There are no ads, please add some


Klaassen heeft kneuzing aan scheenbeen, wedstrijd tegen NEC op losse schroeven

Davy Klaassen heeft aan de wedstrijd tegen AZ een blessure aan zijn scheenbeen overgehouden. De aanvoerder werd in de rust vervangen door Donny van de Beek. Ajax heeft inmiddels laten weten dat Klaassen twee kneuzingen aan zijn scheenbeen heeft opgelopen. Donderdag zal de blessure verder worden onderzocht  maar het duel met NEC van zaterdag staat voor de aanvoerder wel op losse schroeven.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

24 reacties

   1. Litmanen

    Hij werd de wedstrijd uitgeschopt. Jammer, niet eens geel.
    Het scheelde niet veel of Kluivert had een doodschop van Haps gehad. Die voelde zich vandaag niet echt lekker tegen onze junior.

     1. Charka53

      Nou br we mogen niet klagen hoor die prachtige omhaal had hij zomaar af kunnen keuren , die oliebollen bakker had dit zeker gedaan.

   2. Ajaxslied

    Je merkte het wel in de 2de helft dat Klaassen niet speelde. Was een gebrek aan leiding en de ploeg wist niet goed wanneer het druk moest zetten en wanneer niet.

  1. -buitenkantje rechts-

   Laat hem maar een wedstrijdje rusten.. geen risico.. koel ik ondertussen mijn biertje wel..😄

 1. Widi

  Geen risico met Klaassen. Hij moet fit zijn voor 2x Schalke en Pisvee. De andere wedstrijden kunnen Appie en Donny spelen.

  1. Charka53

   En dat worden wel de belangrijkste wedstrijden omdat het kampioenschap is vergeven en derde worden we zoiezo .

 2. KBouter

  Niet forceren, Klaassen kunnen we missen tegen Nec. Kan hij meteen ff zijn rust pakken en er weer vol voor gaan tegen psv en Schalke!!

 3. -buitenkantje rechts-

  Ieder nadeel…
  Klaassen lekker laten herstellen.. is hij tegen Schalke weer scherp

 4. De seijs

  Je kan dus meteen zien als klaassen niet mee doet. Het elftal zakt gelijk in elkaar. Klaassen is gewoon een topper de beste ajacied elke wedstrijd.

  1. Vakje129

   Helemaal mee eens , hij trekt de kar wel en dan valt het mij tegen dat schöne of Ziyech het niet voor elkaar kunnen krijgen om dit te doen .

 5. Indojood

  Niet eens. Tegen Kopenhagen deed hij niet mee en toen speelde we uitstekend.

   1. Indojood

    Ik onderken het belang van Klaassen in dit team maar we hebben bewezen ook zonder hem te kunnen spelen.

 6. JohnDoe77

  Tegen NEC dus lekker op de bank zetten en Donny en Appie meenemen, dat komt wel goed! Tegen onze Oosterburen en de lamojes hebben we hem hard nodig!

 7. Jimmy1971

  Door ‘pijntjes’ en gele kaarten wordt er eindelijk iets meer gerouleerd , wat nodig is met de vele wedstrijden ! Prima zaak ..
  En ook met Klaassen heeft Ajax slechte helften van wedstrijden gespeeld.

 8. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Alsof het door uitval van Klaassen kwam dat het kaartenhuis in de tweede helft in elkaar donderde. Daar doe je vd Beek zwaar tekort mee. Verder zou het dan heel erg met Ajax gesteld zijn. Het verwijzen naar de wedstrijd tegen Kopenhagen is dan ook meer dan terecht. Uiteindelijk is het knap op met 10 man van AZ te winnen. Inderdaad ik blijf pissig op Younes, hoewel …… ik moet pissig zijn op Bosz. Younes kan er niets aan doen dat hij niet beter kan.

Reageren is niet mogelijk.