There are no ads, please add some


‘Schalke’04 heeft serieuze belangstelling voor Younes’

Schalke’04 zal zich in de komende dagen gaan melden in Amsterdam om te praten over een transfer van Amin Younes, zo weet het Duitse medium Bild te melden. Younes die momenteel met het Duitse nationale elftal uitkomt op de Confederations Cup  zal volgens Bild zo’n tien miljoen euro moeten kosten. Bij Schalke ziet men in Younes de opvolger van Max Meyer die zijn contract niet wil verlengen en in de belangstelling staat van TSG Hoffenheim. Younes werd eerder al in verband gebracht met clubs als Torino en RB Leipzig, maar Schalke lijkt nu dus het meest serieus in de markt te zijn voor de drievoudig A-international.

Bron: Schalke News


Gerelateerde posts

43 reacties

   1. BobbyHaarms

    Fan is een groot woord, maar er gaat wel altijd dreiging uit van Younes als hij de bal heeft. Als hij iets minder zelfzuchtig en iets meer doelgericht was geweest en daarin ook zou scoren dan had je nu minimaal het dubbele kunnen vragen.

    1. Litmanen

     Younes bleek een prima aankoop. Zeker voor dat geld. Hoop echt dat hij nog even blijft, maar ik weet niet hoe lang zijn contract nog duurt.
     Behoorlijk onderschat door de fans hier. Ook uit vorm houdt hij twee man bezig.

   2. paulvos

    Nou als het allemaal zo doorgaat met spelers verkopen, dan kan Marcel Keizer met bijna ’n heel nieuw elftal beginnen, lekker zeg.

  1. Remco425

   €10M voor een basisspeler en Europa League finalist vind ik te weinig. Voor een bankzitter ontvingen we al €12M. Ook van een Duitse club. Minimaal €15M, maar liever gewoon niet.

 1. vanzanten

  Ik geloof dat ik de enige ben, maar ik denk dat we er niet sterker op worden als we Younes verkopen. Zijn rendement is misschien te laag, maar als hij aan de bal komt wordt het altijd spannend. Ik zie hem graag spelen! Als hij dan toch zo nodig verkocht moet worden dan graag voor een goede prijs. 10 miljoen is tegenwoordig gewoon véél te weinig.

  1. Charka53

   Dat is waar vanzanten ik heb me vaak lopen ergeren aan Younes maar zoals je zegt als hij de bal heeft houdt hij de verdediging goed bezig en helaas is zijn rendement te laag .

  2. RickyAmsterdam

   Je bent niet de enige hoor, heb mezelf ook al vaker geuit over Younes. Goede speler, alleen is hij ook ongelooflijk goed in goals missen. Verder is hij een van de weinige spelers die ik bij Ajax in jaaaaren gezien heb, die zijn man voorbij komt. Eindelijk weer eens een speler die niet faalt op het vlak dribbelen en zijn man voorbij komen. Als hij voortaan alleen maar voorzetten geeft, en in tussentijd gaat oefenen op scoren, dan hou ik em er graag bij!

   1. HURBIE

    Elke verdediger in Nederland kan zijn schijnbewegingen al
    Schouder naar links en weer binnendoor voor het rechter voetje

    1. RickyAmsterdam

     Klopt, maar de laatste wedstrijden heeft hij toch bewezen om daarin te varieren. Dus ik hoop dat hij inmiddels weet hoe het moet 🙂

    2. Litmanen

     Hurbie, de hele wereld kent ook de passeerbeweging van Robben. Dat maakt hem niet minder gevaarlijk.

  3. BobbyHaarms

   Precies vanzanten, voor 10 miljoen koop je tegenwoordig niet veel bijzonders in voetballand. Als wij een gelijkwaardige speler terug willen halen is 15-20 miljoen echt geen uitzondering meer, zeker als ze de naam Ajax horen. Lijkt net of de prijs dan ineens een stuk hoger wordt.

  4. Pantelic

   Hij houdt met zijn acties minimaal 2 verdedigers bezig. En 10 is tegenwoordig bijna een fooi. Al vindt ik de bedragen echt niet realistisch in de maatschappij waarin wij leven.

   1. HURBIE

    Idd Pantelic we zijn met ze allen een beetje aan het doorslaan ,zoveel kan een mens niet waard zijn

 2. AjaxKat

  Denk dat ie wel op weg is naar de uitgang. Van mij hoeft hij niet per sé te gaan, maar ik vind het echt opvallend dat het lijkt alsof zoveel clubs interesse tonen obv een handjevol goede wedstrijden van hem aan het einde van het seizoen. Grootste gedeelte van het seizoen was hij echt verschrikkelijk.

 3. -buitenkantje rechts-

  Zou een mooie club voor hem zijn. Ajax heeft voldoende alternatieven dus een aderlating is het niet. Op dit ogenblik lopen bv Muric, Menig, Cerny, Kluivert (en Dekker) rond voor dezelfde positie..

