There are no ads, please add some


Ajax kan streep door naam Tavares zetten na contractverlenging bij Sao Paulo

Volgens het gerenommeerde Braziliaanse Globo Esporte heeft Sao Paulo het contract van Junior Tavares opengebroken en verlengd tot 2021. De linksback kan daarmee een forse salarisverhoging tegemoet zien. Ajax had volgens eigen zeggen van de Braziliaanse back een miljoenenbod op hem uitgebracht (zie bericht), maar de twintigjarige linksback lijkt door de contractverlinging voorlopig definitief even voor een langer verblijf bij de Braziliaanse topclub te hebben gekozen.


Gerelateerde posts

27 reacties

  1. johnie stalker

   Waar slaat dit op? Nee maar echt, wat dacht je toen je dit antwoord stuurde?

  2. Charka53

   Lekker positief stylo , we zijn nog niet begonnen en je begin nu al te jammeren we zijn vorig seizoen toch ver gekomen zonder Tavares dus waarom dit seizoen ook niet.

  3. vak411

   Goeie dag hé stylo.. transfermarkt is nog 3 maanden open. Ik ben zo klaar met dat calimero gejank gelijk hier dat het volgend seizoen dan nix wordt. Ben jij er ook zo een die een kwartier voor tijd bij 1-1 weg gaat uit de arena omdat het toch niets meer wordt?

 1. nick-afca95

  Haps halen!! Die jongen ken je en heb je vaker zien spelen. Doet het altijd erg goed, ook tegen de betere ploegen. Snelle back, echt een bijtertje en aanvallend ook redelijk sterk. Deed het toen tegen ons ook aardig goed.

  1. frenkynairo

   vond hem 2de seizoenshelft wel een stuk zwakker spelen. zal wel echt zo als die in de 1ste seizoenshelft spelen anders red die het niet bij ajax. Maar voor het juiste bedrag zou ik haps zeker halen.

   1. Bakkie

    Maar daar zit het probleem. AZ vraagt zo 10 miljoen en dat vind ik veel te veel voor zo’n speler.

  2. Iamsterdam2015

   Inderdaad nick-afca95, is zeler een goeie speler en zal zeker geen torenhoge prijs zijn

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Te laat? Die jongen kiest gewoon voor langer verblijf bij Sao Paulo.

   1. Bakkie

    Dijks is niet goed genoeg. Maar goed, met Sinkgraven en Viergever kom je een heel eind

 2. knudde32

  Een kleine voorspelling? eind augustus heeft ajax de selectie rond intussen niet de voorronde overleeft en in de competitie al 4 verliespunten??

  1. dickst14

   Ik hoop dat ze van het afgelopen seizoen geleerd hebben. Iedereen riep om Zyech, maar hij werd pas gehaald nadat we uitgeschakeld waren voor de CL en op 5 punten achterstand stonden in de competitie. Dit geaarzel heeft ons dus 2 deelnames aan de CL gekost.

 3. Jimmy1971

  Doorschakelen naar de volgende op de lijst , het is essentieel dat de selectie bij de eerste training zo compleet mogelijk is !!

 4. JohnDoe77

  Mooi nieuws, zag hem toch niet echt zitten! Liever wat geld in Haps dan, bijtertje!!

 5. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Yes, Ajax heeft er weer een negentienjarige middenvelder bij. Gratis en voor niets van AZ. Joepie, die hadden we nog niet in die leeftijds categorie.

 6. AFCA my World

  Oke, en verder zoeken of viergever gewoon behouden hij doet het prima !⚽️

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Klopt

Reageren is niet mogelijk.