There are no ads, please add some


Ajax in gesprek met Rutger Arisz voor functie van directeur operationele zaken

De_Toekomst

Rutger Arisz (46) heeft op dit moment de beste papieren om directeur operationele zaken bij Ajax te worden, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Ajax had volgens de krant vier kandidaten, maar zette zijn zinnen op Arisz en voerde al meerdere gesprekken met de voormalig wereldkampioen roeien.

Arisz, die rechtswetenschappen studeerde, veroverde in 1989 op het WK in Bled goud met de dubbel-vier. Hij was onder meer werkzaam voor Schiphol en moet bij Ajax algemeen directeur Edwin van der Sar gaan ondersteunen. Rvc-voorzitter Leo van Wijk zei vrijdag op de aandeelhoudersvergadering al dat er schot in de zaak zat.


Gerelateerde posts

34 reacties

  1. De seijs

   Kan die v d Sar het nu nog niet alleen? Kost weer veel geld. Maar misschien worden we er wel beter van.

   1. Litmanen

    Vd Sar kan helemaal niets en zeker niet normaal naar buiten communiceren. Hij is puur op zijn carriere op deze functie terecht gekomen, niet op basis van zijn opleiding/ervaring.
    De nieuwe man moet op een goede, positieve manier met de pers om kunnen gaan en voorkomen dat Ajax negatief in het nieuws komt ( zie voetballer vd week-Schone)

    1. De seijs

     Dat bedoel ik dus litmanen. Jij kijkt wel verder dan neus lang is. Daar kan ah (imojc ) nog een puntje aan zuigen! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

 1. Iceman

  Ok ik ken die gast niet maar het gaat niet om mij maar om Ajax als hij zijn werk maar goed doet en doet waar hij voor wordt aangesteld en hij zicht niet gaan bemeien met het voetbal van Ajax anders schieten we zo niets mee op.

 2. JohnDoe77

  Nog een directeur erbij, gezellig! Ze zullen binnenkort de ring van de ArenA wel gaan verbouwen om alle directie wagens kwijt te kunnnen! Kan Sar dan lekker thuis zitten? Geen idee wat die man zou moeten doen, we hebben een TD, FD en AD?!? Fijn ook dat het een roeier is, we moeten toch roeien met de riemen die we hebben zegt het directie team steeds! ๐Ÿ˜ฌ

 3. JohnDoe77

  De directie van Ajax is net het arbiters team; er zijn er steeds meer en ze zien steeds minder!

 4. huub

  Een echte voetbal kenner dus in de directie!! Ik dacht dat JC visie was alleen echte voetbal kenners die het spel ook gespeeld hebben op niveau!! Maar een Roeier dat doe je niet!!

  1. Velibor

   Nou hij heeft in ieder geval een opleiding genoten waar Ed oorklep nog nooit wat van gehoord heeft denk ik , ben meestal niet zo vd bobo’s maar volgens mij trekt ome Ed het niet alleen anders had ik als Ed zijnde toch al lang gezegd van jongens bekijk het maar!?

  2. Amsterdamse Hagenees

   Visie van Cruijff was (en is) dat mensen uit een andere tak van sport juist wat extra’s kunnen brengen. Dit om te voorkomen dat mensen last krijgen van een soort van tunnel visie. Hier is regelmatig gelachen om de diversiteit van sportmensen binnen Ajax maar dat had wel een reden. Elke sport heeft haar eigen specialisme, haar eigen ik. Daar kan sporter en dus ook een voetballer, completer en dus beter van worden.

 5. AFCA my World

  Ik heb geen idee wie die vent is,maar ajax zal het wel weten hopelijk hebben we er profijt van !

 6. Gert Ajax

  Maakt geen reet uit dat hij roeier is geweest .
  Hij komt daar voor zaken te doen waar je niet perse voor gevoetbald hoeft te hebben.
  Vd sar kan deze functie nooit alleen heeft te weinig ervaring in het bedrijfsleven.
  Een goede voetballer of keeper maakt je nog geen goede zakenman๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

 7. Amsterdamse Hagenees

  Ongelooflijk hoeveel mensen weer lopen te roepen om het roepen. Er wordt vrijwel alleen gekeken naar de oersoon en heeft daar een oordeel (veroordeling) over. Niemand die kijkt of er een verschil zit tussen directeur algemene zaken en operationele zaken. Niemand die ingaat op de al of niet aanwezige logica hiervan. Inmiddels is ook duidelijk dat het er op ingaan hier verspilde moeite is. Zo zonde weer.

