There are no ads, please add some


Jong Ajax verliest oefenduel tegen Jong Heracles met 1-0

heracles-ajax

Jong Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen het tweede team van Heracles Almelo met 1-0 verloren. In het Polman Stadion wist Kada de thuisploeg na een half uur op voorsprong te zetten en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Even daarvoor had Daryl van Mieghem verzuimd om de thuisploeg vanaf elf meter op 1-0 te zetten. Ajax raakte in de slotfase nog de paal. Bij Heracles miste Kuwas in de laatste minuten nog twee grote kansen.

Aandachtige toeschouwers waren Peter Bosz en Hendrie Krüzen, de trainers van Ajax met een recent Heracles-verleden. Bij Jong Ajax speelden onder anderen Heiko Westermann en Daley Sinkgraven mee. Bij Heracles maakte Lerin Duarte zijn rentree voor de thuisploeg en deed het laatste half uur mee.

 

Opstelling Jong Heracles: Brouwer, Droste, Pröpper, Van de Berg, Fledderus Van Ooijen (72. Niemeijer), Agbaljan (60. Duarte), Vujicevic, Kada (72. Thomas), Kuwas, Van Mieghem.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Mazraoui, Westermann, Bergsma, Savastano (D. Gudelj); Bay, Eiting, Sinkgraven; Clement, El Idrissi en Dekker (M. De Wit).

Bron: Tubantia


Gerelateerde posts

23 reacties

   1. De seijs

    Juist denk dat ze hier iets anders uitprobeerden. Ja en Duarte lacht het laatst. Maar het ging dus nergens over.

     1. Lover of Vrouwtje Sauceijs.

      Mijn seijsie, mijn lieve kleine homootje, oh nee vrouwtje ach what’s in a name.

  1. afcamike

   Hij loopt niet weg en wil de strijd aangaan, kan ik alleen maar waarderen ookal presteert hij slecht.. Als hij zo goed is toen hij net in het eerste kwam kunnen we nog veel plezier aan hem beleven
   Alleen die jongen heeft vertrouwen nodig en daar zijn wij als supporters ook verantwoordelijk voor.. Ik heb vertrouwen dat hij het wel redt alleen hij moet de concurrentie aangaan

  1. bloedgroep AFCA

   dat is zeker het geval…leuk team leuk om naar te kijken…hoop voor de toekomst

 1. Ajax nr 1

  Nounou vriendjes politiek ook al bij Jong Ajax. Daar bedoel ik mee dat dat broertje van Gudelj weer invalt. Pfff die Is ook slecht hoor. Verder oefenpartijtjes zijn er om te oefenen. Dus hoop dat ze iets geleerd hebben.

Reageren is niet mogelijk.