There are no ads, please add some


Schöne blijft geloven in landstitel: ‘Omdat we beter zijn’

Lasse Schöne ziet Ajax nog steeds landskampioen worden en verwacht dat Ajax komende zondag gaat winnen van feyenoord. De Deen barst van het zelfvertrouwen en haalt nog maar eens aan dat de komende tegenstander van zondag sinds 2005 niet meer heeft gewonnen in de Amsterdam Arena.

‘Hoe dat komt, gewoon omdat wij beter zijn. Als je twaalf jaar lang nooit gewonnen hebt, dan mag je gerust zeggen dat Ajax de betere ploeg is. Komende zondag valt het opnieuw onze kant op en dan ligt de druk opnieuw bij hen. Met nog drie punten voorsprong zal de druk toenemen en ik denk dat ze zullen bezwijken onder die druk. Het is iets aparts en wij hebben daar ervaring mee, al jaren. Uiteindelijk zullen wij dan ook met de schaal staan’, aldus een zelfverzekerde Schöne.

Bron: Metro

Gerelateerde posts

64 reacties

 1. knudde32

  Mooie woorden begin zondag maar is met ze met minimaal 4 goals te vernederen

  1. vak411

   Dat had je bij groningen en excelsior moeten laten zien klojo… maar goed, jullie spelers hebben met 1 miljoen per jaar aan salaris makkelijk praten. Het is voor jullie werk Lasse.. ik/wij zijn er nog steeds kapot van! De klassieker had belangrijk kunnen worden… wij winnen zondag… maar een ander wordt kampioen…

    1. vak411

     Nou litmanen.. hoe heb jij de wedstrijd tegen excelsior beleefd? Ik blijf altijd achter mijn club staan en ben het vaak met je eens. Maar als je kampioen kunt worden en dat verpest door ballen over 3 meter nog niet eens goed te geven dan mogen wij als supporters best boos zijn en spelers een klojo noemen.

  2. koote207

   Het enige dat we nu moeten doen is erop klappen en geen moment verzwakken dan worden we nog gewoon kampioen

 2. Remco425

  Dat kan wel zijn, maar feyenoord is op Ajax na ook beter dan alle tegenstanders waar ze nog tegen moeten.

  1. f-side64

   nou vitesse moet gewoon zijn sportieve plicht doen en niet 010 laten winnen omdat ze ook 1 hekel aan AJAX hebben

    1. f-side64

     ben je ajax fan of niet als vitesse het net zo als az weg geef is het je reinste competitie vervalsing.

     1. rickert

      Waar slaat dit eigenlijk op? Ik ben Ajax fan, maar dat betekent niet dat ik oogkleppen op heb.. Als we van Feyenoord willen winnen, moeten we echt beter dan wat we de laatste competitiewedstrijden hebben laten zien. Hoewel het pijn in mn hart doet om het te zeggen, denk ik dat Feyenoord dit jaar bewezen heeft een terechtere kampioen te zijn.

     2. HURBIE

      rickert mee eens
      Schone heeft het nu gezegd nu moeten ze het nog bewijzen met hun voeten en inzet

     3. rickert

      Het zou super zijn, als ze Feyenoord van de mat spelen. Als ze met bezieling spelen, dan is alles mogelijk. Maar die landstitel is gewoon heel ver uit beeld, zelfs al winnen we

     4. Teuntje

      Je hebt volkomen gelijk, Rickert. Feijenoord staat flink voor en in de Kuip was het 1-1.
      Wat Schöne als ijkpunt heeft genomen om te stellen dat Ajax beter is, vat ik niet helemaal.

     5. BobbyHaarms

      Idd Rickert. Ajax heeft het 2x lelijk laten liggen: Aan het begin vd competitie, en uit tegen Excelsior. En daarom vist Ajax dit seizoen helaas naast de landstitel.

     6. rickert

      Groningen en Twente was ook onnodig puntverlies, wat te denken van Roda.. Dat we naast de pot pissen, daarvoor kunnen we onszelf aankijken. Laten we hopen dat de groep toch redelijk bij elkaar blijft, in de europa league is wel gebleken, dat er veel potentie in deze jongens zit.

