Jong Ajax, met Heitinga op de bank, verliest met 3-2 van RKC

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-2 verloren van RKC Waalwijk. De Ajacieden kwamen na een 2-0 achterstand nog wel terug in de wedstrijd door doelpunten van Donny van de Beek en Abdelhak Nouri maar uiteindelijk stond de ploeg van trainer Marcel Keizer met lege handen nadat RKC twintig minuten voor tijd de 3-2 scoorde. Toch liet de ploeg zich niet kennen en moest er tot tweemaal toe een bal van de doellijn van RKC worden gehaald. Het overwicht in de slotfase werd uiteindelijk niet beloond voor Jong Ajax waarbij John Heitinga zijn debuut maakte als assistent-trainer naast Marcel Keizer.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik, De Ligt, Sanniez, Dankerlui (75. Mazraoui) ; De Jong, Nouri, Van de Beek, Cerny (45. Bay), Clement, Dekker (45. Savastano).

Bron: Ajax.nl

Related posts

34 Comments

  1. De seijs

   Ja het ging ook wel erg goed de laatste tijd. Maar van 2-0 terug komen zegt ook wel wat . kom op jongens de volgende wedstrijd is weer van ons.

   1. De seijs

    Wat ik al veel eerder hier geschreven heb. Louis van Gaal is de enige redder die ajax terug aan de top kan brengen. Als ajax terug aan de top wil dan moet v Gaal komen. Hij is een echte geboren winnaar. Ajax is al jaren stuurloos de revolutie heeft ajax ver weg geworpen van de top. Er is zoals nu is gebleken een te onervaren bestuur. Cruyff wilden (en kreeg) eigen ex spelers in het bestuur van Ajax . Na jaren van proberen is het huidige bestuur er niet in geslaagd om ajax in goede banen te leiden. Er moet veel veranderen bij ajax, en daar is een krachtig persoon voor nodig. Louis van Gaal. Alle ego’s moeten hun mond houden of opstappen als ajax echt in hun hart zit zoals ze menen. Dus ook die zelf ingenomen Sjaak Swart. Die is mede verantwoordelijk voor het falen van ajax van de laatste 10/15 jaar. Laat hem eerst maar eens Lucky ajax op een nette manier vertegenwoordigen. Want dat is echt een schande Hoe hier met clubs wordt omgegaan. Veel beloftes maar worden haast nooit waargemaakt. En de clubs moeten hier veel geld voor betalen. En dan maar niet over de vrijwilligers te praten. Dus nogmaals er is er maar een die ajax terug kan brengen en dat is (Hoe pijnlijk ook maar in het belang van ajax) Louis van Gaal.

    1. Indojood

     Twee keer geprobeerd. Eerste keer gefaald, ging op de stoel van Koeman zitten, tweede keer achter rug van Johan proberen binnen te komen. Geen optie.

     1. De seijs

      V Gaal is de enige redder die ajax terug kan brengen naar de top waar wij horen. Of jij het nou leuk vind of niet. Er zijn geen andere opties.

     2. Indojood

      Het gaat niet om mij, ik kijk gewoon naar de feiten. Iemand die twee keer gefaald heeft, is geen optie.

     3. Indojood

      Nee hoor, LvG heeft aangetoond het directeurschap niet te beheersen. Om over zijn gedrag nog maar te zwijgen.

     4. De seijs

      Ik ben blij dat jij niks maar dan ook helemaal niks te zeggen heb over het beleid of wat dan ook bij mijn club ajax. Met andere woorden jij bent niks.:-) 🙂 🙂 🙂

     5. imoJC

      Tering heeft meid sauceijs wel wat te vertellen bij Ajax of kunnen we hierover ook zeggen: Met andere woorden jij bent niks.:-) 🙂 🙂 🙂

 1. Hallo1000

  Eerlijk gezegd ben ik geen hele grote fan van vd beek, hebben we er al genoeg van rondlopen
  Appie daarintegen… Ziyech 2.0

 2. Michel6172

  Jammer dit x maar jullie presteren nog altijd beter dan Ajax 1. Kop op en met volle moed naar de volgende wedstrijd.

 3. Indojood

  Genot om naar te kijken, die Appie. Dit geweldige talent moet toch speelminuten krijgen in het eerste. Kan een wedstrijd beslissen voor je als het weer eens niet loopt.

  1. imoJC

   Appie moet alleen als een speer maken dat hij wegkomt als Louitje door de poort komt rijden 🙂

 4. woody79

  het maakt verdomme niet uit dat je een pot verliest maar de manier waarop. misschien kan johnny daar nog wat betekenen

 5. paulvos

  Zonde man, het was zo’n mooi gezicht bovenaan de ranglijst, volgende week gewoon weer winnen mannen.

Comments are closed.