There are no ads, please add some


NEC: ‘We gaan ons niet ingraven tegen Ajax, dan wordt het juist lastig’

ajax-nec

Ajax speelt zondag in de eigen Amsterdam Arena de competitiewedstrijd tegen NEC. Het is een duel tussen de nummers twee en dertien van de Eredivisie. Ondanks het verschil op de ranglijst zijn de Nijmegenaren niet van plan om zich in te graven. “Als je negentig minuten moet verdedigen tegen Ajax, wordt het lastig. Dat zijn wij niet van plan. Daarnaast moeten we zorgen dat we dodelijk effectief zijn voor hun doel”, aldus NEC-verdediger Dario Dumić in de Gelderlander.

“Vorig jaar werd het 2-2 en waren we ook dicht bij de overwinning”, herinnert hij zich.“Dit is één van de moeilijkste wedstrijden van het jaar, in het grootste stadion van Nederland. Toch moeten we erin geloven. Er zijn meerdere kleine ploegen die dit jaar een resultaat hebben behaald. Ajax heeft in uitwedstrijden ook meer punten gepakt dan thuis. Daar moeten wij hoop uit putten.”


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. Charka53

  Mooi dan krijgen we misschien een leuke partij te zien nu maar hopen dat onze sterren er ook voor willen gaan.

  1. BobbyHaarms

   Ik hoop gewoon op een mooie pot voetbal met 2 teams die echt vol voor de winst willen gaan. Dat zijn ook de wedstrijden waarvoor je naar het stadion komt. Ik ga lekkerder naar huis met een 4-3 overwinning op het scherpst vd snede dan een oersaaie 1-0 met nauwelijks kansen, al tellen de 3 punten zondag uiteraard wel. Vol de druk houden op die kakkies, want die spelen in een maand tijd 8 wedstrijden. Denk en hoop dat ze binnenkort meerdere punten laten liggen, worden wij mooi winterkampioen als voorproefje en zijn die kakkies rond de feestdagen lekker mak 😁

   1. De seijs

    Whahaha hier boven een reactie van het plaatselijke sufferdje. ah (imojc ) altijd leuk als zij wat neerzet hier. Whahahaha

 2. JohnDoe77

  Leuk, tijd om te laten zien wat het verschil in klasse is; pak ze in Ajax, komen wij allemaal meejuichen!!

 3. Jimmy1971

  Hoop dat ze echt komen om te voetballen , goed voor de toeschouwers en goed voor 3 punten !!

 4. Dagrump

  Hopelijk wordt het een leuke spannende open wedstrijd. Maar natuurlijk wel de 3 punten pakken!!

Reageren is niet mogelijk.