There are no ads, please add some


Gudelj traint na gesprek mee met Jong Ajax

0707gudelj

Nemanja Gudelj heeft zich vrijdagochtend gemeld bij de training van Jong Ajax. Hieruit kan de conclusie worden getrokken dat het gesprek van afgelopen donderdag tussen Gudelj, Van der Sar en Bosz geen positief resultaat heeft opgeleverd. Bosz nam twee weken terug de beslissing om Gudelj uit de selectie te zetten nadat de speler had aangegeven het niet meer te kunnen opbrengen om op de bank plaats te nemen. Samen met Anwar El Ghazi melden beide spelers zich vrijdagochtend bij de training van Jong Ajax. Tegelijkertijd trainde ook de eerste selectie van Ajax, dat zich richt op het Eredivisieduel van zondag tegen NEC.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. jojocoolio

   Lekker voor hem…. Nu mag het 1000x harder trainen om er boven op te komen… En dan nog mentaal want de suporters zijn bikkel hard nu…

    1. Litmanen

     Lekker rondjes laten lopen totdat hij er bij neervalt. De transfersom staat vast, dus ik ben benieuwd wie dat gaat betalen voor een speler die na een maandje bankzitten het bijltje er bij neer gooit.

     1. AjaxKat

      Juist Overmars, Vd Sar en Bergkamp zouden nu op moeten staan om ze te vertellen hoe het qua concurrentie ging onder Van Gaal. Iemand als Ronald de Boer werd gewoon een half seizoen uitgeleend, knokte zich terug en won met het team de CL. Lijkt wel of spelers van tegenwoordig geen zelfreflectie meer hebben in deze verwende zapcultuur. Wat heb ik een respect voor Serero en Schöne! Daar zou de KNVB in moeten investeren: mentaal weerbaar maken van spelers. Gudelj werd oa gekocht zodat hij naast Klaassen een leidersrol kon vervullen op het middenveld. Als hij nu blijft, wordt ie het lulletje van de klas. Heeft ie niks geleerd van die Deense linksback van vorig seizoen?

 1. KBouter

  Wat had Gudelj en vooral zijn zaakwaarnemer verwacht dan, dat hij zal spelen tegen Nec? Ajax moet hard optreden tegen dit soort fratsen, Jong Ajax kan hij zijn conditie op peil houden, ook niet laten spelen daar. Mocht er in de winterstop een club komen die wil voldoen aan de vraagprijs..verkopen, zoniet op de tribune laten zitten dit soort gasten.

  Denk dat een Bazoer enof Dijks en Ghazi zich wel zullen bedenken.

  1. De Spet

   Mee eens, niet verkopen, gewoon laten verpieteren en investering versneld afschrijven onder de noemer ondernemersrisici

   1. HURBIE

    Zo is dat Spet laat hem zijn contract maar in het tweede uitdienen
    Wat een triest geval van een lul van een speler

   2. HURBIE

    Ik hoop het wel Spet wat je zeg En iedere thuiswedstrijd van AJAX 5 ererondjes laten lopen in de ARENA

 2. dickst14

  Laat hem lekker de materiaalman gaan helpen. Slecht voorbeeld voor de jeugd deze “prof”

     1. jood84

      was dat maar waar Charka53 😉 bij me dochter speelt ook 1 jongen mee en die heeft een eigen kleedkamer. ik ben daar wel blij om 😇 anders had ik heel vreemd kunnen reageren

 3. Indojood

  Alleen voor de vraagprijs laten vertrekken, anders gewoon rondjes laten lopen om de Toekomst.

 4. Velibor

  Wat een slap gedoe zeg van beide kanten trouwens! Van hem omdat hij blij moet zijn om überhaupt een contract bij Ajax te hebben en van vd Sar en Bosch dat ze hem met het 2e laten meetrainen en durf te wedden dat hij na de kerst weer meedoet of traint met 1e of een transfer maakt onder het mom van anders is het kapitaalvernietiging ,nou ik zou zeggen flappie laat es zien wie er de baas is !!!

  1. Indojood

   Idd, Bosz gaf vandaag in de persconferentie aan dat er nog wordt overwogen om hem met Jong Ajax mee te laten doen. Ik heb liever dat hij nooit meer een wedstrijd speelt voor ons.

 5. Indojood

  Tussen Bosz en El Ghazi is de lucht wel geklaard. El Ghazi heeft zijn excuses aangeboden. Los van hoe je El Ghazi vindt als speler, is dit toch wel een mooi bericht.

 6. Jimmy1971

  Zeker Indojood want El Ghazi heeft wel kwaliteiten , als hij mentaal wat sterker wordt kan dit nog goed komen !
  Gudelj , komt te kort als aankoop ..
  Aankopen moeten echt 2x beter zijn dan wat er al is ..

 7. EugAjax

  Wat mij betreft is dit het maximale, meetrainen met Jong Ajax thats it!!!!! Dus geen wedstrijden mee voetballen. We moeten onze opleiding niet laten dwarsbomen door een speler die niet kan opbrengen om zijn vak uit te voeren. Maar goed hij ligt niet wakker van kritiek supporters las ik laatst. Hopelijk is er een club die hem wil hebben voor de vraagprijs dan zijn we hem kwijt in winterstop. Anders zoals Litmanen paar keer geroepen heeft. Boilesen scenario. Dat is echt het beste

 8. Ed69

  Heb het idee dat Overmars voortaan een extra regel moet opnemen in de af te sluiten contracten!
  Wie zich niet schikt in de rol die de trainer voor ogen heeft, vervalt het recht op salaris en moet de verdere duur van het contract volledig uitgedient worden!
  Dan zullen zulke eikels met hun nare zaakwaarnemertjes wel anders piepen denk ik, uitbannen zulk gedrag!!!

 9. afcadeluxe

  het zal je broer maar wezen,eerst moest pa en broerlief meekomen,en nu zitten we ermee want wat doen we met dragi en pa?

Reageren is niet mogelijk.