There are no ads, please add some


Ajax verbaasd over beslissing Gözübüyük: ‘Oude uitshirt weer uit de kast tegen Heracles’

0918heracles-ajax_traore

Ajax speelde zondagmiddag in het uitshirt van vorig seizoen en dat had alles te maken met de beslissing van scheidsrechter Gözübüyük die voor aanvang van de wedstrijd het nieuwe uittenue van Ajax had afgekeurd omdat het teveel zou lijken op het thuisshirt van Heracles. Ajax bood daarop aan om in het thuistenue te spelen maar moest dan volgens Gözübüyük een rode broek dragen en dat was men bij Ajax niet van plan waardoor het knalgroene shirt van vorig seizoen weer uit de koffer werd gehaald. Saillant detail is overigens dat bij de opkomst het team Gözübüyük zelf doodleuk in een zwart pak het veld op kwam lopen.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

118 reacties

  1. jojocoolio

   Ik ben verbaasd dat onze haarlemse 010 supporting turk mag fluiten… Als er een voor matchfixing in aanmerking komt is hij het wel… Alleen gokt hij niet zelf maar via famillie vrienden en turkse gok maffia… De rat…

   1. Widi

    Als ik hem was en ik zou dit lezen, zou ik aangifte tegen jou doen wegens smaad. Durf je dit ook met je eigen naam te doen?

     1. Widi

      Het is een belachelijke beschuldiging als je dat niet kunt bewijzen. Het is strafbaar. Ik hou daar niet van. Baal ervan als Ajax supporters zulk gedrag vertonen. Zoals ik me ook al een paar maanden erger aan jouw gedrag hier.

     2. De Ajacied

      @Widi
      Ik ben het helemaal met je eens, schandalig om zo’n beschuldiging te doen die nergens op berust!!!
      Het zegt meer over het
      IQ van de Seijs, ligt denk ik gelijk aan die van een winterpeen
      ❌❌❌

     3. Widi

      Het was niet de Seijs die het deed, maar hij vroeg zich wel af waar ik me druk om maak. Hij zal het dus wel met jojo eens zijn…….en ik ben het met jou eens.

     4. De seijs

      Dank je De Ajacied! Maar eerst effe goed lezen man. En dan pas goed reageren. Dan zet je je eigen hier niet zo voor joker.

     5. Widi

      Jij zet vooral jezelf voor joker, Seijs. Je kennelijke behoefte aan schelden en ruzie maken is verontrustend. Welgemeend advies: zoek een goede therapeut, werk aan je problemen/frustraties en kom dan pas hier terug. Ik hoop echt dat het je lukt.

     6. Widi

      Seijs, het is heel eng als je dat zelf niet weet. Iedereen hier weet het. Er is zelfs iemand die jou wil opzoeken. Zoek gewoon hulp jongen.

     7. De seijs

      Widi je moet geen oude koeien uit de sloot halen. We reageren niet meer op elkaar, jij bent die gene hier die het vuurtje wil opstoken. Jij wil hier reacties oproepen met haat en nijd moet je niet doen joh is nergens voor nodig. Nogmaals eerst tot 10 tellen en als je dan nog steeds denkt dat het niet goed is zet je hem gewoon uit. Is echt niet erg. En nu niet denken dat ik het slecht met je voor heb want dat is niet zo. Nou ik zou zeggen de mazzel man.

     8. Widi

      Oude koeien? Vorige week had je het nog aan de stok met die persoon. En ook vandaag ben je gewezen op je gedrag door anderen. Ik had verwacht dat de beheerder van dit forum jou zou verwijderen. Is niet gebeurd. Ik vind dat jij moet stoppen met schelden en beledigen.

     9. Widi

      De Ajacied en Litmanen. Naast mij. En dat is waarschijnlijk omdat veel anderen het al hebben opgegeven. Nogmaals: je weet het zelf. En je kunt er ook zelf mee stoppen.

