There are no ads, please add some


Ajax krijgt 800 kaarten voor uitduel tegen FC Utrecht

Bij het duel FC Utrecht – Ajax op zondag 22 januari zijn 800 Ajax fans welkom. De Supportersvereniging meldt dat voor dat aantal nog flink onderhandeld moest worden. Het afgelopen jaar bleef het uitvak nog leeg vanwege de omzeiling van een straf door FC Utrecht. Indien er geen incidenten plaatsvinden is uitbreiding van het aantal in het vooruitzicht gesteld. Het uitvak van FC Utrecht kent normaal plaats voor 1200 fans.

Vorig jaar bleef het uitvak leeg, een kort geding ten spijt. Utrecht omzeilde zijn straf en de gemeente en KNVB durfde het niet aan (zie bericht).  De verkoop start zaterdag om 10.00 uur voor de uitkaarthouders met voorrangsrecht. Er is sprake van een verplichte buscombi en een kaartje kost 32,24 euro.

Bron: AjaxLife

Gerelateerde posts

45 reacties

  1. De seijs

   Kut Utrecht kut beleid daar. Van mij mogen ze daar morgen nog een bom op gooien! Wat een ratten zijn dat bah.

   1. Widi

    Niet perse omdat jij het bent. Maar ik ben benieuwd of deze bijdrage nu ook verwijderd gaat worden.

     1. Widi

      Ik begreep dat er vandaag of gisteren iets verwijderd is. Soms best te begrijpen. En dan is bom gooien verwijderen ook niet zo gek. Al is het maar om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen.

    1. Indojood

     Ach, je probeert het nu als zgn. grappig af te doen omdat er op gereageerd wordt. Komop, wie bedoel je nou met “ze”? Waarom moeten anderen een bom gooien en jij niet? Mij benieuwen.

     1. De seijs

      Niet zo negatief Indo is niet nodig. Anders ga je zo op die lul lijken. Met zijn elke keer andere naam.

    1. De seijs

     Je mag je mening geven hier dus ga gerust je gang. Al zijn er altijd voor en tegenstanders. Maar dat maakt het weer mooi hier. Al zijn er ook figuren die denken alles beter te weten, maar daar moet je gewoon doorheen kijken.

    2. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

     Kut mag je zeggen koote, maakt niemand een probleem van. Daar ging het niet om, gewoon ff teruglezen.

     1. koote207

      Heb ik gedaan, gewoon niet zeiken we willen toch allemaal hetzelfde! Gouden trio, ik heb trouwens wel mooiere namen voor “gouden trio”……

     2. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

      Is al weer veranderd 👍

 1. Gouden trio: Jordi C, Wim J en Frank R.

  Zolang wij ook nog supporters hebben die het nodig vinden om vuurwerk naar mensen te gooien met de mogelijkheid van ernstige verwondingen hebben we gewoon nietvte klagen.

 2. dickst14

  De schuld lag bij Utrecht. En utrecht blijft een probleem met hun eigen supporters ontwijken. Slappelingen.

  1. Charka53

   Dat is waar dickst14 maar vlak die van ons ook niet uit kijk maar naar de wedstrijd in België , onder het mom van jullie waren begonnen .

   1. HURBIE

    Als er één van die 800 het daar verpest Levenslang stadion verbod
    Elke wedstrijd twéé uur voor de wedstrijd melden

 3. afcadeluxe

  laat die 800 dan maar kabaal maken,zingen springen dansen en ze laten horen dat 800 echte fans altijd nog meer steun geeft als die 10.000 kutrechtfans

Reageren is niet mogelijk.