There are no ads, please add some


‘Overmars overweegt terugkeer Siem de Jong’

0905siemdejong

Een opmerkelijk bericht duikt op in het Engelse medium The Shields Gazette waarbij Siem de Jong mogelijk voor een terugkeer staat bij Ajax. Marc Overmars zou in De Jong een meerwaarde zien voor het elftal en zou hem komende zomer willen verleiden tot een terugkeer naar Amsterdam.

De Jong speelt momenteel op huurbasis bij Psv maar maakt daar nog een weinig goede indruk. Overmars lijkt hiermee alvast te willen inspelen op het naderende vertrek van Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj. Tevens weet het Engelse medium te melden dat Overmars een deal wil maken met Newcastle betreffende Tim Krul. De doelman kan na dit seizoen weer geheel fit terugkeren bij The Magpies en als bewezen dienst daarvoor zou men De Jong voor een zacht prijsje willen overnemen van Newcastle.

Bron: The Shields Gazette


Gerelateerde posts

85 reacties

  1. Ajacied407

   Daarnaast ook altijd geblesseerd en zal toekomst van onze jeugd in de weg staan. Voegt weinig aan de selectie toe.

   1. marcussboss

    laat hem alsjeblieft wegblijven! die rat hebben we echt niet nodig bij dit nu goedlopend team!

    1. frenkynairo

     @marcussboss, hoezo een rat. hij heeft eerst geïnformeerd of die naar Ajax kon maar we hoefden hem niet. moet die dan maar bij Newcastle op de bank blijven zitten. buiten het feit dat die derde ster op je borst deels door siem komt.

    1. BobbyHaarms

     Idd Ajax 2001, als er 1 speler is die ik een plaats bij de selectie gun bij een vertrek Gudelj/Bazoer is het Serero wel. Het is echt schandalig hoe Ajax met deze altijd positieve middenvelder omgaat.

   2. De Ajacied

    Ja idd bij die domme lampekajes speelt hij nu, heeft idd veel voor Ajax betekend maar of hij dat in de toekomst ook zou kunnen lijkt mij stug
    ❌❌❌

  2. jojocoolio

   Als wat moet hij terug keren trainer?? Je laat bazoer verotten op de bank en dan vertrekken en dan gaan we siem de jong terug halen??? Ga dan lekker door met van beek en Nouri… Wat een kut beleid weer…

    1. 11Younes11

     Misschien moet je niet gelijk alles geloven wat er geschreven wordt…. (@jojo, gerold en de Ajacied)
     Dit is duidelijk een bullshit bericht, Ajax hoefde Siem afgelopen zomer al niet, en na zijn wanprestaties bij psv al helemaal niet. Gewoon een leuk verhaaltje omdat Krul bij Ajax zit. En jullie gaan gelijk “slecht beleid” roepen haha

   1. BobbyHaarms

    Eerst maar eens afwachten of dit bericht überhaupt klopt. Waarschijnlijk niks meer dan een storm in een glas water want voor de komende 5 jaar hebben we middenvelders zat.

  3. De seijs

   Ja het is een top gozer. Maar zitten we nu op Siem te wachten? Er komen heel wat talenten aan dus wel apart dit bericht.

   1. Litmanen

    Nou ik zie Bazoer niet zitten. Maar Siem hoeft ook niet. Middenvelders genoeg.
    Alleen als Klaassen ook gaat moeten ze Siem halen.

    1. Geroldkohlen

     nee hé, maar jij hebt er ook echt kijk op😂😂😂!!! litmanen ,litmanen bedankt dat jij mijn lach spieren weer aan het werk zet, op deze regenachtige dag .😂

     1. Litmanen

      Gerold, ben blij dat ik je aan het kachen maak, maar als als wij in een keer drie middenvelders kwijtraken dan heb je maar 1 blessure nodig om in de problemen te komen. En ik zie Klaassen zijn pensioen niet halen bij Ajax….

