There are no ads, please add some


Bertrand Traoré lijkt inzetbaar tegen Panathinaikos

0828goahead-ajax_traore

Bertrand Traoré liep in de wedstrijd tegen Vitesse een lichte hamstringblessure op maar het AD meldt dat de spits weer de hele training mee had kunnen doen. Peter Bosz twijfelde nog over zijn inzetbaarheid maar de hele selectie, op Tim Krul na, is beschikbaar voor hem. Het lijkt er op dat dezelfde elf als tegen Vitesse het tegen de Grieken gaan opnemen; Ziyech dus op rechterflank, Klaassen op tien, Dijks, Viergever, Sanchez en Veltman als verdedigende linie

Gebruikers van de app kunnen de vermoedelijke opstelling en de poll op Ajaxfanzone.nl via deze link zien.

De vermoedelijke opstelling voor vanavond zal er dus als volgt uitkomen te zien:

0915vermoedelijke-opstelling

Gaan deze elf de Grieken verslaan?

 • Ja natuurlijk! (64%, 9 Stemmen)
 • Nee, ik denk het niet (36%, 5 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 14

Laden ... Laden ...

Gerelateerde posts

30 reacties

  1. vak411

   Helemaal mee eens.. Hoewel ik kan genieten van de acties van Traoré, als die los komt dan gaan we er een hoop plezier van hebben!

  1. HURBIE

   Hij moet stoppen met zich te graag willen te bewijzen
   Meer rust in zijn spel en het overzicht proberen te houden ,
   En niet voor eigen roem gaan

   1. Charka53

    Je slaat de spijker op zijn kop HURBIE , maar dit geld voor meer spelers hoor.
    Maar als het gaat lopen gaat het vanzelf over dan weten ze ook dat het met z’n allen beter gaat dan alleen.

 1. KBouter

  Mooi zo, dit zijn andere wedstrijden dan tegen Willem2 of Roda. We hebben dan Dolberg wel achter de hand, maar daar mag je geen heel seizoen wat van verwachten. Traore is Internationale veel meer gelouterder dus ik ben blij dat hij fit is. Ben zeer benieuwd.

  1. In memory of Johan Cruijff

   Welke grote internationale ervaring heeft Traore dan met zijn jonge leeftijd?

   1. KBouter

    Ik zeg ook nergens GROTE Internationale wedstrijden, maar hij heeft toch al meerderen interland voor zijn land op zijn naam staan. Nu is dat land wel niet zo goed als Nederland is, maar hij is gelouterder dan een Dolberg daarin. Verder heeft hij natuurlijk ruim 1.5 jaar basis gespeeld bij Vitesse en traint al jaren met de grote jongens mee met Chelsea. Dus ja…heeft hij velen malen meer bagage in zijn pocket.

    1. In memory of Johan Cruijff

     Ik vind persoonlijk de opmerking ” internationaal veel meer gelouterd” toch ietwat overtrokken 🙂 Dolberg heeft met A1 volgens mij ook internationale toernooien gespeeld dus ook internationale ervaring.

     1. KBouter

      Ben het met je eens, ik had het anders moeten verwoorden. Maar Traore heeft ook een mooie interland -17 of -19 gehad, aan een WK meegedaan en zelfs ooit Afrikaans kampioen geweest. Maar bedoelde meer die 1.5 jaar basis Vitesse en jaren training bij Chelsea met grote jongens. Dolberg krijgt onherroepelijk een terugval, is normaal voor die jonge gasten, dat bedoelde ik meer.

     2. In memory of Johan Cruijff

      Is oke 🙂 zitten elkaar gewoon lekker scherp te houden 🙂 Denk overigens dat Traore het niet gaat redden en dus ook niet bij Chelsea. Technisch toch netvte beperkt in mijn ogen. Dolberg heeft dat al veel meer in zich.

 2. Jimmy1971

  In de spits lijkt opeens keuze genoeg ; Dolberg , Traore , Cassiera. El ghazi kan ook nog , maar heb het idee dat als Traore er even een paar in mikt , we toch heel veel lol aan hem gaan beleven ..

 3. 11Younes11

  Iedereen moet beseffen dat Europees voetbal menens is, alleen dan kunnen we resultaten halen. De tijden van: “Oh, die kunnen niet voetballen, die pakken we wel effe” zijn geweest, ze moeten dit soort potten echt spelen alsof het de Champions League is, anders kun je het vergeten.

   1. Widi

    Voordat hij geblesseerd raakte, speelde Tete echt heel goed. Daarna helaas nog niet. Veel minder scherp. Fouten. Duels verliezen. Daarom is hij volgens mij gepasseerd. Ik hoop dat hij snel weer op het niveau van voor zijn blessure is. Want dan speelt hij echt elke wedstrijd hoor.

 4. stylo1984

  Zo niet dolberg is een uitstekende vervanger… misschien te snel om te zeggen maar brengt na mijn idee ook meer!

   1. stylo1984

    Ja precies stond er nog maar net in en zag direct potentie in de aanval… die moeten ze vast houden

 5. Germain

  Voor Tete is nu de fase van mentale weerbaarheid aangebroken. Die jongen heeft talent zat, daar komt een groot verdediger uit. Nu eerst in het koppie alles resetten en dan weer vol erin.

 6. ruben464

  Waarom niet cassiera in de basis? Die heeft in de voorbereiding laten zien niet bang te zijn als ie 1op1 met de keeper komt. En doet het in mijn ogen gewoon top.

 7. -buitenkantje rechts-

  Cassierra… Dolberg… Traoré
  Drie spitsen die van positie kunnen wisselen en en elkaar kunnen aanvullen.. Zie model Barca..

Reageren is niet mogelijk.