  1. nick-afca95

   Muric en Menig heb ik persoonlijk al afgeschreven. Dekker is nog afwachten hoe het gaat met zn blesures. En Cerny moet iets minder opkijken tegen jongens als Gudelj en niet zo raar gaan lopen doen.

  2. FrankiC

   En toch schoof ik altijd naar het puntje van de stoel als hij aan de bal kwam. Er gebeurde iets!
   Hij heeft ook geleerd hard te werken.
   Misschien is dat wel funest voor een linksbuiten. Zijn huidige alternatieven vind ik een stuk minder interessant. HOUDEN dus.

   1. -buitenkantje rechts-

    Belangrijk voor buitenspelers vind ik dat je ze diep moet kunnen sturen.. Dat ze een goede voorzet hebben… dat ze een goede passeerbeweging hebben en zelf ook kunnen scoren.
    Younes passeert makkelijk…

  3. Widi

   Muric en Menig spelen nooit meer in Ajax 1. Cerny zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen, anders is het exit. Dekker komt terug van een blessure en moet zijn debuut nog maken. Dus is Kluivert het enige alternatief.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zou kunnen Widi.. Menig heeft wel meer gescoord bij Zwolle dan bv Younes het hele seizoen bij Ajax.. Muric was ik altijd wel fan van.. groot talent met veel techniek en inzicht. Zit helaas de laatste jaren in het slop. Denk dat je hem met de juiste aanpak wel weer aan het voetballen krijgt. Kluivert is duidelijk. Dekker vind ik de linksbuiten voor de toekomst. Mits hij goed herstelt van zijn blessure.
    En we hebben ook nog onze kleine vriend Nouri die natuurlijk prima op linksbuiten kan voetballen.

 4. JohnDoe77

  Hij is best nuttig geweest, maar hoe vaak hebben wij ons ook niet lopen ergeren over hem afgelopen seizoen? Als je dan de balans opmaakt en kijkt wie er zich aandienen, zie ik liever bijvoorbeeld Kluivert een seizoen lang spelen. Dan is 10mln best prima! Leuke club ook Schalke!

 5. Iedereen heeft een mening

  €10 miljoen? Niet echt veel. Mag er toch vanuit gaan dat zo’n €15 miljoen haalbaar moet zijn.

 6. Jimmy1971

  Gemengde gevoelens , heb me er vaak aan lopen ergeren , maar heeft me ook een paar keer doen springen !
  Komt net tekort voor de echte top , maar kunnen wij als Ajax momenteel beter krijgen ?!

 7. Widi

  20 miljoen is een mooi bedrag. Voor veel minder zou ik hem niet weg laten gaan.

 8. Mijn Club

  10 mln is echt te weinig. Daarnaast is hij een type speler voor wie je naar het stadion komt. Zeer fraaie acties constant, ook al is zijn rendement qua zelf scoren behoorlijk laag. Ik vind hem een echte Ajax speler. Zoveel dreiging, passeert zo gemakkelijk. Ik hoop dat hij blijft en anders echt MINIMAAL 15 mln vragen. Het alternatief is er NIET, ook al zie ik wT namen voorbij komen. Muric is trouwens weg. Te licht bevonden.

 9. Mijn Club

  Enige vervanger is Dekker, maar die is lang geblesseerd geweest en heeft nog nooit in het eerste gespeeld. Menig, nee. Kluivert en Neres zijn voor RB, ook al kan Neres ook naar links.

 10. Emilio4Ajax

  Oogstrelend om te zien hoe er eigenlijk over Younes gedacht wordt… Moet niet weg gaan, maar blijven en verlengen… Kan namelijk nog veel leren en zal zeker niet in marktwaarde dalen volgend jaar… Hangt ook een beetje av van wat Keizer gaat doen… Verkopen, dan niet lager dan 20 mln €…☀️🍻😎

 11. Reservewissel

  Ik ben inmiddels de tel kwijt als het gaat om de bak geld op de Ajax rekening. Ik zou in deze fase geen speler verkopen als je daarmee je selectie uitdunt/niet genoeg kwalitatieve alternatieven hebt klaar staan. Voor de financien hoeven we het echt niet te doen. Enige dat mij interesseert is dat we dit jaar vanaf de eerste wedstrijd een goede selectie hebben die klaar is voor de kwalificatie van de CL. Meer geld op de rekening voegt voor mij niets toe. Younes verkopen dunt de selectie alleen maar uit met wat er nu aan alternatieven beschikbaar is. Niet verkopen voor er een goed alternatief binnen is. Elk jaar hetzelfde verhaal met opnieuw opbouwen etc. Nergens voor nodig met onze financiele status.

 12. AFCA my World

  Het lijkt erop dat hij zelf ook weg wil,en ik verwacht met Neres en Kluivert ook wel alternatieven te hebben, maar kom op jongens,10 miljoen voor een Duits international is gewoon te weinig, 20 komt meer in de buurt,zal wel 12 tot 15 worden ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.