 8. De seijs

  Als v d Sar nou eens een topper was in zijn functie , dan had deze man niet hoeven komen! Scheelt weer een parkeerplaats.

 9. HURBIE

  ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿšฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โšฝ๏ธโšฝ๏ธโšฝ๏ธโšฝ๏ธ

 10. -buitenkantje rechts-

  Nu Sar algemeen directeur is krijgt hij met zaken te maken waar hij geen kennis van heeft. Voornamelijk betreft regel- en wetgeving. Vandaar deze Arisz.. slimme jongen! Na gymnasium rechten gestudeerd en advocaat geweest.

 11. Amsterdamse Hagenees

  Ook is het wat duurder, ik zie liever een aantal mensen goed werk leveren op een kleiner speelveld dan dat iemand een giga portefeuille heeft die niet te overzien is. Als ik de taak verdelingen zie, kan ik me daar wel in vinden. Dat is een eigen mening heb over oa vd Sar en Overmars staat daar volledig los van. Wat ik meestal irritant vind is dat mensen niets weten van de diverse taken en dan een oordeel vellen. Zeg dan niks. Het is zo verrotte makkelijk maar iets te roepen maar ook zo dom.

  1. Gert Ajax

   Genoeg mensen die hier dingen zeggen die gewoon kloppen als een zwerende vinger.
   Wat mij opvalt is dat jij altijd je gelijk wil halen.
   En als dat bij anderen ook gaat opvallen verander je je naam weer๐Ÿ˜€

   1. Amsterdamse Hagenees

    .?? Ik stel nergens dat ik gelijk wil hebben. Ik draag aanvullende info aan en geef hooguit een eigen mening. Als jij mee wil gaan in het namenspelletje …. be my guest maar dan ben jij ook gewoon een domme lul. Simpele figuren krijgen wel veruit de iverhand hier maar dat mag natuurlijk nietvgezegd worden want dat hoort niet thuis op het forum. Op het forum horen scheldpartijen, rascisme, meelopen met de massa. Maar dat doe ik nu net ff niet. Jammer he.

 12. Gert Ajax

  Ben jij soms de vriend van sylvana simons??
  Je bent gewoon een moraalridder.
  Neem jou al lang niet meer serieus๐Ÿ˜‰

  1. Amsterdamse Hagenees

   Heb ik ook nooit om gevraagd. Niemand hoeft mij hier serieus te nemen. Ik ken hier nl niemand persoonlijk. Ik weet wel dat jij gewoon een domme lul bent. Dat is voor mij duidelijk. Wat een ander daarvan vindt? Maakt mij geen ene reet uit. Waren mijn andere nicks ook zo duidelijk? Jij en anderen zullen dat vast wel weten. Sukkel.

   1. De seijs

    Duidelijk ah,of imojc. Je valt dus Door de mand! Steeds meer mensen hier krijgen je Door. Ja en kom daar nu maar eens uit. Je zal wel weer met een slap excuus komen met de tijd. Zijn we ook hier wel gewend van jou! Dat doe je namelijk elke keer als je je eigen zat bent!

    1. Amsterdamse Hagenees

     Goh, wat boeit dat mensen he wie ik wel of niet ben. Hot issue. Jij probeert de aandacht gewoon bij een andercte leggen en waarom …… omdat jij een racist bent, omdat jij een hele domme lul bent. Al ben ik Sinterklaas dat maakt jou geen goed mens. Dus leg de aandacht maar weer bij een ander, jij bent het stiekeme sukkeltje. Hoe jij mij wilt noemen doet daar niets aan af. Misschien dat je nu eindelijk begrijpt waar HDL voor staat maar ik betwijfel het.

     1. De seijs

      ah weer fout wat je over mij zegt. Je gaat je eigen leugens geloven zie ik. Ja dan ben je al heel ver heen.

Reageren is niet mogelijk.