     10. De seijs

      Ongelovelijk widi de ajacied had het fout zijn je eigen woorden je wees hem er zelfs nog op! Widi ik neem jou niet meer serieus. En reageer niet meer op jou.

     11. Widi

      Het is duidelijk. Jij gedraagt je volkomen normaal, niemand ergert zich aan je en niemand heeft jou op je gedrag aangesproken. Seijs, jij bent niet gek……alle anderen zijn gek.

     12. rickert

      Inderdaad, anderen hebben het al opgegeven… Ik bevind me hier steeds minder en minder, omdat ik me kapot erger aan met name Seijsie. Jammer dat er altijd van die sfeerbepalers zijn, die het verpesten.

     13. In memory of Johan Cruijff

      Even kleine correctie: ik heb nergens gezegd dat ik op een of meerdere personen niet meer zou reageren. Ik zou mijn persoonlijke ervaringen met een bepaald persoon niet meer delen op het forum. Als iemand hier start met beledigingen aan wie dan ook (spelers of andere bevolkingsgroepen etc.) dan is de kans heel erg groot dat ik reageer. Er zijn mensen die dat agressief gedrag noemen o.i.d. (Zoals Litmanen) maar dat wordt merendeels gezegd door mensen die het zelf niet zo nauw nemen met de gedragsregels. Kortom de opmerking van jojo gaat met veel te ver om uberhaupt te laten staan op een forum en de opmerking van SS is gewoondom en simpel maar dat is niet vreemd.

     14. In memory of Johan Cruijff

      Zolang je maar blijft lachen :-). Binnenkort worden de gesprekken uitgebracht als conference. Denk dat het de oudejaarsshow gaat worden.

     15. De Ajacied

      Er is er maar 1 die zich voor joker zet op deze site en dat ben jij samen met jojocoolio jullie schrijven maar wat, en dat betreur ik ja en distansieer me hier dan ook volkomen van,
      TIP: denk even na voor je zulke dingen schrijft,
      En ja ook ik doe wel eens iets doms hoor waar ik achteraf van denk, nee dat heb je niet slim gedaan en zeg of schrijf dan SORRY en bijna altijd is dan de lucht weer geklaard
      ❌❌❌

     16. De seijs

      Juist de ajacied denk en lees effe goed . Dan zet je je eigen niet voor joker. Het was mijn reactie niet .

     17. De seijs

      Ach ik erg me eigen ook wel eens ergens aan. Gewoon tot 10 tellen joh de wereld draait toch wel Door.

   2. De seijs

    Gaat weer lekker jojocoolio. Ik zou zeggen ga lekker Door met de straattaal begrijpt iedereen. En anders lezen ze het maar niet. Hier mag je je eigen mening teminsten nog geven. Er zijn landen waar het niet kan. Ik zeg leve Nederland!

    1. In memory of Johan Cruijff

     Tenminste niet tenminsten. Vrijheid van meningsuiting staat niet gelijk aan beledigen, smaad of racisme. Daar zit een groot verschil tussen. Helaas misbruikt men momenteel de term vrijheid van meningsuiting steeds vaker. Vergeet niet: iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen.

     1. In memory of Johan Cruijff

      Ja hoor, start bij jezelf. Loop niet de massa achterna. Wees jezelf en niet een ander.

     2. In memory of Johan Cruijff

      Ja, ik ben mezelf en ik maak me niet schuldig aan misbruik van vrijheid van meningsuiting. Ik doe niet aan smaad, ernstige belediging of racisme. Dus ik zou zeggen, probeer het ook.

     3. In memory of Johan Cruijff

      Jammer maar oke. Ik denk dat jij smaad en belediging niet helemaal goed weet te definieren maar dat is niet erg. Helaas is dat een beetje gemeengoed geworden. We spreken elkaar vast nog wel eens 🙂

     4. Widi

      Seijs, je hebt dus helemaal niets begrepen van wat ik vandaag aan je heb geschreven. Ik denk ook niet dat je het kunt begrijpen. Je zult dus ook wel doorgaan. Benieuwd hoe lang de beheerder van deze site dat toelaat.