     2. Geroldkohlen

      dat klopt, zoals ik hier het al benoemde litmanen! maar door te zeggen dat we siem moet halen als klaassen weg gaat, dan ben je naar mijn mening de weg kwijt. klaassen zal einde van dit seizoen wel vertrekken dan is het niet logisch, om dan bazoer te laten vertrekken en siem te halen! siem heeft het bij ons fantastisch gedaan voor zijn vertrek, maar is nu alleen maar geblesseerd geweest en zijn niveau is zwaar gezakt! waarom niet gewoon (wanneer klaassen weg gaat) een middenveld met Ziyech- bazoer -lasse (op 6) nouri vaste stand in voor Ziyech, donny stand in voor lasse en frenkie stand in voor bazoer! en als er dan toch een extra middenvelder gehaald moet worden, denk ik eerder aan anita of sneijder!

 1. Joeguh9

  Lijkt me erg onlogisch! Siem is en blijft een belangrijke speler in de historie van Ajax maar gezien zijn huidige club hoeft hij van mij niet meer terug te komen!

   1. dickst14

    Laat ie op 18 december eerst in eigen doel schieten en dan rood pakken. Dan gaan we er misschien over denken.

   1. HURBIE

    Hij heeft wel contact gehad met AJAX of ze geen bezwaar hadden ofdat AJAX liever wilde dat hij terug kwam naar AJAX

 2. KBouter

  Nee…nee…neee, en als je het dan toch doet, betaal hem alleen met gespeelde wedstrijden.

 3. T.B

  Ik zou het wel leuk vinden als ie terug keert. Of het inderdaad meer waarde heeft ?! Ik gun het siem meer om terug te keren naar ajax want daar lag ook zijn voorkeur maar dat werd afgewezen volgens de media toen. Daarom is ie naar psv gegaan helaas ! Zonder blessures is het een prima of uitstekende speler ! Maar wie zegt dat dit geen verzinsel is ?

 4. Mooi

  Dat kan ik niet volgen zo beleid .En we hebben genoeg goede jeugd meer dan goed niet doen dus.

 5. knudde32

  zijn tijd bij Ajax is geweest hebben nu middenvelders genoeg is nu ook gewoon zielig als je heb bij PSV ziet rond hobbelen

 6. KBouter

  Hij overweegt dat waarschijnlijk met de transfers van Gudelj en Bazoer in zijn achterhoofd. Dan ben je in 1 klap twee volwassen middenvelders kwijt, en haalt hij er 1 ervaren voor terug. Maar ik vond Siem als middenvelder bij Ajax al veel te kort komen, het middenveld toen draaide op Eriksen. Als spits deed Siem het wel naar behoren, maar als middenvelder gewoon middelmatig.

 7. Sonsee

  Ik hoop dat dit bij een misplaatste grap blijft want van mij mag hij wegblijven. En dat geneuzel van die 3e ster is ook onzin want als er zo gepraat wordt doe je de andere kampioenen flink te kort. Bedankt heb ik hem toen hij naar Newcastle ging maar zn respect verloren toen hij naar Eindhoven is gegaan,en dan ken er wel gezegd worden hij heeft zich eerst aangeboden bij Ajax maar we hoefden hem niet. Ok misschien klopt dat maar er zijn tig clubs die je ken verkiezen boven Eindhoven.

  1. frenkynairo

   @Sonsee is dat een late reactie op die van mij. want zei dat die deels verantwoordelijk is voor de derde ster daar doe ik niemand tekort mee. en niemand is er blij mee dat die nu voor psv speelt. Maar denk dat er ook niet zoveel clubs interesse iN hem hadden.

 8. RonJ64

  Kan die man niet vd Sterke Drank afblijven ???…geef m een Ranja, wat issss dit?..Siem WIL naar lampen en nu terug ???…nou ik was Wakker, maar nu echt hoor, godskolere man…huhhhhh…serieus??..