     7. Iamsterdam2015

      Precies rickert. Kunnen wel hooen en zeggen etc maar feyenoord staat niet voor Jan#%+ zo goed als de gehele competitie aan kop!! Ben ook net als iedereen Ajax fan maar ben ook realistisch!! Alhoewel het heel erg geweldig zou zij.mn als we zondag winnen en uiteindeljjk de schaal pakken.

     8. Remco425

      Schöne moet dit wel zeggen en ze móeten er ook wel in geloven. Anders kunnen ze net zo goed helemaal stoppen.

   1. vak411

    Vitess speelt de week daarna de bekerfinale, denk je nou echt dat die vol gas gaan?

    1. AB remember Johan

     Dus kunnen ze vrijuit spelen en zonder druk en dat kan juist voor Feijenoord een probleem zijn als ze zondag van Ajax verliezen. Bij Feijenoord staat de druk er dan wel op.

     1. KBouter

      Is Schone na de wervelende overwinning van Ajax op feyenoord en zijn wonderlijk mooie vrije trap en doelpunt nog steeds een Klojo?

 3. Widi

  De kampioen is de ploeg met de meeste punten. Niet de ploeg die zichzelf het beste vindt. Want dan hadden we 3 kampioenen.

 4. reinaldo9

  Dan moet er wel overtuig gewonnen worden, zorgen dat ze niks te zeggen hebben in de arena

 5. -buitenkantje rechts-

  Na zondag weten we meer..
  Persoonlijk vind ik die kans erg klein, omdat we ook nig uit moeten tegen PSV.

  1. f-side64

   nou als je bang ben voor pisvee dan kan je beter stoppen met voetballen heb je zoet zien keepen tegen bulgarije en italie en hoe slecht l de jong wel niet is van pusvee kan je nog wel winnen als je 11 dementerende scootmobiel rijdende 100 jarige opstel.

  2. KBouter

   Feyenoord staat al van dag 1 af op de eerste plaats…dat is knap en dat gaan ze ook niet meer weggeven.

 6. Jimmy1971

  Alleen als we Feyenoord op een flinke nederlaag trakteren , zullen ze nog zenuwachtig worden daar ..

  1. BobbyHaarms

   En dan nog zullen ze minimaal 4 punten moeten laten liggen en moet Ajax alles winnen. Gaat gewoon niet gebeuren. Ik riep begin vh seizoen al dat Feyenooit enorm veel geleerd heeft van vorig seizoen, en dat is (helaas) ook uitgekomen. Alleen een absoluut wonder kan Ajax nog aan de landstitel helpen.

 7. Geroldkohlen

  als je zo kan en durft te praten, dan moet je zondag ook er over heen walsen!!!

 8. dickst14

  Als dit zo is dan is het nog stommer dat je het zo laat liggen tegen Groningen en Excelsior. We waren ook beter dan de Graafschap en kregen een les waar we dus helemaal niets van geleerd hebben.

  1. f-side64

   ach ze gunnen 010 echt niets hoor zou wel heel vriendelijk zijn en ze willen ook niet eindigen achter een 11tal boeren

   1. dickst14

    ja ook, maar dat was het begin van het seizoen. Naarmate het seizoen vordert weet je ook de stand van zaken en dat je achter staat op 010. Dit waren finales tegen Groningen en Excelsior. Maar je hebt gelijk, in principe moeten we alles winnen.

    1. vak411

     Juist dickst.. willem 2 was de eerste wedsteijd van sanchez.. toen waren er nog geen automatismen.. excelsior en groningen vind ik veeeeeel erger.. ben er nog stuk van…

 9. Dagrump

  Eerst maar Zondag zien te winnen liefts met 3/4 -0 dan heb ik er nog een beetje vertouwen in. Als we zondag niet winnen kunnen we het vergeten !! Dus mannen …….

 10. JohnDoe77

  Mooie teksten en dit is ook de enige gedachte die het team moet hebben voor de resterende potjes! Je weet nooit…. zou een mooie compensatie zijn voor vorig seizoen!

