There are no ads, please add some


Bosz krijgt steun van Koeman: ‘Wegwezen met dat soort jongens’

0707gudelj

Nemanja Gudelj is zoals bekend uit de selectie gezet bij Ajax omdat hij zich niet meer kan motiveren voor een plek op de bank. Trainer Peter Bosz was hierop onverbiddelijk en na Anwar El Ghazi was Gudelj de tweede speler die uit de selectie is gezet bij Ajax. Volgens Ronald Koeman een juiste keuze, zo liet de trainer van Everton weten in het programma de Tafel van Kees. ‘Je moet de strijd aangaan met dat soort gasten en ook niet te snel roepen; ‘dat had ik niet verwacht, omdat hij een prof is en altijd bezig was met zijn fitheid’ of zoiets. Gewoon niet te lang discussiëren en ingrijpen als je denkt dat het nodig is. In dit geval dus zeker’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

33 reacties

  1. jojocoolio

   Gudelj mag van mij best blijven hoor… Maar hij moet dan wel diep door het stof en zich voor 1000 procent verbeteren en rekening houden dat in een team geen IK bovenaan gezet kan worden… Dus gewoon trainen en keihard je best doen… Voor je zelf maar vooral voor het team…

  1. Litmanen

   Haha, zou een leuke grap zijn die ik dan ook nog wel zou kunnen waarderen, maar Koeman heeft die humor niet. Hij gaat zo’n speler zeker niet halen.

 1. dickst14

  Inderdaad. En niet belonen met een transfer voor minder dan waar hij voor gekomen is. Anders gewoon zijn contract uit laten dienen als materiaalman of zo.

  1. Litmanen

   Ik zou zeggen: de Boilesen-aanpak. Einde carriere en contract uitdienen. Dan heeft het ook een signaal functie, namelijk: bij Ajax hoef je dat dus niet te flikken. Het kost geld, maar uiteindelijk levert het veel meer op.

   Als die zieke waarnemer alleen de naam Boilesen hoort dan krijgt hij al een hartverlamming.

 2. Iceman

  Ik vindt dit prima van Bosz gewoon aanpakken die gasten niet zeuren maar keihard werken moeten ze laten zien dat je een Ajax waardig speler bent en niet gelijk mekeren en zeuren want tegen woordig krijgt men er dik voor betaald om een beetje behoorlijk te voetballen. Zweep erover.

 3. Gepe

  Is ook geen discussie waard. Iedere trainer/club zou hetzelfde handelen als AJAX deed. Niemand is groter dan de club!

 4. Remco425

  Het is dat Koeman gelijk heeft anders zouden we zeggen, waar bemoeit hij zich mee. Hij kent de ins and outs ook niet, tenzij…

 5. vak411

  Niemand is groter dan de club.. hoe goed ook.. opzouten als je negatief bent en je niet kan schikken in je rol

 6. Dagrump

  Eigen schuld dikke bult gudelj. Wie wil zo’n speler met zo’n mentaliteit hebben ❓❗️

 7. AFCA my World

  Hij kan vast wel naar een hele grote club, om op de tribune te zitten (zelf betalend) nee het word waarschijnlijk een kleinere club waar nog wel een basisplek over is, feyenoord zou geintresseerd zijn !

 8. Jimmy1971

  Ze luisteren teveel naar hun zaakwaarnemers die jongens , neem een voorbeeld aan Schone , die vecht zich zonder te mauwen gewoon terug ..

 9. Spankonovic

  Het is wel frappant hoe heel Nederland over deze jongen valt. Wat we allemal vergeten, is dat er maar 1 kant van het verhaal duidelijk is. Zelf hebben we gudelj nog niet erover gehoord, vanwege “mediaverbod”. Valt me best op, wellicht dat we iets hebben gemist?

  1. -buitenkantje rechts-

   Zou kunnen spankonovic.. Verwacht dat binnenkort wel bekend wordt naar welke club Gudelj kan verhuizen. Dan zullen ook de verhalen wel komen.

  1. Emilio4Ajax

   Waar ik me over verbaast heb is de reactie in een ander artikel van Ziyech die bij Marokko geen zin heeft om op de bank te zitten… Uit hetzelfde hout gesneden…?

   1. Amsterdamse Hagenees

    Kan zijn dat dat uit zijn verband is gehaald. Er zou sprake zijn van een blessure wat in Marokko weer anders zou zijn vertaald. Maar het spreekt voor zich dat we op geen enkele voetballer zitten te wachten die zelf wil uitmaken of hij in de basis van welk elftal dan ook moet staan. Straks gaat Westermann nog eisen dat hij in de basis hoort te staan.

    1. Litmanen

     Waarom zou Ziyech de halve wereld afreizen om voor nul centen bij Marokko op de bank te gaan zitten? Groot gelijk. Hij had alleen nooit voor Marokko moeten kiezen. Niet zo slim eerlijk gezegd. Geen topland en elk jaar een nieuwe trainer.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Grootste gelul Litmanen. Wat dacht je van trots, eergevoel dat je voor je land mag uitkomen. Ervaring, zichtbaarheid voor je carriere? Merendeel van de internationale spelers woont niet meer in het land van Nationaliteit. Jou reden getuigt niet van slimheid.

 10. Brokamp

  Inimaal de transfersom en zijn reeds uitbetaalde salaris vanaf de datum dat hij binnen kwam terug betalen. Wij hebben toch in deze jongen geinvesteerd. Tevens 50 procent van de doorverkoopwinst afspreken.

 11. emilio74

  Supporters roepen al een beste tijd op forums dat Mr Gudelj de zwakste schakel was in het elftal, Bosz heeft hem lang genoeg laten staan maar hij heeft zich keer op keer niet bewezen. Heel duidelijk , maar deze man (Gudelj) heeft totaal een verkeerd beeld van zn eigen kwaliteiten. Daarmee doet hij zn ploeggenoten ook tekort.

Reageren is niet mogelijk.