There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Moeilijk om Ajax te verlaten, maar dit voelt als een ideale stap’

Op de officiële website van Everton reageert Davy Klaassen op het rondkomen van zijn transfer. “Het is moeilijk om Ajax te verlaten, maar dit voelt als een ideale stap voor mij nu.” Het was met name Ronald Koeman die een doorslaggevende rol speelde in zijn keuze. “Het voelde meteen goed. Het is een eerlijke man. Hij vertelde over de club en de manier waarop hij wil spelen. Daar kreeg ik een positief gevoel bij.”

De 27 miljoen euro die Ajax voor Davy Klaassen vangt maakt de aanvoerder de op-een-na duurste Ajax-transfer ooit. Alleen Arek Milik leverde Ajax met 32 miljoen euro meer op. De transfersom van Klaassen is identiek aan die van Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar en iets meer dan die van Luis Suarez. Qua Nederlandse voetballers komt Klaassen op de zesde plaats van duurste transfers. Bekijk hier de lijst van top-transfers.


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. koote207

   We zullen je gaan missen dat is zeker, hoop dat iedereen die instelling van jou mee kan nemen naar volgend seizoen💪🏻

 1. Jimmy1971

  In alles ben je een Topper en voorbeeld , bedankt Davey en heel veel succes !!

  1. HURBIE

   Idd Bobby hoop dat de rest van de spelers zijn carrière ook zo opbouwt bij AJAX

 2. Charka53

  Ja Davy zo voelt het nu het ouderlijk nest verlaten dat geeft maar aan dat jij een echte Ajacied bent .
  Ik wens je vele mooie voetbal jaren toe aan de overkant succes.

 3. Kevke87

  bedankt voor alles Davy. je bent een ware Ajacied en echt aanvoerder waardig. altijd voorop in de strijd. dat gaan we missen en sterkte in Engeland. het ga je goed

 4. AjaxKat

  Heel erg bedankt voor alles Davy, je bent een ras-Ajacied! Ben ook blij voor je dat je onder een Nederlandse coach komt te werken.

 5. JohnDoe77

  Gewoon blijven doen wat je deed! Klasse prestatie geleverd en dik verdiende stap! Hopelijk tot over vijf jaar!

 6. Iamsterdam2015

  Kijk….en daarom ben je een topper!!! Maak ze gek daar in Liverpool, succes kerel

 7. Amoebe

  Zo lang hij maar het clublied van ajax blijft zingen als hij het veld oploopt 😃

 8. Dagrump

  Op en top prof!! Bedankt voor alles je gegeven hebt voor Ajax. En heel veel succes !!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Laatst hadden we het over de exorbitante bedragen die in het betaalde voetbal omgaan en de uitwassen daarvan. Nu in het nieuws het corruptieschandaal rond Benfica, waarbij de club onder een hoedje speelde met de Portugese schedsrechtersbond. Benfica is de afgelopen 4 jr kampioen geworden…
  Met daardoor dus toegang tot het miljoenenbal dat CL heet. Wederom een vb van de verrotte bedrijfstak die betaald voetbal heet. Hoe verrot ben je als je scheidsrechtersbond samen speelt met een toonaangevende club.. Wedstrijden die gefixed worden.. Draait het nog wel om het spelletje??
  Als dit allemaal waar is wat ik lees zijn we al verder afgedwaald en meer verrot dan ik dacht.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Gewoon Europees een plafond aan zowel salaris als transfer. Ook inkomsten uit CL normaliseren. Waarom mag een voetballer miljoenen verdienen als er voor andere zaken de “Balkenende” norm van toepassing is. Zorgbestuurders oemen we graaiers met een salaris van 500.000 per jaar. Wat zijn sporters dan? In heel veel sporttakken is het giga uitvde klauwen gelopen. Voor mij hoeft Ajax hierin niet mee. Ik ben met mijn club liever geen onderdeel van malafide praktijken.

   1. Indojood

    Metsjfiksing en corruptie oftewel malafide praktijken zullen niet verdwijnen wanneer je salarissen gaat reguleren. Het één heeft niet persé met het ander te maken.

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Klopt Indojood, maar als je meegaat in de idioterie haal je het wel dichtbij. Hoe meer geld er in omgaat hoe interessanter het voor de “onderwereld” wordt. Ik heb nog geen geluiden met fiksing gehoord uit de korfbal wereld bijvoorbeeld 😉.
     Ik bedoel gewoon, we maken ons enorm druk om die top inkomens in de zorgsector bijvoorbeeld, spreken er schande van en vervolgens gaan we hier vrolijk over 50 miljoen of meer voor een speler praten. Iemand die gewoon goed is in het trappen tegen een bal en er dan hard achteraan gaat lopen. Het is allemaal niet meer realistisch maar iedereen rent er vrolijk maar stekeblind achteraan.

     1. Indojood

      Weet niet of dat zo is. Onderwereld zit al sinds mensenheugenis in het voetbal. AC Milan werd in de jaren 80 al eens teruggezet naar de serie B vanwege een omkoopschandaal. Het heeft ook met de cultuur van landen te maken. Ik kan het weten want mijn geboorteland is zo corrupt als wat.

     2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Van mij mogen een aantal landen een eigen CL oprichten en werken met meer normale bedragen. Dan maar geen Ajax-Barcelona. Het is een grote bubble en die klapt echt op een gegeven moment heel erg hard. Dan kan je beter al aan de goede kant staan. Als Rusland, Engeland en China de kraan dichtdraaien …….

     3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Nu een belchinees bij Ajax 😂. Je hebt gelijk, onderwereld zit in het voetbal.

 10. Vakje129

  Het gaat je goeg gozer , je verdient het na al je goede inzet ❌❌❌🇮🇱🇮🇱🇮🇱❌❌❌

 11. RonJ64

  Het is je van Harte gegung Captain, heel veel succes ❌❌❌👏👏💪🏻👍

 12. RonJ64

  Het is je van Harte gegund Captain, heel veel succes ❌❌❌👏👏💪🏻👍

Reageren is niet mogelijk.