Combinatieteam Ajax wint onder leiding van Heitinga met 1-2 van Jong Sparta

0926ajax-groningen_heitinga

Een combinatieteam met spelers van Jong Ajax en Onder 19 was dinsdagmiddag te sterk voor Jong Sparta. In Rotterdam werd het 1-2 door treffers van Ezra Walian en Ché Nunnely. Het team werd vandaag geleid door John Heitinga die in het kader van zijn trainersopleiding onder meer de voorbespreking, de analyse in de rust plus de nabespreking verzorgde. Aron Winter, coach van Ajax A1, was de assistent van Heitinga.

Dragisha Gudelj, Walian, Mauro Savastano en doelman Stan van Bladeren waren de Ajacieden die vanuit Jong Ajax present waren. Daarnaast waren er vijftien spelers van Ajax Onder 19 (A1) aanwezig.

Related posts

35 Comments

  1. marcussboss

    Ik geloof dat alle teams van ajax lekker gaan de laatste tijd! Goed om te zien dat er gepresteerd wordt! dat we allemaal maar kampioen mogen zijn aan het eind van het seizoen

      1. Widi

        Ik heb zaterdag de B2 gezien. Op enkele spelers na moet dat ook echt beter. Stukje C2 gezien. Daar moeten we niet veel van verwachten.

    1. Charka53

      Hij weet nu hoe het niet moet , maar je weet niet of hij de zelfde karakter trekken heeft.

    1. Remco425

      Ik snap de grap, maar wat z’n broer doet kan hij natuurlijk niks aan doen. Wel voor het eerst dat ik zijn naam erbij zie staan overigens.

      1. Indojood

        Dat kan hij ook niet. Hij is door zijn eigen familie in deze positie terecht gekomen maar ze gaan er zelf zo prat op dat familie alles is. Als Nemanja straks weg is, zal Dragi spoedig volgen, is mijn verwachting.

          1. Indojood

            Bij ons is familie ook alles maar wij zijn natuurlijk geen emotionele Zuid-Europeanen.

  2. ritchy

    de jeugd heeft de toekomst hopelijk breken er een paar ruwe diamantjes door en dat ze het ook op kunnen brengen om plaats te nemen op de bank

    1. paulvos

      Goed gedaan John, gelijk je eerste overwinning als hoofd verantwoordelijke, ga zo door.

  3. Rickie

    Ajax is mijn clubje.Nu nog 200 mill spelers betere contracten. Dat ze nee kunnen zeggen tegen verkoop de verkoop van de geweldige spelers van ajax de komende 10 jaar. Wij winnen dan zeker de champions league. geen enkele club houd het zo lang vol en is niet zo goed als ajax met de jeugd. patrick kluivert (werkt nu voor psg. *de jeugd van psg* zei het laatst nog via radio 1!

    1. woody79

      eigenlijk zou er net als in de F1 een soort limiet moeten zijn met wat clubs MOGEN kopen. En er moeten per seizoen bijv. 2 eigen jeugdspelers opgesteld worden. Zal het voetbal een stuk leuker maken

          1. Widi

            Ik weet niet precies wat je daar mee bedoelt. Maar er zijn verschillende motorleveranciers. En de kracht van die motoren scheelt onderling nogal. Ook de budgetten van de teams verschillen onderling enorm. Ook daar zitten er tientallen miljoenen euro verschil in.

    2. Indojood

      Club kan nog zo hard nee zeggen, als de speler en makelaar vinden dat het tijd wordt om te vertrekken, dan gebeurt het gewoon.

      1. Widi

        Al verdubbelt Ajax het salarisplafond, dan nog kunnen spelers in het buitenland een veelvoud verdienen. De laatste die gewoon niet naar het buitenland ging, was Danny Blind.

        1. Remco425

          Natuurlijk Widi, maar het kan net dat extra zetje zijn waardoor ze 1 of 2 jaar langer blijven. Dan verdienen ze bij Ajax ook heel goed (alsof dat nu niet zo is haha) en dan denken ze misschien toch iets meer na over hun carriere, dan is het risico bij een vertrek groter, want ze hebben wat meer op te geven.

  4. Iceman

    Topie vooral zo door gaan. En wat ook super is dat Heitinga zo te lezen het ook goed doet als trainer dus alleen maar goed dit gaat zo door Ajax For Ever en altijd.

Comments are closed.