There are no ads, please add some


In Memoriam: Para Smit

1207para

Para Smit is 28 jaar als hij op een avond overlijdt. De politie houdt het op zelfmoord, maar familie en vrienden kunnen dit niet geloven. In de zoektocht naar het verhaal achter Para Smit vinden we een jongen die door veel mensen wordt geadoreerd. Als sport-opbouwwerker probeert hij de harde kernjeugd van Osdorp op het rechte pad te houden. Hij helpt waar hulp nodig is.

Maar Para Smit heeft ook een andere kant. Als jong jochie maakt hij al deel uit van een veel besproken graffitybende. En tot aan zijn overlijden is hij toonaangevend binnen de F-side; niet alleen staat Para vooraan bij het maken van spandoeken, ook als er rellen zijn staat hij op kop. Para blijkt te hebben geleefd op het snijvlak tussen goed en kwaad.

Wij wensen familie, vrienden en bekenden veel sterkte op deze droevige dag. Klik HIER om naar het condoleanceregister te gaan.

Gerelateerde posts

9 reacties

  1. ritchy

    R. i. p Para waak goed over je broer die jou levenswerk in ere houd door in verschillende stadsdelen van Amsterdam de jeugd op het rechte pad probeert te houden dus atje jij ook heel veel sterkte vandaag ook al weet ik dat je het een plekje hebt gegeven ik steek straks een kaarsje voor para aan

Reageren is niet mogelijk.