There are no ads, please add some


Losse verkoop Europa League van start; Ook F-side in vrije verkoop

0726ajax-paok_fside

De losse kaartverkoop voor wedstrijden in de groepsfase van de Europa League is van start gegaan. Opmerkelijk is dat ook kaarten voor de F-side voor alle clubcardhouders te verkrijgen zijn. Normaal gesproken kunnen alleen seizoenkaarthouders van dat vak kaarten hiervoor kopen. De beperkte interesse heeft Ajax kennelijk ander doen besluiten.

Een buitenkansje dus voor supporters die normaal gesproken graag op het sfeervak zouden willen zitten maar tot nu toe nooit de mogelijkheid kregen kaartjes hiervoor te kopen. De beste avondjes waren tot dusver die waarop Europese wedstrijden werden gespeeld. Zowel tegen PAOK Saloniki als FK Rostov hing er een prima sfeertje. Een sfeertje dat naar meer doet verlangen. Reken er alleen niet op dat je ook echt op een stoel komt te zitten, want op de F-side geldt het principe van staan.

Volgende week donderdag (29 september) speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Standard Luik. De aftrap is om 19.00 uur. Je kunt per clubcard een losse kaart aanschaffen voor Standard-thuis. Het regime voor de thuisduels met Celta de Vigo en Panathinaikos is soepeler: twee losse kaartjes per clubcard. Koop hier je kaarten.

 


Gerelateerde posts

27 reacties

  1. Floris Stempel

   Gaat toch niet de hele 90 minuten naar een malloot met een trommel en een andere malloot met een megafoon zitten. Geen wonder dat F niet vol zit…

   1. Widi

    Dat lijkt mij ook een belangrijke oorzaak hoor. Heel het stadion heeft daar last van. Zelfs op tv is het storend.

 1. JohnDoe77

  Bizar maar te verwachten! Als PB nu even Ziyeh op de juiste plek zet komende de supporters vanzelf terug!

 2. Jimmy1971

  Ondanks het spel zou je toch zeggen , met de eerste 3 punten al binnen , dat het uitverkocht zou moeten worden ..

  1. HURBIE

   Als je met je zoontje naar zo’n wedstrijd gaat ben je een hoop geld kwijt
   Is toch niet leuk meer
   Kan je een week van eten in een gezin

   1. Charka53

    Ja HURBIE daar zeg je wat , vele gezinnen hebben het niet gemakkelijk in deze tijd kijk maar eens naar de ontslag golf van de laatste jaren dan gaat er als Ajax supporter veel geld door dat tenkoste van het gezin gaat dus zul je toch je gezin voor Ajax gaan , als je meer van je gezin houd dan Ajax.

 3. Indojood

  Ik beperk me tot het bezoeken van competitiewedstrijden met mijn seizoenskaart, even genoeg zo.

 4. Ajaxslied

  Verbaas me er steeds weer over wil al een paar jaar naar de F-side maar krijg dan te horen dat er een wachtlijst is van 10 jaar. Dit seizoen kan er oppeens een paar honderd man van vak410 bij en zie al jaren een hoop lege plekken. En wanneer krijg ik dan een plek iemand die elke wedstrijd 90km heen en 90km terug rijdt ongeacht de tegenstander.

  1. WezepAFCA

   Op zuid zitten er een paar die bepalen wie er een seizoenskaart krijgt. Die geven dat door aan sup zaken.
   De wachtlijst is een wassen neus. Dat is al jaren zo.
   Op de officiele manier zul je nooit een kaart op zuid krijgen!!

 5. Michel6172

  Ze kunnen de kaarten aan de straatstenen niet kwijt. Tot nu toe was elke x mazzel dat Ajax won, ook tegen panathinaikos was het puur mazzel. Tis wachten tot ze door toe doen van PB op hun donder krijgen. Supporters kunnen dit langzamerhand niet meer aanzien, ze blijven uit.

  1. Indojood

   Kan wel wezen vak411 maar ik heb drie seizoenskaarten voor mijzelf en mijn kinderen. Vind het wel ff leuk zo. Als ze CL hadden gespeeld had ik wel de passe-partout gekocht omdat je dan ook aansprekende tegenstanders gehad. Maar die EL potjes kijk ik wel thuis voor de buis.

 6. In memory of Johan Cruijff

  Het is nu een beetje te lang om niet aan te gluren vak411. Jij blijftvtoch ook niet teruggaan naar een restaurant waar het eten niet te vreten is. Dan zeg je ook, neem eerst maar eens goed keuken personeel aan. Bij Ajax is het, neem eerst maar eens een goede directie, goed TH en goede spelers aan. Anders sturen we een soort van Gorden Ramsey op ze af 🙂

Reageren is niet mogelijk.