There are no ads, please add some


‘Schöne en Serero blijven vanwege hoge salaris’

0920excelsior-ajax_fischer_schone

Lasse Schöne en Thulani Serero blijven vooralsnog bij Ajax. Beide spelers werden op de slotdag met een vertrek in verband gebracht, maar zover kwam het niet. Schöne kon nog naar Brøndby IF, maar koos ervoor in Amsterdam te blijven. Serero zit al maanden op een zijspoor, maar ook hij vond voor het sluiten van de transfermarkt geen nieuwe club meer. Beiden blijven toch vanwege het huidige hoge salaris bij Ajax, zo weet Telegraaf-journalist Mike Verweij woensdagavond laat via Twitter te melden.

Speeltijd lijkt gering of (in Serero’s geval) zelfs uitgesloten. Ajax gaf op de slotdag wel aan dat het Schöne er graag bij houdt maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ook hij veel zal spelen, daar Peter Bosz hem niet als aanvaller maar als middenvelder ziet en daar zit Ajax, mede ook door de komst van Ziyech, al zeer ruim in het jasje.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

34 reacties

   1. De seijs

    Schone maakt nog wel kans op speelminuten. Voor Serero word het jammer genoeg een ander verhaal. Hoop dat ze hem transfer vrij laten gaan .

   2. Indojood

    Zo is dat. Ze hebben niet om deze situatie gevraagd en willen spelen. En ze hebben gewoon een contract waaraan Ajax zich dient te houden.

    1. BobbyHaarms

     En Schöne heeft het uitstekend naar zijn zin in Nederland met zijn familie, denk dat dit ook meespeelt. Je kan het beroerder treffen met zo’n salaris, al is Schöne natuurlijk veel te goed voor hooguit 10 minuutjes invallen in de 3 maanden. Althans, ik denk dat dit zijn situatie gaat worden.

     1. Indojood

      Heb het al een paar keer geroepen maar ik zou hem nu alvast vastleggen als toekomstig individueel trainer.

   3. Charka53

    Dat hebben ze zeker er is toch niemand die voor minder geld ergens anders gaat werken, en wie weet heeft Bosz ze nog nodig.

    1. BobbyHaarms

     Ik hoop het echt! En dan de sterren can de hemel spelen en een lange neus trekken naar het beleid

  1. jojocoolio

   Wie gaat er weg voor minder niemand toch.. Laten we ze nou maar gebruiken ook… Daar worden ze voor betaald…

 1. Jimmy1971

  Ja , niemand gaat vrijwilig naar een andere werkgevef om de helft te gaan verdienen ..
  Zijn spelers die altijd goed voor ons geweest zijn , gun het ze wel !

  1. vak411

   Het zijn beide spelers die nooit klagen of zeuren.. Als ik er 2 zijn die ik het gun zijn zij het wel..

 2. Iceman

  Zet Schöne op de plek van Bazoer of op de plek van EL-Ghazi want die zijn nu hopeloos uit vorm en Schöne niet hij staat er meestal wel altijd en laat ook wel goeie dingen zien maar ja zo gaan ze met mensen om bij Ajax he dus gooi ze maar bij het groot vuil want ze zijn niet meer nodig, en als ze overstappen of gratis weg lopen naar de concurenten en ons vervolgens de das om doen als wij dan tegen hun spelen dat is wel altijd het geval. En men leert er geen zak van een top beleid.?

 3. Joeguh9

  Goed recht van deze twee spelers! Ben er eigenlijk wel blij mee ook!! Nuttige spelers man…

 4. Slingertje.

  Ze hebben groot gelijk en ik denk dat ze in de winterstop wel gaan vertrekken bij Ajax.

 5. polaroids

  Lasse en Ziyech zou best wel eens een mooie combinatie kunnen. Gedegenheid en creativiteit!!!

 6. -buitenkantje rechts-

  Gewoon blijven knokken voor je basisplek!!
  Het seizoen is nog lang.. Blessures en tussentijdse verkopen.. Alles kan!

 7. Remco425

  Ik had het beide gegund, maar ben wel blij dat hij nu nog steeds beschikbaar is. Serrero daarentegen heeft volgens mij niet eens een rugnummer dus is niet eens te gebruiken. Had hem transfervrij laten gaan, want nu kost het ook geld.

 8. koote207

  Ze hebben voorlopig veel meer gepresteerd dan ziyech en die zal wel een aardig salaris hebben, dus wat mij betreft prima?

Reageren is niet mogelijk.