There are no ads, please add some


Justin Kluivert: ‘Ik denk dat ik ook heel veel schijt heb..’

Net zoals in de wedstrijd tegen 010 liet Justin Kluivert zich ook weer tegen AZ gelden. Justin speelt zoals je dat van een Ajacied mag verwachten: Met bravoure en maling aan iedereen. In gesprek met AT5 zegt hij:’Je moet niets over je heen laten gaan. In de wedstrijd moet je gewoon alles durven en je acties maken, dan moet het wel goedkomen.’

Kluivert stuurde drie spelers van AZ het bos in en jammer genoeg stopte doelman Tim Krul zijn schot op doel maar de oooh’s en aaah’s in het stadion lieten het jonge talent weten dat dit het spel is waar men op zit te wachten. ‘Ik denk dat ik ook heel veel schijt heb, maar dat is meer in het veld. Buiten het veld ben ik gewoon een rustige jongen, eigenlijk. Maar in het veld heb ik gewoon… ja, dat kun je wel over mij zeggen, denk ik.’

Gerelateerde posts

56 reacties

  1. De seijs

   Ja ajaxpers 1e helft was leuk, soms heel goed. Maar Bosz snapt het ajax plubliek nog steeds niet. Ze willen 90 min vermaakt worden. Als hij toch eens zijn eigen ego opzij zet , met “zijn vondst ” Sinkgraven op linksback. En die Younes eens op de bank zet. En Traore 60 uur in de week laat afronden op doel. En ook niet onbelangrijk, leren om zich heen te leren kijken of er een andere speler beter voor het doel staat. Dan kan het nog heel mooi worden. Maar eerlijk gezegd heb ik de hoop opgegeven met die Bosz. En Kluivert echt een top gozer dat moet hem gaan worden.

    1. De seijs

     Ja ik blijf het zeggen Charka . Het kan en het moet beter. Bosz is qua spel plezier beter om naar te kijken. Maar kan natuurlijk, met de beste poppetjes op de juiste plaat , veel beter en mooier.

     1. Indojood

      Ja, komt een nieuw lid op het forum en concludeert na twee dagen dat er onzin uit zijn mond komt. Zegt voldoende, haha. ?

     2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Bingo. Hij heeft een programma waarmee hij goede teksten kan verzamelen en samenvoegen. Je ziet ook veel minder fouten in het Nederlands. Komt door knippen en plakken. Soms zie je zijn heerlijke Nederlands en dan weet je …… eigen tekst. Tip voor de Seijs: gebruik de teksten in je eigen taal. Valt het een stuk minder op ……. misschien.

     3. De seijs

      Klopt niet. Ik was de een van eerste die dit al lang geleden aanhaalde. Ik zou zeggen lees eens wat meer hier. Dan kom je met wat betere teksten. Alleen heb je dan geen wanhopige medestanders. Die mede gekrenkt zijn???

     4. KBouter

      Seijs…spelen zoals tegen Feyenooit en eerste helft tegen Az is slopend. Dat hou je never nóóit vol een hele competitie waarin je ook nog Europees meedoet.

     5. De seijs

      Kbouter. ………. Dat hoeft ook niet. Maar nu was het verschil de 2e helft heel groot en dat KAN en MAG niet.

   1. Ajax1958

    Ze hebben dit seizoen al meer leuke wedstrijden gespeeld, dan de laatste 3 jaar onder de Boer bij elkaar.

    1. Bakkie

     Klopt helemaal, Ajax1958. Maar er zijn altijd mensen die interessant willen doen en denken dat ze het beter weten.

    2. Bakkie

     Leuk trouwens om eens een positief bericht van ajaxpers te lezen!!
     Alleen jammer dat die seijs er dan gelijk weer overheen begint te schreeuwen

   2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Wederom knippen plakken gezien “vondst”

  2. De Ajacied

   Een TOPPER in wording hoor, wat een talent echt super, voor zulke spelers ga je naar het stadion
   ❌❌❌

  3. Machlas

   Weenie hoor. Vind t een voetballer van niks. Verwend door zn vader. Let maar op over een jaartje hoor je niks meer over hem. Behalve dat ie gedragsproblemen heb

   1. -buitenkantje rechts-

    Hahaha!! Voetballer van niks..?
    Neem aan dat het humor is tenminste..? anders het meest onnozele comment op dit topic.

