There are no ads, please add some


Bosz: ‘Elftal groeit maar we zijn er nog niet’

0707peter_bosz

Peter Bosz ziet het eerste elftal van Ajax groeien maar verwacht geen ommekeer tijdens het uitduel met Panathinaikos. Dat de ploeg de nul heeft gehouden tegen Go Ahead Eagles en Vitesse toont de trainer tevreden al ziet hij nog veel ruimte voor verbetering.

‘Geleidelijk zal Ajax spelen zoals ik het voor ogen heb maar dat wil niet zeggen dat het van het ene op het andere moment goed is. Deze dingen gaan in fases en met name in wedstrijden. Het is belangrijk dat wij niet wisselvallig zijn want je bent er niet met één wedstrijd. Donderdag doen we het goed als wij de tegenstander achter de bal aan laten aanlopen  en na negentig minuten met een goed resultaat de wedstrijd afsluiten’. Het lijkt er overigens op dat Hakim Ziyech opnieuw zal fungeren als rechtsbuiten en dat Bosz kiest voor hetzelfde middenveld als afgelopen zondag tegen Vitesse.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. KBouter

  Zeer begrijpelijk, als jullie er morgen maar staan, ben zeer benieuwd hoe we staan tegen subtop Internationaal.

    1. Ajax nr 1

     Dat vertrouwen heb ik ook vak 411. Maar kwaliteit zat daar twijfel ik nog over. Want ik heb het nog niet gezien.

  1. Charka53

   Ze zijn er zeker nog niet , ik ben bang dat ze er zijn als alles verspeeld is en we mogen hopen op een plaats bij de eerst drie in de Eredivisie.

  1. De seijs

   Vol erin tegen die Grieken. En alles geven we moeten deze keer echt alleen maar winnen. Want we staan al tijden Europees voor lul.

  1. HURBIE

   Maakt mij niet uit wie er scoort als we maar winnen
   Hoeft niet eens met mooi voetbal maar wel effectief
   voetbal

 2. Gepe

  Hij heeft gelijk. Waarom een elftal veranderen dat in opbouw is,en daarbij ook nog ’s de laatste (lastige) wedstrijd tegen Vitesse gewonnen heeft. Speeltijd en vertrouwen,dat hebben die jongens nodig nu!

  1. HURBIE

   Team moet gewoon goed spelen ,
   Zodat je het niet merkt dat er één van de bank instaat
   Moeten allemaal evengoed zijn

 3. Geroldkohlen

  ik denk dat we er nog lang niet zijn! met Ziyech heb je het team een kwaliteit impuls gegeven, de rest heeft nog wat pepers in de kont nodig!

 4. ajaxpers

  Je moet knopen durven door te hakken anders blijft aanmodderen. Opstelling is niet ideaal, Tete erin en Riedewald terug achterin en Ziyech op 10 en El Ghazi of Cerny rechtsbuiten.

 5. JohnDoe77

  Gelukkig zijn we er nog niet! In Nederland kunnen we net aanhaken in de top en in Europa zijn we uitgelachen… Top dus dat we er nog niet zijn, dat gevoel had ik ook!

 6. Germain

  Hij werkt aan een vast basisteam met steeds dezelfde wissels. Dan komen automatismen vanzelf en weet iedreen wat er te doen staat. Zo bouw je aan een toekomst en niet anders.

 7. Jimmy1971

  Zo is het , laat eens een basis wat weken met elkaar staan , en de automatismen komen vanzelf , waardoor er ook meer vertrouwen in de ploeg komt ..

 8. Roughrolf

  Riedewald terug naar de laatste 4, dan heb je gelijk meer zekerheid ingebouwd dan met Viergever.
  Gudelje voor de verdediging en Klaasen en Ziyech als twee vooruitgeschoven middenvelders, verder Traore op rechts en Dolberg in de spits en links uiteraard onze gifkikker!!!

 9. In memory of Johan Cruijff

  Volgens mij is Riedewald op 6 nu net de plek waar hij het beste tot zijn recht komt. Raar dat mensen hem dan weer een linie terug willen hebben. Mijn opstelling voor vanavond: Onana Tete Sanchez 4gever Dijks Klaassen Riedewald Ziyech Traore Dolberg Younes

  1. In memory of Johan Cruijff

   Tete ipv Veltman omdat vanavond de tackles op 100% goed moeten zijn. Zekerheid qua verdedigen nu belangrijker dan opkomen langs de lijn.

    1. In memory of Johan Cruijff

     Veltman is voor rechterkant en 4gever is voor linkerkant. Die moet je niet op zo’n andere plek neerztten. Prompt draaien en dekken ze aan de verkeerde kant. Daarbij wordt Sanchez dan een beetje gek en hem met woorden bijsturen gaat nog niet lukken. Dus …… niet doen 🙂

 10. Mauheb

  Doet toch verschrikkelijk pijn, om die kakkerlakken en die verschrikkelijke lampen het wel te zien opbrengen!?! Om alles te geven en te knokken, en wij??? Pffff bedroevend, met Ziyech is het lek ook echt niet boven hoor!!

  1. ajaxhoger

   Wij hebben gewoon een veel slechter elftal erg zat , maar wel 150 miljoen op de bank , we gaan het doen met onze jeugd , je ziet wat ervan komt .

   1. In memory of Johan Cruijff

    Jij bent gewoon standaard een chagrijn. Als het een keer loopt hou je je stil en anders kom je lekker chagrijnen. Is ook een manier maar erg inhoudelijk en toegevoegde waarde heeft het niet.

Reageren is niet mogelijk.