  2. De Ajacied

   Relaxt mannen
   Waar we ook in hebben moeten spelen, we hebben de 3 punten mee naar amsterdam genomen en daar gaat het toch om !!!!!
   ❌❌❌

   1. jojocoolio

    Gelukkig is iedereen vrij om te lezen en te schrijven wat hij wil… Als het je stoort lees het dan niet. En als je het toch leest ach maak je niet druk verder. Ik ben het zovaak niet eens maar ja ik ben inderdaad net als iedereen hier heel annoniem en dat is maar goed ook… Dus voor iedereen ga gewoon door met wat jezelf wil schrijven en lezen… Succes allemaal??

    1. In memory of Johan Cruijff

     Gelukkig is iedereen in ieder geval vrij om te rageren op misstanden. Smaad valt overigens niet onder vrijheid van meningsuiting in woord of geschrift. Dat je dit anoniem doet geeft eerder een zekere vorm van lafheid cq gluiperigheid aan vooral omdat he daar ook nog eens naar verwijst. Als jij denkt dat het wel kan accepteer het commentaar er op dan ook. Het is tweerichtingsverkeervwatcdat betreft.

    1. Indojood

     Geef hem wat tijd, hij is net terug nog een beetje roestig. Ik zie al dat hij eraan werkt met een bepaald iemand.

  1. Litmanen

   Dat slaat helemaal nergens op Indo, maar al die scheidsrechters hebben een ego van hier tot Tokio. Neem die clown bij Roda.
   Je mag niets meer zeggen tegen mijnheer want dat is geel. Vandaar een einde van 9 tegen 10.
   Vroeger was je een goede scheids als je niet opviel, tegenwoordig schijnt de scheids zich te moeten onderscheiden door zijn eigen bedachte nieuwe regels……

   1. Cootje Adriaanse

    Sterker nog. Ze waren ook bedrukt met het nieuwe type rugnummer en achternamen, dus dit moet al langer bekend zijn geweest dan bij wijze van spreken een uurtje voor aanvang…

    1. HURBIE

     Niet eens opgelet maar nu dat je het zegt Cootje is het wel heel toevallig ,dit kan normaal gesproken niet Goed opgemerkt

    1. BobbyHaarms

     Zouden ze die shirts met oude logo en TDK dan ook nog bij zich hebben? Dan graag voortaan maar daarmee spelen…uit én thuis ?

     1. Indojood

      Ja man, uit met die lichtblauwe van Le Coq Sportif. Ik ben sowieso voorstander van een vast uit tenue, zo speelden AC Milan jarenlang in het wit. Maar tegenwoordig is dat geen optie want het geld dat adidas besteed aan sponsoring moet worden terugverdiend. Het merendeel van die € 90 die een shirt kost gaat terug naar adidas.

     2. Widi

      Ik hoop al jaren dat Ajax Adidas inruilt als kledingsponsor. Die strepen passen gewoon niet bij ons shirt. Le Coq of desnoods Nike zou veel beter zijn.

     3. BobbyHaarms

      Ja precies Indo, seizoen 83-84 met de mooiste thuis en uitshirts ever. Koeman, Olsen, Vanenburg, Kieft..Dat lichtblauw hadden ze ook nog eens een jaar of 10 geleden. Prachtige kleur, alleen toen zat “ons” logo er helaas allang niet meer op.

     4. BobbyHaarms

      De legendarische 8-2! Die wedstrijd zal me voor altijd bijblijven. Een piepkleine Jesper Olsen in de vorm van zijn leven, de bal die stokte in de blubber en meegenomen werd door Jesper….blijft schitterend om steeds weer terug te zien.

     5. Indojood

      Die ook maar ook dat doelpunt in de Kuip… in het lichtblauw.. Johan speelde toen ook nog bij ons… Ik ben niet zo’n iemand die zegt dat vroeger alles beter was maar voetbal en Ajax zijn de uitzonderingen. Daar denk ik met weemoed aan terug. Alleen Barça heeft me kunnen bekoren in dit millennium. Voor de rest wordt het minder en minder.

