     2. dickst14

      Jammer dat hij haast geen speeltijd kreeg onder Bosz. Als hij meer speeltijd had gehad was hij nog beter geworden en voor een Karsdorp bedrag weggegaan.

     1. Bakkie

      @Litmanen: Ik blijf het zeggen, maar het is Veltman waar geen club voor is gekomen. Tete komt wel terecht.
      Stop alsjeblieft met denken dat heel Nederland het verkeerd ziet behalve jij. Daar hebben ze een mooi woord voor: Hoogmoedswaanzin.

     2. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Blijkt nu dat Lyon bijna het dubbele heeft betaald omdat er meedere clubs in het spel waren. Voor onze top rechtsback …….. niet eentje.

     3. dickst14

      Ach ja. Hij leeft in een andere wereld 1 en 1 is 3 en Veltman is op Messi na de absolute topspeler. Heb medelijden met de man waar hij een relatie mee heeft.

     4. Litmanen

      Blijkt dat de vraagprijs 3 miljoen was AB. Dus als er vijf betaald is dan weet je in welke zak die overige twee gebleven zijn.
      Het kan mij bovendien geen reet schelen. Hoop dat die jongen aan spelen toekomt.

      En een andere zaakwaarnemer zoekt voor de toekomst.

     5. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Uit je constante commentaar op Tete blijkt dat het je ongelooflijk veel kan schelen. Je blijft trappen hoor eikeltje. Overigens heeft Ajax 5 ontvangen en daarnaast ontvangt Raiola de commissie.

    2. koote207

     Blijven is altijd een optie, over alles is te praten zeker nu Peet de kakkerlak weg is

     1. Litmanen

      He koote, ook staan janken toen we de finale haalden dankzij Peet de kakkerlak? Of lag het toen ineens niet aan de trainer.
      Weggooier.

     2. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Litmanen, Litmanen en jij hebt zo’n hekel aan onbehoorlijk gedrag. Inmiddels ben jij veruit het ergste schorremorrie.

  2. paulvos

   ik begrijp het wel, Tete wil graag spelen, en ja als het dan niet lukt bij Ajax dan maar ergens anders.

 2. david1984

  die riola moet gewoon even oprotten en kenny met rust laten hij moet gewoon lekker bij de mooiste club van Nederland Ajax blijven en al die zakkenvullers moeten gewoon uit zijn buurt blijven kom op kenny laat zien dat jy d beste ben

  1. JohnDoe77

   Ik begrijp de afgunst richting Raiola, maar die man doet gewoon zijn werk. Tete huurt hem in als zaakwaarnemer, zijn taak is het dus om te zorgen voor een dik contract met een mooie vergoeding voor hem zelf. En daar doet hij alles aan/voor. Dat is wat een goede zaakwaarnemer doet, lees het boek van Zlatan eens over Raiola! Hij moet dus niet oprotten en Kenny met rust laten; Kenny heeft hem zelf ingehuurd om dit te doen! Tijd om onder ogen te zien dat er (helaas) voor Kenny geen toekomst meer is bij Ajax!

   1. Kevke87

    klopt jd77, @lleen is zijn taak niet om een speler onder te brengen naar een andere club. zo zou hij iedere transferperiode een speler kunnen onderbrengen bij een andere club. het begeleiden van een speler hoort er ook bij. alleen is de insteek van een zaakwaarnemer als raiola om de desbetreffende speler zsm financieel onafhankelijk te maken. een zaakwaarnemer als bv rob jansen heeft als insteek de carrière van een speler zo goed mogelijk laten verlopen.

     1. Kevke87

      natuurlijk, allemaal. heb het over de insteek hè, geen ultieme levensdoel ofzo widi haha :p

     2. Widi

      Hij is het schoolvoorbeeld van een vakbondsman die veranderde in een zakkenvuller

   2. Mijn Club

    JOHNDOE77, precies zo denk ik er ook over. Blij dat er nog iemand nadenkt over de rol van Raiola en andere zaakwaarnemers. Bedenk ook eens dat zo’n zaakwaarnemer Ajax heel veel geld in het laatje brengt. Tete was hier sowieso al afgeschreven, bovendien wil hij zelf weg omdat hij de concurentiestrijd met Joël niet durft aan te gaan. Laat gaan, laat gaan ….

   3. dickst14

    Ik heb al eerder geschreven dat Ajax bij de jeugd moet beginnen met de vraag wil je Raiola als zaakwaarnemer? Indien ja. Jammer maar dan zien wij het nut niet om jou op te leiden. Veel succes verder

 3. Iedereen heeft een mening

  Dat wordt “grofvuil” voor Tete, jammer maar als dat zo doorgaat komt hij nergens aan de bak. Ik zou zeggen bijtekenen en voor je kans gaan.

 4. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Ik vrees dat Raiola de kans voor bijtekenen definitief heeft verpest voor Tete. Los van alle mogelijke interne verwikkelingen gaat dit een gevalletje Boilesen worden. Doodzonde, ik hoop dat alle spelers en dan met name de jonkies, deze situatie goed beoordelen en hun consequenties trekken. Je hebt ook nog genoeg normale zaakwaarnemers.

  1. Starke

   Ajax zou eens normaal moeten doen in deze. Ajax is hier degene die eigen jeugd kapot maakt.

 5. Charka53

  Wat de rat allemaal niet doet om zijn zakken te vullen , voor hem hoop ik dat hij volgend jaar nog loopt te leuren .

