Jong Ajax wint van FC Den Bosch: 1-2

Marcel Keizer, trainer van Jong Ajax, zag zijn ploeg vrijdagavond opnieuw drie belangrijke punten pakken. In en tegen Den Bosch trokken de Ajacieden met 1-2 aan het langste eind. Al na elf minuten wist Den Bosch de score te openen en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft maakte Frenkie de Jong de gelijkmaker en was het uiteindelijk Noussair Mazraoui die wellicht wel het mooiste doelpunt van het weekend maakte. De Ajacied schoot de bal van buiten de zestien onhoudbaar in de kruising. Reda Boultam maakte een kwartier voor tijd zijn debuut en deed dat naar tevredenheid van Keizer. Met de overwinning blijft Jong Ajax in het spoor van koploper VVV Venlo.

Bron: Ajax.nl

Related posts

30 Comments

   1. vak411

    Wat is die frenky de Jong ongelooflijk goed aan het worden hé.. waardig opvolger van klaassen straks…

    1. Widi

     Als Klaassen gaat, zal Donny op zijn plaats gaan spelen. Omdat hij beter en verder is dan de Jong. En omdat de Jong een ander type speler is. Vind ik.

  1. vak411

   Idd indojood.. die heeft vast wat te zeiken.. ik denk dat hij van Bronckhorst of cocu graag ziet komen…

    1. -buitenkantje rechts-

     Het mooie van Ajaxpers is dat hij vroeg of laat gelijk gaat krijgen..
     Iedere coach heeft een houdbaarheidsdatum.. Zie FdB.. vier keer landskampioen in 5 jaar en toch was het wel klaar met hem. Dat gaat Bosz ook gebeuren. Dus als Ajaxpers zijn teksten blijft verkondigen krijgt hij vroeg of laat gelijk.

 1. ajaxpers

  Het blijft onvoorstelbaar dat de grootste en de mooiste club van NL geleid mag worden door een nietszeggende man.

  1. De seijs

   ?? geniet er nu maar van. Elke trainer heeft zijn trekjes. En het gaat nog niet zo slecht met ons cluppie. Maar ben met je eens dat het wel op een aantal plaatsen beter kan. Fijne wedstrijd morgen gewenst ajaxpers.

 2. EugAjax

  Jong Ajax is en blijft goed bezig. Ze spelen mooi voetbal vaak een genot om naar te kijken. Mentaliteit is heel goed en F. De Jong word hierboven al als opvolger Klaassen genoemd en dat zou zomaar eens kunnen. Beek moet nog oppassen volgend seizoen. Wat een concurrentie op middenveld ! Ik droom nog steeds van kwartet! Alleen is VVV wel heel lekker bezig. Maar zal minder tegen druk bestand zijn als het er op aankomt denk ik

 3. jonk supporter

  Waarom zou VVV minder tegen de druk bestand zijn? Oudere spelers, club met ere divisie ervaring. Heeft ditvsoort situaties al vaker meegemaakt. Ajax met alleen maar jonkies zonder enige ervaring op dit gebied.

 4. -buitenkantje rechts-

  Ajax en PSV hebben volgens Mexicaanse media belangstelling voor Jürgen Damm. De aanvaller van het Mexicaanse Tigres heeft echter een torenhoog prijskaartje om zijn nek hangen.

  Ajax en PSV zouden achter een Mexicaanse aanvaller Jürgen Damm aan zitten.. Damm speelt bij Tigres en moet ongeveer 15 miljoen kosten.. PSV zou inmiddels een 7 miljoen hebben geboden.

Comments are closed.