There are no ads, please add some


‘Valencia was bereidt vraagprijs van twaalf miljoen te betalen voor El Ghazi’

0308ajax-excelsior_elghazi_kuipers

Op de slotdag van de transferperiode kon Anwar El Ghazi alsnog vertrekken bij Ajax. Er zou belangstelling zijn geweest vanuit Spanje en Italië, zo meldt De Telegraaf. Valencia zou volgens de krant de vastgelegde transfersom van twaalf miljoen euro wilde betalen voor de buitenspeler.

Niet lang nadat dezelfde ochtendkrant woensdag het bericht de wereld in had gestuurd dat El Ghazi door een clausule in zijn contract mocht vertrekken voor 12 miljoen, ontkrachte de speler zelf via Twitter dit gerucht en liet weten niet weg te willen bij Ajax. “Ondanks dat het nu slechter met mij gaat bij Ajax, wil ik helemaal niet weg bij de mooiste club van NL”, schreef de Ajacied. El Ghazi werd in 2013 door Ajax voor driehonderdduizend euro uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam geplukt.

Valencia verkocht centrumspits Paco Alcácer voor dertig miljoen euro aan Barcelona. In de zoektocht naar een aanvallende versterking had de Spaanse topclub El Ghazi op het oog en had daar dus een flink bedrag voor over. De 21-jarige aanvaller besloot te blijven in Amsterdam. Valencia had zich een dag eerder al versterkt met Munir El Haddadi, die op huurbasis overkwam van Barcelona. Voor de rechtsbuitenpositie had de club uit de Primera Division zich al versterkt met Nani, die werd eerder deze zomer namelijk overgenomen van Fenerbahçe.

 


Gerelateerde posts

51 reacties

    1. De Ajacied

     Voor 12 miljoen had hij van mij mogen vertrekken hoor, denk dat we dat nooit meer vangen voor hem
     ❌❌❌

     1. De seijs

      Dat denk ik ook. Maar de kenners hier denken daar anders over. Ik moet het nog zien . Als ik erom zou wedden dan zeg ik nee het word geen topper. Maar ik hoop voor hem en ajax dat hij het wel word. Duidelijk toch.

   1. Remco425

    Ik dacht dat ik het eindelijk eens met je eens was. Maar in plaats van dat je het bericht van jojo een loos bericht vindt, vind je dus het artikel een loos bericht. Grappig, want zodra er iets negatiefs in de krant verschijnt over een Ajacied is hij meteen een lul en heeft hij geen mentaliteit en moet hij wegwezen. Maar nu er een uitspraak van hemzelf komt dat hij helemaal niet weg wil bij de mooiste club en dat hij wil vechten voor zn plek, is het een loos bericht. Ik vind dit juist mooi want het logenstraft 90% van de meningen hier die een 010 krant liever geloven dan een Ajacied…

    1. BobbyHaarms

     Heel creatief idd. Het is verleden tijd dus met dt is echt onmogelijk. Werdt, ook al zo’n topper ?

    1. frenkynairo

     wel beetje jammer boys. dat. iedereen dit een loos bericht vindt. maar wel stressen om een gramatica foutje. zijn jullie nou supporters of Nederlands leraren! Als jullie is goed gaan kijken naar wat er is gekocht en verkocht. dan horen jullie te begrijpen dat we elke speler hard nodig hebben dit seizoen. En als het nog is komt omdat hij niet weg wil bij de mooiste club. dan zeg ik Anwar je bent een baas, ben blij dat je bij ons blijft en ik heb wel het gevoel dat het een topper wordt. succes jongen dit seizoen.

     1. Litmanen

      Eens, soms is het wel heel erg maar het gaat hier wel om de boodschap. En bovendien, alle mensen die commentaar geven zijn zelf ook op spelfouten te betrappen, dus wie de schoen past valt er zelf in….

 1. Ajax nr 1

  Hij Is nog hier in Amsterdam dus lekker laten ballen. Dat gelul achteraf ben ik nu wel zat

  1. BobbyHaarms

   Precies. Heeft overduidelijk laten blijken gewoon bij Ajax te willen blijven en te knokken om uit zijn vormcrisis te komen, en dat siert hem vind ik.

    1. De seijs

     Ik zeg Fredje voor president! ! Vooral door gaan Redactie, en met name Fred. Laat jullie niet kisten hier op dit forum. Met alles wat jullie hier doen heb ik diepe respect. Schrijf vooral met heel veel plezier. Dat doe ik ook hier. En de grootste betweters hebben de meeste klappen gehad vroeger. Het is dus hun trauma wat ze hier vertellen . Gewoon negeren ?

     1. Lover of Vrouwtje Sauceijs.

      Ben je bang datvje een ban krijgt lieverd dat je opeens gaat slijmen. Volgens mij bestaat de redactie uit nichten, jankerds, ballen gehakt etc. Dat jij trouwens zoveel klappen vroeger hebt gehad is iedereen wel duidelijk hoor, dat hoef je niet te vertellen schat. Jou psych heeft je hiernaartoe verwezen he lekkertje. Eigenlijk geen goed forum voor een meid.

 2. quadsboy

  Hij moet gewoon weer eens fucking goed gaan voetballen dan word zijn vraag prijs 2x zoveel

 3. Afca nick

  ik denk dat anwar veel meer in huis heeft dan dat ie nu laat zien… Als je kijkt naar begin vorog seizoen… Hijmoet alleen zn Ego weg gooien

 4. bloedgroep AFCA

  dat hij nog zoveel waard is….hij zwaar uit vorm….maar denk dat het goed is hem erbij te houden en te wachten tot hij weer in vorm is…die gaat nog wel wat laten zien

Reageren is niet mogelijk.