There are no ads, please add some


Dolberg nog niet bij groepstraining, Klassieker op de tocht

Kasper Dolberg is nog steeds herstellende van een liesblessure en heeft vrijdagochtend dan ook niet deelgenomen aan de groepstraining. De spits verscheen echter wel op het veld en werkte aan een individueel programma. Zaterdag tijdens de afsluitende training in de Arena zal blijken of Dolberg fit genoeg is om aan te treden in de Klassieker van aanstaande zondag. Mocht Dolberg afhaken dan zal zeer waarschijnlijk Bertrand Traoré zijn positie overnemen en kan de positie van rechtsbuiten worden ingevuld door Justin Kluivert of David Neres.

Bron: VI

Gerelateerde posts

44 reacties

   1. dickst14

    Als je mijn berichtjes de laatste 4 a5 maanden ook gelezen hebt dan weet je dat ik niet echt een fan ben van het lievelingetje van onze trainer.

   2. De seijs

    Cassiera is helemaal niks. Miskoop. Zet dan klaassen maar in de spits. En van de Beek op het middenveld.

 1. Charka53

  Dat ziet er niet goed uit laat hem maar geen risico nemen we hebben hem nog langer nodig en we hebben gelukkig Traore nog als spits 😥

  1. Litmanen

   Ik heb liever dat ze het proberen. Wisselen kan altijd nog. Maar eerlijk gezegd denk ik dat onze kansen zonder Dolberg een stuk kleiner zijn.

   1. Charka53

    Als de instelling bij ons net zo goed zijn als van die kakkies winnen we het met voetbal zoniet gaan we af als een gieter en zonder Kaspar wordt het nog veel moeilijker.

 2. Mooi

  Als hij niet kan spelen is dat wel een aderlating .want van onze andere spitsen wordt ik niet vrolijk maar nog twee dagen wie weet lukt het.

 3. JohnDoe77

  Balen dat juist Dolberg een twijfelgeval is! Onana, Sanchez, Klaassen en Dolberg zijn eigenlijk onmisbaar dit seizoen!

 4. dickst14

  Inderdaad, het is nog al een verschil he, Dolberg of Traore in de spits. Min of meer met andere woorden: de beste of de slechtste ajaccied.

 5. Dagrump

  Ben benieuwd of Dolberg het gaat halen. Ik hoop van wel maar nogmaals geen risico nemen hebben Dolberg nog hard nodig. Wie o wie gaat Bosz dan in de spits zetten. Kluivert op links neres op rechts en traore in de spits ?

  1. Bakkie

   Geen risico nemen? Volgens mij spelen we vandaag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen

   1. AB remember Johan

    Nooit risico nemen met een blessure en zeker niet met liesblessure. Team behoort dat op te kunnen vangen. Ooit heeft Cruijff van Basten toch laten spelen met een enkel blessure. Dat was de start van de ellende, hij heeft nooit meer 100% kunnen spelen en uiteindelijk zelfs zijn carriere vroeger dan bedoeld moeten beeindigen. Laat dat een leer zijn. Dolberd kan een wereldspits worden, zuinig op zijn dus.

    1. Widi

     Aan een liesblessure kun je ook weinig doen. Niet een spuit erin zetten bijvoorbeeld. Hooguit een superstrakke liesbroek. Maar die belemmert de beweeglijkheid ook weer. Gewoon niet spelen dus.

 6. Dagrump

  Misschien is Dolberg wel al fit. Misschien willen ze fey in het duister laten tasten !!

 7. Jobmeneer

  Waarschijnlijk wordt het zo van, ik selecteer alleen fitte spelers.
  En dan staat casierra spits en dan heeft hij niks toetevoegen!!

 8. Geroldkohlen

  hoop dat dolberg er gewoon staat zondag! willen we nog hoop hebben, dan zal er toch echt overtuigend gewonnen moeten worden. traore in de spits vind hem al op rechts niks! en traore voor in de spits is het zo wild allemaal, totaal niet koel voor het doel mist ook veelste veel en zoveel kansen krijg je denk ik niet zondag.

  1. dickst14

   Met het rendement van Traore dit seizoen moeten we 10 wedstrijden tegen 010 spelen om te hopen dat hij scoort. Ik hoop op Dolberg en anders op een wonder. (dat traore scoort).

 9. Iamsterdam2015

  Traore……… nou Botegghin laat je schoenen maar thuis want wordt een makkie voor je. Traoré tegen botteghin……🙈

 10. Jimmy1971

  Klaassen doorzetten naar de spitspositie zou dan inderdaad de beste optie zijn !
  Dan maak je hun statische centrum helemaal gek , door de lucht zal er toch weinig te halen zijn ..

 11. AB remember Johan

  Et een lies blessure moet je nooit risico nemen. Klaassen in de spits is inderdaad beste optie dan. Donny of Frenkie op het middenveld met Nouri en Schone. Inderdaad Ziyech banken.

   1. AB remember Johan

    Maar daarom is het wel een betere keus voorcwanneercDolberg niet kan spelen. Ander moet Bosz ballen hebben en Sierhuis opstellen. Onze Cassiera is het gewoon niet.

    1. -buitenkantje rechts-

     Misschien is Sanogo nog te huur?😜
     We zijn gewoon erg kwetsbaar in de spitspositie.. Pijnlijk om als Ajacied vast te moeten stellen.. Na Dolberg is er niks..
     Sierhuis debuteren laten tegen Feijenoord? Dan toon je wel ballen idd..

     1. Widi

      Ik zie Arsenal zelden hoor. Dus ik weet dit niet: speelt Sanogo daar nog (wel eens)?

  1. dickst14

   Laten we Veltman in de spits zetten dan kan Tete in ieder geval rechtsback spelen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Onder FdB hebben we oa Schöne, vd Hoorn, Ooijer en Hoessen in de spits gehad..
    Dus waarom niet? 😜

 12. Sarretje8

  heel jammer, fingers crossed. want cassiera of traore spits, dan maar geen spits, en dan davy voor de middevelders zetten, is wel geen spits maar heeft wel oog voor op de juiste plaats staan

 13. Boristja

  Definitief zonder dolberg… dan maar davy in de ‘spits’ en zonder echte 9 spelen ben geen fan van traore of cassiera in de spits en de buitenspelers Geven toch geen voorzet

Reageren is niet mogelijk.