 11. De seijs

  Dan zal de instelling wel effe anders moeten! De Graafschap! Excelsior! Als het echt moet is het weer net niet! Maar ga er uiteraard wel vanuit dat we winnen.

 12. Forever nr14

  We worden al een paar jaar teleurgesteld, waarom zou het nu anders zijn, met een trainer die ze niet kan raken!
  En!!!!: even een off topic! het is zoals verwacht weer verdacht stil rondom “het Johan Cruijff stadion” precies zoals verwacht, daarom hoop ik dat we verliezen van die kakkies, sorry maar dit Ajax is niet het Ajax waarmee ik opgegroeid ben. Met die stoere praat van spelers die het als het erom gaat niet op kunnen brengen om van een de graafschap of Excelsior te winnen!

  1. BobbyHaarms

   Eens! Helaas..

   Ajax, maar bovenal de mensen die het voor het zeggen hebben over en in de Arena moet de ogen uit hun kop schamen. Sterker, Ajax verdient het niet eens om de naam van Johan aan dat stadion te verbinden. En al helemaal niet op de manier hoe ze hem hebben behandeld.

   1. AB remember Johan

    Het is alleen maar politiek, bestuurlijk gekonkel. Ongelooflijk dat Johan het bij Barcelona allemaal wel voor elkaar heeft gekrgen en kijk waar die club nu staat. Dat is los van het geld maar voor 95% het volgen van de visie van Johan. Daar laat Ajax het nu al jaar in en jaar uit liggen. Het is dat Ajax mijn club is maar het is mijn club niet meer. Echte ingewijden weten wat ik hiermee bedoel. Pluche, invloed, status en geld is belangrijker dan het voetbal geworden. Ajax heeft hier ongelooflijke kansen laten liggen en ik zou niet weten op welke termijn het weer beter zou kunnen gaan. Van de beurs af, totaal nieuwe organisatie, 100% schoon schip en voetbal weer als belangrijkste is het enige wat Ajax er bovenop kan helpen. Ik en al tijden niet meer chagrijnig van een slechte of verloren wedstrijd simpelweg omdat het niet mijn team, niet mijn club is wat er een zooitje van maakt. Triest om te moeten constateren.

   2. dickst14

    Ajax moet eens een keer na gaan denken. Ze hebben zat geld, dus neem die arena over of bouw zelf een stadion. En ga van die klote beurs af.

    1. BobbyHaarms

     En zorg dat je het logo in ere herstelt, in mijn ogen nog steeds hét symbool van het huidige commerciële Ajax. Kijk eens om je heen in het stadion, en dan vooral de lange zijdes. Grotendeels van die enge bekakte ballen gehakt die fijn een dagje naar Ajax mogen van de sponsor.

     1. vak411

      Pfffft… dus hoop ik dat ajax verliest van die kakkies… daarna heb ik niets meer gelezen.. knakworst

 13. Forever nr14

  Mooie woorden Bobby, verdorie wat doet het toch pijn he?
  Club is naar de klote, en idd ze verdienen de naam Johan niet eens!

  1. BobbyHaarms

   Het doet verdomde pijn Forever, en dat doet het eigenlijk al jaren. Echt, Ajax zal altijd mijn cluppie zijn. Maar ik walg van het tenenkrommende beleid wat gevoerd wordt, wat nog eens versterkt wordt door het werkelijk beschamende getreuzel rondom Jopie. Ergens hoop ik dat Jordy en familie zeggen: ” Zoek het lekker uit met je teringzooitje, jullie verdienen de naam van onze vader niet eens!”

   1. vak411

    Als je zegt: daarom hoop ik dat ajax verliest van de kakkies dan neem ik je nooit serieus.. wat wen dom gezeik.. flikker op man.. als je hoopt dat ajax verliest van de kakkies dan kijk je morgen teletekst en niet in het stadion.. rot op man.. hoe slecht het beleid ook is. Als Ajax in je hart zit hoop je NOOIT dat ze verliezen van de kakkies. Ga je mond spoelen…

Reageren is niet mogelijk.