    1. Widi

     Zou me niets verbazen als het forumlid “Machlas” speciaal is aangemaakt om de boel hier op te stoken. Ik ga er in elk geval niet op reageren. 1 Seijs is al meer dan genoeg.

   2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Voetballer van niks???? 1 april is geweest hoor.

 1. MC de Kruijf

  Gewoon lekker je ding doen, Justin. Komt goed. Van je genoten gisteravond.

 2. Widi

  Weer heel goed gespeeld. Verder niet te veel van dit soort dingen zeggen. Ook niet als het door journalisten in je mond wordt gelegd. Dat zijn de eersten die je zullen neersabelen als het eens even minder gaat. Net als een deel van de supporters.

  1. ritchy

   Dat doen sommige supporters anders hebben ze niets te zeuren of te klagen (ze mogen ook naar de klaagmuur gaan wel eerst even op een papiertje schrijven geen e-mail sturen de muur kan niet replyen lol)

 3. Widi

  Scoren kun je niet leren. Rustig blijven bij een kans is een kwaliteit. Die heb je of die heb je niet. Het is volkomen onzinnig om daar heel hard op te gaan trainen met een speler die over een dikke maand weg is. Verder is er geen enkele ploeg die het publiek altijd 90 minuten vermaakt. Zelfs Barcelona niet. Erg dom om dit de trainer te verwijten. Het publiek wordt immers veel meer vermaakt dan onder zijn voorganger. Je kunt hier best iets schrijven om reacties uit te lokken. Maar de echte kenners zien dan keer op keer dat je van voetbal en Ajax weinig snapt.

  1. De seijs

   Alles is te leren. En je traint om beter te worden. En van de beste kan je veel leren. En een echte kenner ben jij dus niet zo te lezen. Wat een onzin verhaal zeg. Zeg dan niets, maar is natuurlijk jou mening en dat mag jij hier verkondigen, maar slaat echt nergens op.

   1. Prinsengracht

    Dus jij denkt echt dat je iedere willekeurige spits zo kunt trainen dat hij op hoog niveau de meeste kansen benut? En je beweert ook dat aangeboren talent niet een hele grote rol speelt?

    1. De seijs

     Traore een willekeurige spits? Denk dat hij best goed kan worden ja. Maar met de juiste informatie om die jongen rustiger te laten zijn voor het doel moet het zeker lukken ja. Maar hij moet er wel voor open staan. En ik beweer niks. Ik zeg dat een goeie speler altijd beter kan worden door veel en goed te trainen. Goed lezen dan begrijp jij het . En dat hoop ik voor jou .?

     1. Prinsengracht

      De discussie gaat over scoren. Het maken van doelpunten. Ook ik ben van mening dat het rustig blijven voor het doel nauwelijks te trainen is. Ieder zijn mening.

 4. Prinsengracht

  Heel groot talent. Op zijn leeftijd is hij al heel ver. Hoop dat hij niet gaat zweven.

 5. Charka53

  Justin is goed bezig als hij zich zo blijft ontwikkelen wordt hij groter dan zijn vader.

 6. Jimmy1971

  Mooi ook dat hij voorin overal kan spelen , alleen hopen dat hij zelf weer niet de dupe wordt dit feit ..

 7. KBouter

  Bravoure , Lef, Bluf, Maling aan de tegenstander, dat willen we zien op het veld.

  Nouri, Kluivert, de Jong, Neres, vd Beek, de Ligt en kan nog wel ff doorgaan.

  Lefgozertjes genoeg, hopen dat ze ook het laatste zware stapje kunnen gaan maken.

   1. Widi

    Als hij binnen het salarisplafond past en de transfersom is niet al te hoog, zie ik hem graag terug bij Ajax. Ik denk dat 010 nu bovenaan staat omdat ze daar voldoende spelers hebben die wat ouder zijn. Wij kunnen er daar nog wel een paar van gebruiken.

