Winter maakt technische staf Ajax compleet

Aron Winter is definitief toegetreden tot de technische staf van het eerste elftal van Ajax. De 87-voudig international reist maandag mee als assistent van hoofdtrainer Marcel Keizer naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal. Winter was al in dienst bij Ajax als trainer van het hoogste juniorenelftal. Hij werd de afgelopen weken al nadrukkelijk genoemd om de staf van Keizer aan te vullen. Die bestaat verder uit de assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp.

Keizer lichtte voor het vertrek naar Oostenrijk de rolverdeling toe. ,,De technische staf is compleet. We staan met zijn vieren voor de groep: Hennie, Aron, Dennis en ik. Met Hennie, Aron en keeperstrainer Carlo L’Ami zit ik op de bank bij wedstrijden. Er is geen sprake van eerste of tweede assistent. Ik hoop constant op een open discussie met als doel het team en de spelers beter te maken”, aldus Keizer.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

21 Comments

 1. Charka53

  Man met ervaring dus we gaan gewoon verder met waar we bezig zijn , succes Aaron

  1. HURBIE

   Goeie zaak voor hem wens hem veel plezier en succes met zijn nieuwe functie

  2. Litmanen

   Goedverhaal van Keizer. Hoop wel dat hij in de praktijk wel de chef zal zijn. Er kan maar 1 kapitein op het schip staan.

  3. paulvos

   Sterk 4 tal hoor, met Keizer als captain. hoop dat ze goede resultaten halen met mooi verzorgd voetbal, succes mannen, en laat ons genieten.

 2. nick-afca95

  Mijn verwachtingen zijn vrij hoog bij de nieuwe staf. Ik denk dat Keizer Ajax mooi en dominant kan laten voetballen. Als dit team nu bij elkaar blijft ben ik er van overtuigd dat we prijzen gaan pakken.

 3. Widi

  Winter in de zomer benoemd. Ik hoop dat we in de herfst, de winter en de lente ook nog blij zijn met Winter. Succes!

 4. Amoebe

  Ik twijfel of hij de spelers kan bereiken en of zijn persoonlijkheid groot grnoeg is.

  Of te wel…krijgt hij het nodige respect van de selectie.

 5. AFCA my World

  Hopelijk doet ie het net zo goed als bij het jeugdelftal ! ⚽️

 6. JohnDoe77

  Perfect! Met zijn jarenlange ervaring bij Ajax als speler en trainer is hij zeker een toegevoegde waarde. En gezien de laatste jaren kan hij gelukkig ook goed door een deur met het Technisch Hart! Succes Aron!

 7. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Je kan 100 keer Ajax speler zijn maar ik weet het niet bij Winter. Dat hij door een deur met het TH is in mijn ogen niet direct een voordeel ?. Persoonlijk vind ik het geen sterk team voor het eerste van Ajax maar ik laat me heel graag verrassen. Laat ajb zien dat ik het te negatief zie maar ……. ik vrees.

 8. JohnDoe77

  Echte Ajaxied, kan goed met het TH wn kent de jeugdspelers. Fijn om een modelprof als Winter aan het team toe te voegen!

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Herhaling van eigen commentaar? of kan je het niet hebben dat er ook mensen zijn met twijfels?

Comments are closed.