  1. JohnDoe77

   Die “rat” doet dus gewoon zijn werk, waarvoor Kenny hem heeft ingehuurd. Tete wil dus super graag weg, afgeven op zijn zaakwaarnemer heeft dan weinig nut! Enige aparte is dat Tete niet naar Turkije wil terwijl zijn zaakwaarnemer daar wel een deal probeerde te maken. Als je een “rat” wilt aanwijzen, is het de rat die Raiola ingehuurd heeft!

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Ongelooflijk dat er nog mensen, voetbal liefhebbers, rondlopen die het opnemen voor Raiola. Als er één een dwingeland is die de spelers en clubs gebruikt is hij het wel. Geen basis plaats, dan gaan we. Je wilt mijn speler kopen? Dan eerst zaken doen met mij en dan pas de speler. Die man is gewoon een paria.

  2. De Nees

   Begrijpen we de begrippen ‘inhuren’ en ‘in dienst zijn’ soms niet meer? De eindverantwoordelijk ligt uiteindelijk bij de speler. Dit soort zaakwaarnemers hebben idd veel schuld maar als je dit als speler toelaat heb je dat zelf zo ver laten komen. En vooral de jonge spelers zijn makkelijk te beïnvloeden, die gassies hebben amper nog kloten gevormd en daardoor weinig weerwoord tegen de Raiola’s van deze wereld. Maar zij willen toch de bigshot uithangen en mln binnenhalen? laat ze dan ook als een kerel gedragen naar hun werknemer.

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Riooltje brengt hun hoofdje op hol en hij weet feilloos hoe dat moet. Verder denken ze: Zlatan heeft hem ook dus het moet goed zijn. Zlatan is echter een heel apart figuur die in principe ook met niemand rekening wil houden. Een goede voetballer, op zijn manier goed voor de minder bedeelden maar heel erg op zichzelf gericht. Prachtige match met riooltje maar niet mijn type. Johan was een eigenwijze snikkel maar een heel stuk netter dan Zlatan bijvoorbeeld. Maar de jonkies laten zich graag gek maken.

 6. Reservewissel

  Toch zijn er hier twee verliezers. Kan me namelijk niet voorstellen dat Tete meteen in de basis staat bij Juve. Die raakt op zijn Kishnas uit zicht. En Ajax is nu zoekende naar een andere rechtsback (terwijl we er 1 hebben die in potentie beter is dan de huidige basisspeler.) Eigenlijk te jammer voor woorden.

 7. KBouter

  Voorlopig is er nog geen serieuze club in de weer voor onze “beste” rechtsback!

  1. Litmanen

   Eens, zoals ik al zei, de fans hier vinden hem beter dan de trainers van Europese clubs.
   Hij is een modale rechtsback zonder bijzondere eigenschappen.
   Bovendien een hele matige kopper. Dus ook niet bruikbaar in het centrum.

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Je loopt wel veel te zeiken en te herhalen voor iemand die zegt een hekel te hebben aan zeiken. Was jij maar een modaal forumlid met iets aan eigenschappen.

 8. Dagrump

  Wat een misselijke vervelende gast die Rioolrat!! Tete ik hoop dat je verstandig bent! Blijf nog een jaartje of 2 dan komen de juiste clubs vanzelf !!

 9. Charlie2011

  Ik denk dat tete en zijn zaakwaarnemer waarvan de naam niet genoemd mag worden zijn carriere aan het verkloten zijn.

 10. De seijs

  Volgens mij kon Tete naar Lyon. Maar daar had hij schijnbaar geen zin in. Zal wel meer geld willen die Tete. Dan kan hij eerder in zijn hangmat liggen tussen de bananen bomen vrees ik.

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Kijk, dat is weer de Seijs ten voeten uit. Natuurlijk totaal geen bijbedoelingen en volledig serieus. Wat een griezel ben je toch.

  2. Widi

   Hangmatten worden niet vaak tussen bananenbomen gespannen. Daar zijn andere bomen meer geschikt voor. Maar dat leer je niet vanuit je caravan op camping de hutjesheide in Grootebroek….

    1. Widi

     Ja. Dan kom je vanzelf ook eikels tegen😂😂. Tussen haakjes: heb jij wel eens in het echt een bananenboom gezien?

     1. De seijs

      😂😂😂😂😂juist je bent toch niet zo stom als ik dacht😂😂

 11. Iamsterdam2015

  Nou bij Ajax blijven is sowieso geen optie. Denk dat hij gille d gek wordt als Veltman wederom de voorkeur krijgt. En die Raiola moet echt op#*#^^^

 12. AFCA my World

  Die rioolrat doet er alles aan om geld te verdienen,maar als je meer commisie wil dan dat de speler kost is er wat mis in je hoofd,helaas kan Tete niet meer blijven omdat Veltman de nieuwe aanvoeder is ! Hoop toch op een goede club voor hem maar hij zou moeten beginnen om een nieuwe zaakwaarnemer te zoeken, dit is een op geld beluste wolf (rat) ! ⚽️

 13. Mijn Club

  Lees het prima stukje van JOHNDOE77 ergens hierboven eens … ipv altijd dat domme gekift op een zaakwaarnemer.

 14. Indojood

  Gaat naar Lyon. Koopje voor hen. Ze krijgen een sloot geld van Arsenal voor Lacazette.

 15. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Ondanks de mening van een aantal heeft Tete dus gewoon op zijn gemakje kunnen kiezen tussen een aantal clubs. Maar dat komt omdat hij niet zo goed is natuurlijk. Ik hoop dat hij in beeld blijft voor het Ned. elftal. Een basisplaats bij Lyon geeft daarop een hoop kans.

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Uiteraard heeft Railoa zelf ook goede zaken kunnen doen.

Reageren is niet mogelijk.