 9. vak411

  Als bankzitter prima.. heeft ons prachtige jaren bezorgd.. kan onze jeugt heel wat bijbrengen. En mag dan in de 80ste minuut invallen om de winnende te maken tegen die calimero-pisvlekken

 10. Dagrump

  Liever bazoer behouden van bazoer zie ik nog wel een meerwaarde. Maar zie geen meerwaarde van siem

 11. theomar

  Alsjeblief Siem, blijf weg uit Amsterdam. Altijd geblesseerd en over de top. We hebben genieg keuze.

 12. JohnDoe77

  Onzin bericht; overvol middenveld dat al voor een hoop gedoe zorgt en dan iemand erbij halen? Siem was top bij Ajax maar daarna is het niet veel meer. Lekker in Eindhoven laten Marc!

 13. Gert Ajax

  Was altijd gecharmeerd van hem bij ajax maar heb niet gevoel dat een terugkeer een suc6 gaat worden.
  Helaas….

 14. ajaxpers

  Hij is op. Ajax laat een Ferrari de deur uit gaan (Bazoer) en haalt er een Fiat voor terug!

 15. Tommy827

  Lekker laten waar hij zit we hebben jeugd die beter is dan siem de jong middenveld hebben we klaassen ziyech nouri schone van beek oa en als spits dolberg cassiera sierhuis oa

 16. Jimmy1971

  Zou donny enorm in de weg zitten , maar qua ervaring binnen het elftal begrijp ik de gedachte wel !
  Zou idd alleen per wedstrijd betaald moeten krigen , want hij sjokt van blessure naar blessure ..

 17. fjonkman

  Ook al blijf ik een liefhebber van Siem en zijn voetbal stijl, en zal ik hem altijd dankbaar zijn voor al die mooie goals en kampioenschappen die we zonder zijn inbreng niet gehaald hadden, heb ik ook mijn twijfels over zijn fitheid. Ik blijf het zonde vinden dat hij zoveel pech heeft met blessures. Maar een terugkeer ipv Bazoer? Ik vind het al vreselijk dat Bazoer maar in die vormdip blijft hangen doordat hij ook niet speelt. Gudelj kunnen we afschrijven, en El Ghazi gaat ook moeilijk worden, maar nu loopt, nee rent, het ene talent na het andere de deur uit bij ons. Dat vind ik geen goeie ontwikkeling. Puur kapitaal vernietiging….

    1. Amsterdamse Hagenees

     Daarnaastou het gaan om kleine blessure. Jongen kan toch niet alle wedstrijden spelen, backup moet je altijd hebben.

 18. Amsterdamse Hagenees

  Off: gelezen op AS: vandaag 52 jaar geleden ……. debuut Johan Cruijff. Toch even traantje wegpinken. Ook ik ben een sentimentele lul 😥

 19. Gido

  Jongens jongens, rustig aan, onze Marc is daar helemaal niet mee bezig. The Shields Gazette …

 20. Iamsterdam2015

  Ja….. seedorf litmanen jonk en olsen komen in de winterstop ook. Schijnt dat bosz opstapt en cocu de trainer wordt. Pffft wat een onzin bericht. Moet dat echt hier geplaatst worden ??

 21. AFCA my World

  Complete onzin,niemand wil hem nog terug,bovendien zit hij dan onze aanstormende jeugd in de weg, Nee hoor dit gaat Niet gebeuren !!!

 22. Cees

  Altijd er van uut gaan siem de jong heeft ajax heel ver geholpen andars had ik gedacht wie wilt tje liever siem de jong of klaas-jan huntelaar Tja komt ook op het zelfde neer als ze juli huntelaar al niks vinden ishet bij siem precies het zelfde Ik vind huntelaar en siem de jong even veel waarden voor ajax

 23. Forever nr14

  Hij speelt bij die “Calimeros” en heb d’r een hekel aan, dus derde ster of niet, mooi daar blijven.
  Ons middenveld is al druk genoeg bezet.

 24. Jari_94-95

  Wat heeft het voor nut om iemand eerst af te wijzen, vervolgens weer te willen inlijven. Niet naar behoren presteert en overigens te vaak geblesseerd.

Reageren is niet mogelijk.