     6. -buitenkantje rechts-

      Ahum Indojood.. Was in ’83.. Toen speelde JC bij Feyenoord. Legendarische wedstrijd! Van Basten scoorde 3x.. Dat stiffie staat in mijn geheugen gegrift.

     7. Indojood

      Toen Olsen in de Kuip soleerde naar een doelpunt speelde Johan nog bij ons. 28 november 1982. Jaar later ging hij naar 010. Bobby had het over de 8-2.

     8. afcadeluxe

      tip voor jou (en anderen)geef even elmont youth in je zoekmachine,heb setje van dit seizoen na 3weken binnen voor 34 dollar en geen nep!!!!

     9. BobbyHaarms

      Ik zag ze net staan ja, heel mooi. Was zojuist ook op zoek naar het shirt uit 83 met Le Coq Sportif, nog niet gevonden..

     10. BobbyHaarms

      Staat ie daar tussen I.m.o.J.C.? Heb me gisteravond een ongeluk gezocht op die site. Zag wel het shirt uit 1987 met lange mouwen..

     11. In memory of Johan Cruijff

      Het is 1987-1988 maar wel le coq sportif. Wel beetje erg prijzig. Zo’n 250 pond 🙂

     12. BobbyHaarms

      Haha ja zag het, wat een prijzen! Maar dan heb je natuurlijk wel een prachtig Ajaxshirt. Die ik zag was van Kappa.

 1. Michel6172

  Ze denken ook dat ze alles kunnen maken, irriteer me de laatste tijd kapot aan de Nederlandse scheidsrechters. Laatste tijd?? Eigenlijk al heel lang.

 2. Slingertje.

  Wat verbeeld die bijgochem zich eigenlijk.
  Hij had zelf een ander shirt moeten aantrekken.

 3. Jimmy1971

  Denk dat ie zelf niet goed voorbereid was en maar 1 kleur shirt bij zich had …. Wat een baklap !!

 4. JohnDoe77

  Hij wilde duidelijk even zijn punt maken. Werkt in het dagelijks leven vermoedelijk bij parkeer beheer…

     1. Widi

      Je was wel de eerste die (in slecht Nederlands) reageerde. Dus je maakt je wel degelijk druk. En je moest er ook weer bij schelden.

 5. ajacied078

  wat kan mij dat uit shirt schelen! het rood en wit blijft toch het mooist ! en het spel was niet om aan te gluren … blijdschap dat klaassen er weer 1 inschiet anders had je zomaar weer punten kunnen verliezen. en al die kakkies in m’n omgeving blazen nu alweer hoog van de toren omdat ze 5 punten voorstaan.

  1. HURBIE

   Laat ze ook een keer trots zijn ,ze hebben en inzet ,meer als menige ajacied
   En einde seizoen staan die kakkerlakken vijfde

 6. Charka53

  ,Wat een gelul over een shirt, als de scheids denkt dat het shirt problemen gaat geven moeten we ons daar druk over maken, we moeten ons druk maken over het slechte voetbal dat Ajax op de mat legt.

 7. -buitenkantje rechts-

  Aha!!
  Dat was dus de reden van het vertoonde spel..
  Naast het kunstgras… De plofbal hadden we ook nog een ander uitshirt aan.. Geen wonder!…?

 8. KBouter

  Man man man wat een gezeik altijd hiero…het gaat hier over een shirtje , en zo ineens dwalen we massaal weer af om elkaar af te zeiken.

 9. EugAjax

  Volgens mij was Ajax meer verbaasd dat scheidsrechter wel in zwart kwam terwijl KNVB van de week melding had gemaakt dat zwarte uitshirt van Ajax teveel op Heracles leek. Daarom had Ajax uitshirt vorig jaar al mee en was Ajax dus zeer verbaasd dat scheids zelf wel met zwart kwam hahahaha. Niet zozeer vanwege verzoek tot ander shirt dan zwart

Reageren is niet mogelijk.