There are no ads, please add some


Bosz: ‘Tweede plaats Jong Ajax heel bijzonder’

jupiler_league

Peter Bosz is op de officiële website enthousiast over de ontwikkeling van Jong Ajax. De ploeg klom door de zege uit bij Cambuur naar de tweede plaats op de ranglijst van de Jupiler League. ‘Dat is heel bijzonder. Ik denk niet dat iedereen dat zich zo realiseert. Het is vooral zo bijzonder omdat Marcel Keizer aan het begin van de week nog niet weet welke spelers hij tot zijn beschikking heeft. Vaak kan hij slechts één dag met zijn totale elftal voor die wedstrijd trainen. Hij krijgt ook steeds wisselende spelers mee, wat hij van ons te horen krijgt. Hij slaagt er steeds in om er een team van te maken waar spelers iedere keer gemotiveerd zijn en goed voetbal spelen, dan vind ik dat heel knap.’

‘Of Jong Ajax kampioen kan worden. Ja, dat kan. Maar het zal er erg van afhangen, daar moet je ook eerlijk in zijn, welke spelers hij van ons meekrijgt. We hebben in de eerste seizoenshelft nauwelijks blessures of schorsingen gehad. Als dat in de tweede helft wel het geval is, zal het voor Jong Ajax ook moeilijker worden.’

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. marcussboss

  We hebben gewoon een heel erg goede jeugd! ze worden zo makkelijk ingepast in ajax1 en dat zegt echt heel veel over de kwaliteit en potentie van die jongens!! ajax heeft het iig wel goed voor elkaar

  1. vak411

   Jaaaaaa Petertje… de 2e plaats van je oude cluppie feyenooit aan het einde van de rit is ook heeeeeel bijzonder… maar jij staat met de schaal 🇮🇱

  2. Widi

   We moeten er naar toe dat we CL spelen en dat we ze dan nog steeds kunnen inpassen. Dat is wat JC voorstond. In dat geval worden we ook jaarlijks kampioen. We zijn op weg, maar het moet echt nog beter.

 2. Charka53

  We gaan nu de vruchten plukken van de goede opleiding en als het wordt volgehouden gaan we weer hoge ogen gooien in Europa.

  1. vak411

   Zou top zijn, er zit wel een stijgende lijn in. Vaak weer genieten. Op de B1 na staan alle teams hoog in de competitie. Hoop wel dat ze straks geld uit durven geven als er ineens 5 spelers weggehaald worden want dat gaat zeker gebeuren. Kan me niet voorstellen dat Ziyech en Sanchez nog 3 jaar bij ons spelen. Gelukkig komt de ligt er aan..

   1. Charka53

    Die zijn vlugger weg dan we willen maar dan zullen ze wel weer nieuwe sterren ophalen hoor omdat ze ook weten dat we zonder niets in te brengen hebben in Europa.

   2. frenkynairo

    nou vak411 er was weinig intresse voor ziyech afgelopen zomer. En sanchez is echt een van de beste verdedigers die we afgelopen jaren hebben gehad. maar moet nog sterker worden in balbezit voor een stap hoger. dus denk dat ze voorlopig nog weg zijn. gelukkig. En anders idd de ligt voor sanchez en nouri voor ziyech.

 3. RobbyZ

  En de man (WJ) die zich hard maakte voor het opkomende eigen talent die schoppen ze d’r uit! De beste man om trainer/coach te worden van het eerste! PB is een eigenwijze lul en doet nu wel stoer maar het komt niet door hem,Cerny blinkt(e) uit op links en zondag zet hij hem op rechts en die duitse kabouter laat hij staan die eigenwijze lul! 😡 Maar het is bijzonder al zitten we pas op de helft.

 4. KBouter

  Haha…zal uniek zijn wanneer Ajax1 en Jong allebei met de schaal thuiskomen. Dat gaat de geschiedenis boeken in en zal door geen enkele club na gedaan worden.

 5. Marcie

  Het eerste kampioen, jong kampioen, vrouwen kampioen, O19 kampioen. We krijgen een drukke agenda in het voorjaar met al die huldigingen

  1. Widi

   Er is nog helemaal niemand kampioen!! Wat een onzin dit. Jong Ajax wordt sowieso geen kampioen. Laten we met het eerste maar eens heel goed gaan voetballen en daar wedstrijden door winnen. En niet in december praten over huldigingen. Dat laten we aan een andere club over. Die hebben daar ervaring mee.

    1. Widi

     Er zullen steeds minder spelers speelgerechtigd zijn. En VVV Venlo is gewoon sterker. Denk ik.

Reageren is niet mogelijk.