Definitief: Contract Westermann in overleg ontbonden

Ajax en Heiko Westermann hebben overeenstemming bereikt over de directe ontbinding van zijn tot en met 30 juni 2018 lopende contract. Westermann werd op 14 augustus 1983 geboren in Alzenau, Duitsland. Hij maakte op 3 augustus 2016 zijn debuut voor Ajax in de voorronde van de UEFA Champions League, PAOK Saloniki – Ajax (1-2). Imponeren kon Westermann nooit. In totaal speelde de verdediger slechts acht officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

UPDATE: Westermann heeft niet lang zonder club gezeten na de ontbinding van zijn contract bij Ajax. Austria Wien heeft namelijk via de officiële kanalen bekend gemaakt dat de routinier maandagochtend zijn krabbel heeft gezet onder een tweejarig contract in de Oostenrijkse hoofdstad. Westermann krijgt bij zijn nieuwe club rugnummer 18 en zal maandagmiddag al voor de eerste keer meetrainen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. Charlie2011

   ? Voor het warmhouden van de bank. Is ook een taak hoor. En het was ook belangrijk naar ons supporters toe om het leeftijd gemiddelde omhoog te krikken.

 1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Tandjes jongens. Eerst een topic over het akkoord tussen Austria en Ajax over een tranfervrije overdracht. Nu een topic over het akkoord tussen Ajax en Westermann over het voortijdig ontbinden van het contract. Graag nu wat berichten dat Keizer tijdens het trainingskamp akkoord gaat met het toiletbezoek van de spelers.

 2. Indojood

  Ik hoop dat Ajaxfanzone artikelen blijft plaatsen over Westermann als ie straks bij Austria Wien zit. Vind het leuk om oud-spelers te blijven volgen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ben ook heel benieuwd naar het zitcomfort van de bank bij Austria Wien..

 3. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Hij is toch maar mooi Duits international. Een transfersom van 10 miljoen was dan ook meer op zijn plaats geweest. Younes is met 20 minuten interland voetbal in het Tweede elftal tenslotte 20 miljoen waard volgens velen hier.

 4. Iedereen heeft een mening

  Las net een artikel van de oma van De Ligt. Westerman heeft best wel een belangrijke rol gespeeld voor de jeugd. Hoewel bij Ajax niet geworden wat gehoopt was, wens ik hem veel succes in zijn verdere carriere. Stille krachten worden bijna nooit gewaardeerd. ??

 5. Iedereen heeft een mening

  Las net een artikel van de oma van De Ligt. Westerman heeft best wel een belangrijke rol gespeeld voor de jeugd. Hoewel bij Ajax niet geworden wat gehoopt was, wens ik hem veel succes in zijn verdere carriere. Stille krachten worden bijna nooit gezien/gewaardeerd. ??

 6. Iedereen heeft een mening

  Klote internet. Was niet de bedoeling om het dubbel te plaatsen ??

Comments are closed.