There are no ads, please add some


Ajax in gesprek met Bazoer, vertrek lijkt kwestie van tijd

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer moet het momenteel doen met een plek op de bank bij Ajax en in tegenstelling tot Nemanja Gudelj en Anwar El Ghazi weet Bazoer zich wel rustig te houden. Toch is Bazoer klaar met zijn rol als bankzitter en lijkt een vertrek aanstaande. Zaakwaarnemer en broer Irchandly Bazoer zou inmiddels druk bezig zijn met een transfer, zo weet VI te melden. 

Afgelopen maandag kwam het bericht naar buiten dat FC Barcelona wel wat ziet in Bazoer als stand-in voor Sergio Busquets. Inmiddels zouden Bazoer en Ajax met elkaar in gesprek zijn over de transfersom die afgelopen zomer rond de twintig miljoen lag. Dit bedrag lijkt Ajax inmiddels te kunnen vergeten nadat Bazoer merendeels de bank moet warm houden in de Arena. Een meer realistische transfersom zou voor Bazoer, die een slechte relatie zou hebben met de clubleiding, meer mogelijkheden bieden op een transfer. Het contract van de speler loopt nog tot medio 2020.

Bron: VI


Gerelateerde posts

47 reacties

  1. jojocoolio

   Bazoer is echt een top speler in potentie en eerst bij pisvee en nu bij ajax laten ze het lopen.. Echt heel jammer en zonde dit…

   1. BobbyHaarms

    Het is ook doodzonde dit! Bazoer is in potentie nog steeds het grootste talent wat bij ons rondloopt, maar door vormverlies en de (logische) terugval m.i. veel te snel afgeschreven. Kan me zijn frustraties echt heel goed voorstellen, maar om dan zelf de handdoek in de ring te gooien valt me dan toch wel tegen van hem.

    Bazoer jongen, het leven bestaat niet alleen maar uit hoogtepunten. Soms loopt het even kut, maar dat moet nog geen reden zijn om gelijk voor de makkelijkste weg te kiezen…jammer, ik had je liever zien knokken voor je plaats!

    1. jood84

     eerst maar zien en dan geloven. zou niet de slimste keuze zijn om nu te vertrekken, maar het is en blijft voetbal. Dus zolang er niets is getekend voetbalt die gewoon bij ons

    2. De Ajacied

     Bazoer moet je niet laten gaan
     Als hij een echte prof wil worden moet hij zich nu terug knokken in de basis
     ❌❌❌

     1. De Ajacied

      Bazoer staat op nr.36 bij de talentenlijst van fourfour two
      Behoud deze topper aub nog even voor Ajax

    3. Litmanen

     Bobby, die jongens willen allemaal met twintig jaar in de basis bij Ajax, Oranje en minimaal een miljoen per jaar. Ze zijn alle gevoel voor realiteit kwijt. Zodra er iets tegen zit haken ze af. Blijkbaar worden ze bij Ajax mentaal niet getraind op tegenvallers.
     Hoeveel talenten raken we zo nog kwijt?
     Doodzonde, maar Barca? Sorry Bazoer, veel te hoog gegrepen op deze leeftijd. Dat wordt bankzitten, dus…….

     1. BobbyHaarms

      Dat denk ik dus ook Litmanen, al ben ik ervan overtuigd dat hij in potentie de klasse heeft om ooit bij Barca te voetballen. Zou niet verkeerd zijn jonge spelers voor te bereiden op flinke tegenslagen zoals dit. Natuurlijk willen ze spelen én ze staan stil in hun ontwikkeling…ga er maar aanstaan als jochie van 20…moeilijk.

  2. De seijs

   Ja wat moet je er nou over zeggen en denken? Als ik hier zeg dat jantje pietje of klaasje dat niet zo gauw zal doen, dan wordt je al gauw hier Door een enkeling uit gemaakt voor rasist. Maar ik hou het bij , een nuchtere Hollander zou zo gauw iets niet doen. Die zou vechten voor zijn plaats. En daar laat ik het bij.

     1. Amsterdamse Hagenees

      In ieder geval was Curacao tijdens de geboore van Bazoer gewoon een provincie van Nederland. Dus Bazoer is een gewone nuchtere Hollander die in gesprek is met Ajax over een mogelijk vertrek. Dat hij geen wit kleurtje heeft en blonde haren doet hier niets aan af.

     2. Charka53

      Ha ha leuk dat even reageert , zit je weer op de kast , het duurt even maar dan hebben we wat .😊

     3. Amsterdamse Hagenees

      Nee hoor, ik zit rustig in mijn luie stoel, heel relaxed. Jij opgefokt soms? Ik geef gewoon situatie van de Nederlandse Bazoer aan. Hooguit geeft het wederom de enorme domheid van een of meerdr mensen aan hier maar die conclusie laat ik aan anderen. Verder nogmaals, heerlijk relaxed, goede zaken gedaan vandaag, veel verdiend en nu een lekker speciaal biertje naast me.

     4. Charka53

      Nee hoor lekker op m’n kleinkinderen gepast nu weer even bij komen wat is het leven toch mooi hè.

     5. Amsterdamse Hagenees

      Lekker toch. Af en toe op het forum beetje commentaar of aanvullende onfo hier en daar. Ik wind me niet op over resultaten Ajax laat staan forumleden. Zit verschil tussen opwinden en nadrukkelijk mening geven 😏. Mijn hart slaat niet snel over behalve door de liefde. Ik zou zeggen proost🍺 op naar komende zondag.

