There are no ads, please add some


Ziyech: ‘Tevreden over de tweede helft’

0924ajax-pec_ziyech

Hakim Ziyech was vanaf het middenveld tegen PEC Zwolle bij vier van de vijf goals betrokken. Drie keer zorgde hij voor de assist. ‘Ik ben wel aardig tevreden over de manier waarop we gespeeld hebben. De eerste helft was nog moeizaam. Ik ben wel tevreden over de tweede helft. In de eerste helft gaven we nog teveel kansen weg. De tweede helft ging dat veel beter’, aldus zijn reactie tegenover FoxSports.

‘Het is altijd lekker om bij doelpunten betrokken te zijn. Natuurlijk wil ik zelf ook graag scoren, maar dat doelpunt komt wel. Heb ik de meeste kilometers van allen gelopen? Dat geeft wel iets aan. Al moet het qua mee verdedigen nog beter.’ Op het moment dat de verslaggever over het duel van donderdag begon realiseerde de middenvelder zich dat hij geschorst is voor het Europese treffen. ‘Daar denk ik nu pas net aan.’


Gerelateerde posts

43 reacties

   1. De seijs

    Ik vond de hele wedstrijd spannend. En ja de 2e helft was zeker beter. Zou zeggen ga Door voor rapport cijfer 10.

 1. KBouter

  Ja, dat hij er niet bij is ben benieuwd hoe het elftal gaat spelen zonder hem. Was vandaag zeer belangrijk voor zijn team.

 2. FrankiC

  Hererlijk met Schöne, Ziyech Dolgerg op de as. Wij wisten het en Bosz heeft onze ideeën gevolgd. Binnenkort De Ligt erachter en de basis staat redelijk goed.

 3. Indojood

  Nouri moet er bij gehaald worden tegen Standard, hij heeft ook de klasse en het inzicht van Ziyech.

   1. Widi

    Ik zou graag Nouri zien, maar gevoelsmatig kun je het Bazoer niet aandoen. Want die is ook waardevol en mag je niet kapot maken. Misschien een uur Bazoer en dan een half uurtje Nouri.

    1. HURBIE

     Laat Nouri nog maar even op zijn beurt wachten
     Eerst Bazoer en Riedewald
     Moet eerst het onrustige van te graag de bal willen hebbr om zichzelf te bewijzen

     1. Widi

      Voor de goede orde: ik vind niet dat Nouri iets moet afleren. Ik gaf alleen antwoord op een reactie van HURBIE. Ik zie Nouri al jaren op de toekomst. 9 van de 10 wedstrijden had hij het vaakst de bal. Ook al omdat hij altijd doorbeweegt nadat hij heeft gepassed. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Gudelj die altijd trots gaat staan kijken als hij de bal bij een medespeler heeft gekregen.

  1. creutz1977

   Weet niet, maar Veltman speelde zeer sterk… kijk je überhaupt wel naar de wedstrijd… En zeg je maar wat in je opkomt?

   1. -buitenkantje rechts-

    Veltman speelde goed, maar Tete afgelopen wo ook! Is een luxe probleem en dan geldt de voorkeur van de coach.. Op dit moment Veltman, maar heerlijj om Tete achter de hand te hebben..

    1. Widi

     Ik vond Tete niet bijzonder goed spelen deze week. Ook niet slecht hoor. Maar niet zo goed dat hij weer meteen in de basis moet. En Veltman was gelukkig inderdaad weer eens goed. We hebben twee spelers voor die plaats.

   2. Indojood

    Vooraf had ik Tete op rechtsback maar Veltman speelde prima dus geen reden om hem eruit te halen.

 4. BobbyHaarms

  Ziyech is nu al bijna niet meer weg te denken uit Ajax, jammer dat hij donderdag geschorst is! Maar met Schöne, Bazoer en Nouri achter de hand maak ik me daarover weinig zorgen, ben allang blij en zelfs opgelucht dat Bosz Ziyech vanavond wederom op het middenveld liet starten!

  1. -buitenkantje rechts-

   Zeker Bobby! Wat dat betreft was de bekerwedstrijd afgelopen wo een zegen! Daar zag Bosz hèt Ajaxmiddenveld dat hij moest gebruiken.

 5. KBouter

  Ben benieuwd wat Ajax met dit middenveld doet tegen betere tegenstanders. Met alle respect, maar ik vrees dat dit aanvallende middenveld met Schone Ziyech én Klaassen overlopen gaat worden door betere clubs. Maar ik kan het mis hebben.

  1. Jimmy1971

   Ben het ( helaas ) met je eens , europees en tegen toppers heb je wellicht toch een breker nodig ..

  2. Widi

   We zullen in de omschakeling van balbezit naar balverlies minder zijn. Maar in de omschakeling van belverlies naar balbezit zijn we veel beter met Ziyech…..gisteren komen daar twee goals uit doordat hij meteen de beste oplossing vooruit ziet en die bal ook kan geven.

   1. KBouter

    Ik bedoel nog niet zozeer Ziyech…want we zijn het er over eens dat Ziyech daar hoort. Maar bij balverlies heb je met Schone een veel zwakker verdedigend middenveld dan bv met Riedewald of Gudelj of Bazoer. Aanvallend en spelmakend is Schone een Baas, maar bij balverlies zit ik met geknepen billetjes. Psv daartegen heeft een velen malen beter balans op het middenveld.

 6. Dagrump

  Mooie en leuke wedstrijd gezien! Er werd goed gejaagd en veel strijd geleverd. Maar er zijn altijd verbeter punten nu vasthouden en een mooie overwinning behalen tegen standard!

 7. vak411

  Het was genieten.. Wat een voetbal zit er in deze ploeg. In jaren niet zo genoten.. Komen mooie jaren aan.. Ben wel bang dat Ziyech niet lang bij ons speelt. Wat is die dolberg goed hé. Die scoort zo makkelijk. Ben weer trots op ons. Over een paar weken staan we weer bovenaan.. Zo koffie!

 8. Jimmy1971

  Ook zeer blij met de doellijn technologie ! Zou toch wel heel jammer zijn als die mooie goal van Dolberg niet gezien was ..

Reageren is niet mogelijk.