   2. witbrood

    Blind is met zijn ervaring en met zijn kennis over het ajax spel een ultieme versterking. Zo 1 wil iedereen er graag bij hebben

    1. Prinsengracht

     Nou, Witbrood niet iedereen dus. Lees het topic maar. Meer willen hem niet terug dan wel.

     1. -buitenkantje rechts-

      Idd prinsengracht.. loopt eigen jeugd in de weg.. probleem met oud-Ajacieden is dat men nog in het hoofd heeft hoe ze in hun goede Ajaxtijd waren. Inmiddels zijn ze een stuk ouder en bij hun huidige club op een zijspoor beland.
      Met Heitinga en Westermann dacht men ook de “broodnodige” ervaring in huis te halen. Zelfs vd Vaart werd overwogen.. De harde realiteit is dat ze ver over hun top zijn en bovendien onbetaalbaar.

     2. -buitenkantje rechts-

      Blind is nog 20er idd.. Maar heeft naar mijn mening geen toegevoegde waarde. Ik vind hem geen leiderstype. Zou dan voor Schöne moeten komen? Of voor Viergever linker CV? Ik vind beide spelers beter dan Blind.
      Ben geen fan van het type speler Blind.. Stijf links, rechter been alleen om op te staan.. Traag. Niet alleen qua snelheid van lopen, maar ook qua handelingssnelheid. Een Blind onder druk komt altijd in problemen. Links back valt dus wat mij betreft al af. We hebben in de basis, op de bank en in de jeugd betere spelers.

     3. Widi

      Hij speelt al een paar jaar in de PL. Als je daar qua handelingssnelheid mee kan, en dat kan hij, kun je overal mee, dus ook bij Ajax. Maar als je hem niks vindt, vind je hem niks. Ik zou hem wel willen ruilen met Viergever. Die overigens een prima seizoen heeft hoor.

 8. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Voorlopig hebben we geen gebrek aan een middenvelder, zelfs niet bij verkoop. Spits achter dolberg is noodzakelijk en een linksback. Verder puur afhankelijk wie er vertrekt vanaf welke positie. Kortom, voor 80% speculeren. Ik hoop in ieder geval dat de eigen doorstroming voldoende kansen gaat krijgen en dat er geen aankopen worden gedaan op plekken die al dubbel bezet zijn. Ik vewacht dat schone en Ziyech blijven dus aankoop middenveld niet nodig. Voorhoede Dolberg, Kluivert, Neres, Cerny + ervaren kracht die geen probleem heeft met invalbeurten. Verdediging Tete, de Ligt, Sanchez, Viergever + ervaren linksback. Dan heb je 14-15 man klaar voor basis + wat er vervolgens weer komt aankloppen.

  1. Widi

   Ik volg je. Maar wat we nog wel wat missen is ervaring. Westermann zal weg gaan. Boer ook. Dat zijn je enige 30 plussers. Bovendien geen basis. We kunnen best twee extra spelers tussen 26 en 31 gebruiken. Is goed voor de jongere spelers. En goed voor de resultaten denk ik.

   1. -buitenkantje rechts-

    Westermann en Boer zijn ballast..
    Geen enkele toegevoegde waarde.. Westermann zit nu een seizoen op de bank.. Boer idem.. Wat heb je aan deze “ervaring”?

    1. Widi

     Vraag maar aan alle selectiespelers wat ze van Boer vinden. Misschien moet je toch eens vaker de Afsluitdijk oversteken.

 9. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Ervaren spelers tussen de 26-30 die ook nog kunnen ballen ……. komen niet naar Nederland. Dat is elke transferperiode weer duidelijk. Spelers die wel komen zijn toch echt van minder kwaliteit en dat willen we niet. 30+ wil misschien komen maar dan moeten ze bereid zijn regelmatig een stapje terug te doen en zich te richten op “lesgeven”.

  1. Widi

   Daar ben ik ook bang voor. Maar Pisvee vindt er af en toe 1. Dus het kan. En als Blind het zou willen, vind ik hem niet te oud of te slecht.

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Blind komt echt nog niet.

Reageren is niet mogelijk.