     6. Charka53

      Heerlijk zo’n Forum af en toe de zaak eens lekker op naaien en genieten van de reacties. Zondag gaan we weer genieten van een hopelijk leuke pot voetbal .geniet maar lekker van je pilsje .

     7. 11Younes11

      Nou, dat weet ik zo net nog niet, Seijs! Kun jij een nuchtere Hollandse jongen noemen die international is, net 20, geen uitzicht op een basisplek en dan niet om zich heen gaat kijken?

     8. De seijs

      Het gaat erom dat hij gewoon ballen moet hebben. En er keihard voor moet gaan bij zijn werkgever. En voor zijn toekomst. Met andere woorden Komop Bazoer laat je niet kennen en laat zien dat je het wel kan!

  3. Geroldkohlen

   eens jojo! ik vind dit echt enorm triest een topspeler in wording, ondanks een vorm dipje wat logisch is bij jonge jongens ! als bazoer vertrekt heb ik er echt een naar gevoel bij! zit veel meer in die jongen, dat gudelj maar oprot! ik zie hem liever strijden voor zijn plek ,en ik hoop dat hij dat nog gaat doen!

   1. HURBIE

    Zou het ook jammer vinden als hij weggaat geen verstandige keus ,maar dat dachten ze toen met Rijkaard ook dat hij weg wou
    Maar dat is een wereldvoetballer en trainer geworden maar helaas niet van AJAX

  4. Ajaxlucas

   @jojocoolio inderdaad maar wel beter voor hem gewoon naar een club als city en dan uitgeleens worden. Kan nooit fout zijn tenzij haar daar op de bank komt

 1. dickst14

  Niet echt een goede mentaliteit dus. Als hij gewoon goed speelt en zijn man niet constant laat lopen dan zou hij gewoon in de basis staan.

 2. Iceman

  Nou dat is fijn maar niet heus weer een speler kwijt straks voor noppes en voor heel weinig geld. Één ding weet ik 100% zeker dat Bazoer het niet zal redden over de grens alleen al zijn instelling is al verkeerd wilt niet meer vechten om terug te kunnen keren in de basis elf van het 1e dus straks als hij gebelseerd raakt kan hij het wel shaken succes en bedankt voor het niet waard zijn van een echte Ajax Player……Not.

 3. Vakje129

  En meneer zou dan wel accoord gaan met op de bank zitten bij Barca?? Het enige verschil is de kleur van het stoeltje en salaris , Ik zeg jongen laat je voeten spreken en vecht je terug niet iedere speler kan 40a 50 wedstrijden op een hoog niveua 100% spelen , vergeet niet de laatste 5 wedstrijden onder de boer waren ook niet indruk wekkend . Mocht je gaan wens ik je wel veel succes en hopelijk mag je wat wedstrijden spelen/invallen.

 4. BobbyHaarms

  Hoop niet dat Bazoer met deze negatieve houding ook andere spelers meesleurt. Denk aan een Tete en Riedewald..

 5. RonJ64

  Potentieel 1 van de beste, waar de scherpe kantjes vanaf moeten, misschien te speels voor de trainer, so what, Klasse verloochent zich niet, houdt Bazoer ajb en anders minimaal 30 miljoen vragen want over 4 jaar kost hij het dubbele…AJAX houden deze kanjer !!!

 6. Dagrump

  Zou het echt doodzonde vinden als bazoer weggaat en siem ervoor terug zou komen. Heb ik toch liever bazoer dan siem !!

 7. JohnDoe77

  Voelt toch als een diamant die ongeslepen weggesmeten wordt! Dit is nu typisch een speler die geniaal KAN worden mits hij vertrouwen krijgt. Dit seizoen en einde vorig seizoen heeft hij helaas te weinig gebracht. Zonde, zonde, zonde!

 8. Jimmy1971

  Als hij het niet op kan brengen om zich in de basis te knokken , dan wordt het ondanks zijn talent heel lastig voor hem in de toekomst bij welke club dan ook ..

 9. fjonkman

  Ik vrees ook dat Riechedly zich momenteel blind staart op een transfer (zodat Irchandly lekker miljoenen kan verdienen aan zijn broertje?) en dat ie straks bij Milan of Barca een plekje op de tribune mag gaan warm houden. Hij zou er goed aan doen om gewoon lekker rust te pakken en zijn koppie leeg te maken en als een beest zich terugknokken in het het elftal, zodat Bosz gewoon niet meer om hem heen kan. Hetzelfde geld voor Tete en in mindere mate voor Jairo. Die jongen had allang weer naast Sanchez in de verdediging moeten staan!

 10. -buitenkantje rechts-

  De kunst met een grote selectie is iedereen het gevoel te geven belangrijk te zijn voor het team. Zei al eerder dat nu we op 3 fronten nog strijden, je regelmatig andere spelers kan inpassen.. Net als Bosz al doet bij bekerwedstrijden kan hij dat nu ook internationaal doen. Dus door bij deze wedstrijden Tete.. Dijks.. Bazoer El Ghazi en bv Riedewald in te passen.

 11. Amsterdamse Hagenees

  Bijna eens. Je moet niet het gevoel krijgen maar nemen om belangrijk te zijn. Als speler moet je zeggen: de selectie kan niet zonder mij. Dan heb je de goede instelling.

 12. AjaxJay070

  Bosz weet in ieder geval spelers niet tevreden te houden. De goede resultaten verbloemen veel. Viergever Sinkgraven Younes Klaasen Veltman Traore blijven week na week slecht spelen en blijven staan. Groot gelijk dat Bazoer verder kijkt…zou ik ook doen.

Reageren is niet mogelijk.