Gametalk Rostov – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

0805rostov-ajax_logos

Ajax speelt vanavond om 20:45 uur de belangrijke return in de play-offs van de Champions League tegen FK Rostov. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0824rostov-ajax-henkveen


Related posts

54 Comments

    1. jojocoolio

      Nou er op en er over zou ik zeggen… Jasper zijn laatste wedstrijd… Jullie kunnen het leed verzachten door een overwinning te behalen daar succes…

    2. De seijs

      Laten we maar zeggen dit is de’ wedstrijd van het jaar. Kom op ajax laat ons weer eens trots zijn!

      1. BobbyHaarms

        Ik denk dat vanaf nu voorlopig elke wedstrijd de wedstrijd van het jaar is De Seijs. Elke misstap nu brengt alleen maar meer druk met zich mee. M.a.w. alles met bloed, zweet en tranen (zoals we mogen verwachten met zulke megasalarissen)

        1. Ajax nr 1

          Ik zou teleurgesteld zijn als er niet gewonnen wordt. Al went een teleurstelling nooit je gaat er steeds makkelijker mee om.

          1. BobbyHaarms

            Nou ik vreet nog steeds minimaal een halve dag niet hoor als mijn club verloren heeft ? Ajax hoort ALTIJD voor de winst te gaan, zo zijn we opgevoed en hoort ook bij de club. Wat dat betreft mag er best harder opgetreden worden want sommigen lijken nog steeds hun schouders op te halen als er ff geen camera meedraait.

          2. BobbyHaarms

            Maar ik heb dan ook niet het postuur van wijlen Bobby Haarms hoor. Ik sport regelmatig en doe aan krachttraining dus mag zeker niet klagen voor m’n leeftijd ?

  1. Charka53

    De eindstand, wat zou het mooi zijn als wij eens als winnaar uit de bus komen maar ik ben bang dat het weer eens een flinke kater word.

  2. AFCA-075-

    Vandaag moet het! Ik zou een bittere pil zijn anders. Om maar te zwijgen over de lol die die boertjes hebben en dat ze weer blij zijn met een paar miljoen extra. Ik zie het wel goedkomen overigens. Succes Ajax!

  3. KBouter

    Heb zó n vermoeden dat Tete vanavond weer speelt, ….niet omdat het aanvallend beter moet, maar verdedigend. Gaat Sanches of Veltman vanavond de kop kosten.

          1. HURBIE

            Ja jongens het is één bij mekaar geraapt zooitje die als een kip zonder kop over het veld rennen

  4. Jimmy1971

    100% erop klappen , en zo veel mogelijk scoren , dan worden we ook niet genekt door het onvermijdelijke tegen doelpunt !!

    1. HURBIE

      Hoop het niet maar Rostov zal wel weer mereen scoren
      Dan moet je er 2 maken en dat lukt niet

  5. Iceman

    Het enige medicijn dat de debakel van afgelopen zaterdag enig zins jan weg spoelen is een overwinning vanavond. Want ik leef in onmin ik kan het nog steeds niet geloven 1-2 verliezen in je eigen Arena. Dus Bosz en Boys kom op oprollen die gasten en Jasper doe je best hou de nul we gaan knallen ajacied forever for life go Ajax we gaan er voor.

  6. Germain

    Tete Veltman Sanchez Dijks achter. Riedewald Klaassen Gudelj midden. El Ghazi Traore en Younes voor. Wissels Viergever Bazoer Cassierra/Dolberg. 0-2

  7. Rinus

    Wordt een lastig potje, verlies tegen Willem twee had niks te maken kwaliteit maar instelling! Deze jongens hebben iets recht te zetten! Daarom toch wel goede hoop op overwinning

  8. AFCA my World

    Kleine overwinning of groot gelijkspel benodigd Moet te doen zijn toch ?
    Als er maar meer inzet is dan afgelopen zondag zou het goed moeten kunnen komen ! Je wilt rotstop toch niet in de CL zien ?

    1. BobbyHaarms

      Ajax wel dan in deze vorm? Alleen met BZT kom je ergens met dit team, het lachertje zijn we nu al meerdere jaren achter elkaar in Europa dus hoop dat ze ons eindelijk eens gaan verrassen vanavond.

  9. Slingertje.

    Winst zou lekker zijn maar 2-2 is ook genoeg voor Ajax.
    De kouwe kletsers liggen koud tegen de stress van vanavond.

      1. Slingertje.

        Ruimte zat voor 3 kratten als het moet en ook bij mij ligt een fles wodka in de vriezer.

    1. Indojood

      Neem wat sterkers hoor. Heb altijd een fles wodka in de vriezer. Die ligt er altijd, niet omdat we nu tegen die Russen spelen…?

  10. imoJC

    Ik ga straks lekker naar Scheveningen. Eten op terrasje en telefoon op zacht. Ze doen hun best maar, ik zie het wel als ik thuis ben. Ga tussendoor ook niet spieken op mijn telefoon. Voor (bijna 🙂 ) iedereen hier: fijne wedstrijd.

        1. BobbyHaarms

          Zouden ze er ook broodje bal hebben voor je eventuele gast? 🙂 Fijne avond en proost alvast.

  11. imoJC

    Off topic: vanaf een van mijn werkadressen kan ik niet meer reageren 🙂 start van ip ban? 🙂 🙂

  12. f-side64

    mijn opstelling zou zijn cillessen Tete veltman dijks vd beek schone klaassen links younes rechts cerny dolberg cassiera

  13. fjonkman

    Dit is alvast deel 1 van de vulkaan die op springen staat.. Nu zondag bij Go Ahead op ons kloten krijgen en de boel mag ontploffen. Wat ben ik dit zootje spuugzat zeg!!!

  14. vjci

    Oke, even serieus..

    De eerste helft is echt dramatisch…..
    Spelers die bij lange na niet het niveau halen vandaag: Bijna iedereen…

    Wanneer komt de dag dat spelers van ajx zich als leeuwen op het veld gedragen. Spelers van Rostov gaan bij met volle overtuiging voor elke bal, waar iedereen van ons half springt en halve balletjes geeft.

    Maar in eerste instantie: El Ghazi en Bazoer eruit..

  15. theomar

    Wat een prutsers zijn het. Geen inzet, geen fysieke kracht, geen lijn, geen passie, het is helemaal niets!!! Trainer, wat ga je hieraan doen?

Comments are closed.