There are no ads, please add some


Overmars: ‘Transfer Blind per mail geregeld’

castillion-blind

Daley Blind verkaste in 2014 van Ajax naar Manchester United en daarbij was wel iets opvallends aan de hand volgens directeur Marc Overmars. De onderhandelingen verliepen uitsluitend per mail en dat was ook voor Overmars een vreemde belevenis, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf.

‘Normaal gesproken gaan er bij zulke deals een aantal dagen onderhandelen aan tafel aan vooraf maar dat was hier niet het geval. Alles ging via de mail en toen Manchester bereid was om de transfersom te betalen (17,5 miljoen) heb ik Jeroen Slop en de jurist Ivo Trijbits opdracht gegeven om het papierwerk in orde te maken. Het geeft maar aan dat de grote clubs hun hand niet meer omdraaien voor zulke bedragen’.

Bron: De Telegraaf

 


Gerelateerde posts

17 reacties

  1. De seijs

   Mooi weer wat geleerd! Als er meer clubs dit gaan overnemen dan de prijs zo opdrijven dat ze aan de tafel komen. We zullen maar zeggen EXTRA winst!!

 1. -buitenkantje rechts-

  Dat is toch bizar! Zou het niet eens willen. Je moet elkaar toch in de ogen gekeken hebben.. verziekte wereld als dit soort bedragen per mail afgedaan worden.

 2. Amsterdamse Hagenees

  Het gaat om de speler, die moet mensen in persoon ontmoeten. De rest is gewoon inderdaad papierwerk. Wat is de meerwaarde dat twee penningmeesters elkaar echt d hand schudden. Het is leuk maar niet noodzakelijk. Email, skype het is er niet voor niets. Scheelt beide partijen geld voor vluchten en is nog milieu vriendelijker ook. Niks mis mee.

  1. Velibor

   Ben ik het toch nog es met je eens Ah en bijkomend voordeel is voor hun waarschijnlijk dat de verkopende partij je niet over de grond ziet rollen vh lachen van de voor hun nitwitbedragen waar wij spelers verkopen🤑

    1. EugAjax

     Ja lijkt me logisch met alle technische middelen tegenwoordig, minder kosten, alles meteen keurig op papier en in ogen kijken kan op Skype of iets.

Reageren is niet mogelijk.