There are no ads, please add some


Rook transferperiode trekt op; tijd om balans op te maken; 26 spelers weg, slechts 7 nieuwe

0731transfernieuws_geruchte

Nu de rook van de roerige transferperiode is opgetrokken is het tijd om de balans op te maken. In totaal vertrokken er deze transferperiode maar liefst 26 spelers bij zowel Jong Ajax als het eerste elftal waarvan er 7 op huurbasis vertrokken zijn en er kwamen slechts 7 nieuwe spelers voor terug.

Nieuw:
Mateo Cassierra (Deportivo Cali), Davinson Sanchez (Atletico Nacional), Danilho Doekhi (Excelsior), Heiko Westermann (Real Betis Sevilla), Bertrand Traore (Chelsea, gehuurd), Tim Krul (Newcastle United, gehuurd), Hakim Ziyech (FC Twente).

Vertrokken:
Sam Hendriks (Go Ahead Eagles), Ruben Ligeon (Slovan Bratislava), Viktor Fischer (Middlesbrough), Zakaria El Azzouzi (Sparta Rotterdam, verhuurd), Leeroy Owusu (Excelsior, verhuurd), Queensy Menig (PEC Zwolle, verhuurd), Lesly de Sa (Slovan Bratislava), Lucas Andersen (Grashopper Zurich), Aschraf El Mahdioui (ADO Den Haag), Nicolai Boilesen (FC Kopenhagen), Mike van der Hoorn (Swansea City), Jordy Bruijn (SC Heerenveen), Damian van Bruggen (PSV), Phillipe Sandler (PEC Zwolle), Damon Mirani (Almere City), Magnus Karlsson (Vikingur Reykjavik), Elton Acolatse (KVC Westerlo), Ricardo van Rhijn (Club Brugge), Django Warmerdam (PEC Zwolle, verhuurd), Arek Milik (Napoli), Indy Groothuizen (FC Nordsjaelland, verhuurd), Richairo Zivkovic (Utrecht, verhuurd), Lerin Duarte (Heracles Almelo), Sheraldo Becker (ADO Den Haag), Robert Muric (Pescara, verhuurd), Jasper Cillessen (FC Barcelona).


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. AFCA-075-

    Nu een team worden en punten pakken. Ik denk dat dat wel moet gaan lukken. Succes mannen, laat ons trots zijn!

    1. De seijs

      Mooi lijstje met aankopen alleen Westermann mag denk ik wel weer vertrekken. Dat wordt hem niet.

  2. jojocoolio

    Alle nieuwe spelers nogmaals welkom bij de beste en mooste club van de wereld… Nu er 100% voor gaan allemaal

  3. Oost80

    Pffff dat zijn toch een hoop “talenten” weg. Het was echt opruimings uitverkoop deze zomer. En wij krijgen westermann ervoor terug….

    1. vak411

      Ziyech, krul, traoré.. Geen club in nl haalt zulke topspelers.. Dus kap met dat zeiken over westerman.. Tis een kerel met ervaring dus wellicht kunnen de jonge jongens buiten de wedstrijden om nog veel van hem leren..

      1. -buitenkantje rechts-

        Precies.. Ook een beetje klaar met dat gezeik..
        Hoewel ik wel behoorlijke twijfels heb over Westermann hoor.. Maar hij is nu Ajacied en verdient onze steun als hij speelt.

  4. SPHAFCA

    Ben toch wel het meest blij met Westermann, eindelijk een snelle verdediger die opbouwend ook heel sterk is ūüėČ

  5. Cees1966

    Het aantal spelers wat is vertrokken geeft aan wat voor een puinhoop het beleid is geweest, en nog steeds is gezien het matig aankopen van echte goede spelers die er gelijk staan.

  6. Niels1983

    Een goede ervaren verdediger erbij had wel lekker geweest maar met ziyech erbij hebben we wel goals en assists gekocht

  7. thebig127

    Is vrij logisch dat er veel meer spelers zijn vertrokken dan dat er gekomen zijn…… Er moet immers plaats worden gemaakt voor de A1lichting van afgelopen seizoen. Nouri, Cerny, Dolberg, de Ligt. Hoge verwachtingen van maar die jongens moeten wel speeltijd hebben bij jong Ajax en regelmatig mee kunnen met Ajax 1. Dus moest de grote kern van jong Ajax die het eerste niet gaan halen vertrekken.

    Ook dat heet doorselecteren. Nu kunnen mensen wel weer gaan zeiken over de zuinigheid van Overmars. Maar in mjn ogen hoeven er niet tientallen gekocht te gaan worden als er een goede lichting aankomt

  8. koote207

    Met deze spelers kunnen we nog gewoon meedoen, wel lekker als Petertje er een team van kan maken!!

  9. Mauheb

    We bginnen zo langzamerhand op de door mij zo gehate Lampjes te lijken, maar ja wat wil als er niks van de jeugd doorkomt he? Wat ieder wel weer beloofd word???

Reageren is niet mogelijk.