There are no ads, please add some


Krul is Ajax dankbaar: ‘Jammer dat ik het vertrouwen niet heb kunnen terugbetalen’

Tim Krul laat bij zijn overgang naar AZ weten Ajax heel dankbaar te zijn. ‘Ik vind het jammer dat ik de club het vertrouwen niet heb kunnen terugbetalen,’ zo stelt hij op Telegraaf.nl. Door mijn blessure heeft het helaas niet zo mogen zijn dat we met mij in de goal voor het kampioenschap konden gaan. Met Onana, Diederik Boer en de keeperstrainers Carlo l’Ami en René Stam heb ik echt op een heel hoog niveau kunnen trainen. Ik heb me het leplazarus getraind om er te kunnen staan als Ajax dat nodig had óf voor een nieuwe kans. Die is nu gekomen.’

Via Twitter bedankt Krul Ajax. “Thanks to the team, staff and fans of @AFCAjax for helping me a lot the past months, getting fitter than ever”. Ook heeft hij een goed woordje voor zijn Ajax-collega Andre Onana: “All the best mate @andreyonana, you’re a great talent. Let’s swap shirts the 5th of April”.

Gerelateerde posts

33 reacties

  1. Litmanen

   Zou zijn club nog een schadevergoeding betalen? In al die maanden drie weken fit geweest.
   Hopelijk blijven we in de toekomst nu eens verschoond van die geblesseerde “aankopen”.

    1. 11Younes11

     Ajax en Newcastle zijn een huurcontract overeengekomen, dus dat is een verkeerde inschatting van onze kant geweest. Kan Krul niks aan doen en kan Newcastle ook niks aan doen.
     DOORRRRR!!!!

     1. Remco425

      Ik denk dat Newcastle er meer vanaf wist dan Ajax. Kunnen zij dus wel degelijk wat aan doen.

    2. Litmanen

     Ik ben zo ontroerd door die mooi afscheidsberichten. Voor een keeper die nog nooit een bal heeft gestopt voor Ajax1.
     Het is goed gekomen omdat Onana gped presteerde. Ben benieuwd hoe er op de huur van Krul was gereageerd als deze geschiedenis ons veel punten had gekost.
     Ajax moet gewoon alleen nog maar fitte mensen in dienst nemen.
     Vergis je niet. Dit halve seizoen Krul heeft 1 miljoen gekost!

     1. Indojood

      Typisch als, als gelul, zoals gewoonlijk. Niemand had verwacht dat het fit worden langer zou duren en dat Onana (jij zag liever Boer op doel) zich zo zou profileren.

     2. Litmanen

      Precies, Onana was de eerste wedstrijden een ongelooflijke onruststoker en dat kostte doelpunten, vandaar toen mijn voorkeur voor Boer en daar was ik zeker niet alleen in!!
      Verder, Ajax is geen revalidatiecentrum. Het is geen verwijt naar Krul maar naar de medische staf die voor de zoveelste keer de mist in ging ( zie kostenpost Heitinga).
      Het moet stoppen dat mensen aangenomen worden terwijl ze niet speelfit zijn. Dat doet namelijk geen enkele club.

     3. Litmanen

      En slap lullen doe je zelf. Je kunt ook eens toegeven dat er hier weer een hele dure fout is gemaakt.
      En verzekeringswerk? Dat is gelul, want al zou die het salaris van Krul vergoeden, dan worden alle trainers, fysio’s e.d. die met hem aan het werk waren door Ajax betaald.

     4. Remco425

      Mag je geen respect te tonen tegen iemand die nooit in Ajax 1 heeft gespeeld? Ok dan. Vuile vieze klootzak, hondelul, eikel! Zo, deze was voor jou Litmanen en je kan er dus niets van zeggen, want het mocht van jou 😊

    3. Remco425

     Mij ook niet Indo. Krul is gewoon een goede gast en dit zijn mooie woorden van hem. Het heeft helaas niet zo mogen zijn, kan gebeuren. Ik had dit vooraf ook niet verwachtcen stond volledig achter het huurcontract.

   1. De Ajacied

    Het ga je goed Tim,
    Maak het maar goed met paar flaters tegen Ajax en de allerbeste wedstrijden van je tegen de kakkies en de boeren 😂😂
    ❌❌❌

 1. ritchy

  Krul jij ook bedankt hopelijk zien we je nog eens een keertje terug maar dan wel als eerste keeper maar vooral veel succes bij az en hopelijk weer bij het Nederlands elftal bedankt voor je inzet

  1. Jimmy1971

   Ook slim van AZ , met Krul in het goal in de europa leage , sta je lekkerder te voetballen dan met die grabbelaar Rochet !

 2. De seijs

  Krul ajax had je nodig. Het liep alleen anders dan jullie samen dachten. Hoop dat iedereen hier wat van heeft geleerd. Succes bij az maar betaal ons later, als je ajax tegen komt in de competitie wel ruim terug.

 3. Charka53

  Je kan het vertrouwen terug betalen hoor geen ballen doorlaten bij onze directe concurrenten en die van ons doorlaten .

Reageren is niet mogelijk.