Heitinga maakt promotie; wordt aan staf Jong Ajax toegevoegd

0207ajax-feyenoord-johnheitinga

John Heitinga maakt flinke stappen met zijn trainerscarrière, zo schrijft De Telegraaf. Hij wordt als assistent toegevoegd aan de staf van Jong Ajax terwijl hij aanvankelijk de jeugd onder 11 zou gaan begeleiden. Het team van Marcel Keizer doet het prima in de Jupiler League en zo kan John perfect ervaring opdoen als onderdeel van de KNVB trainerscursus, TC1.

Related posts

37 Comments

    1. jojocoolio

      Leuk voor hem… Hoop dat het ook wat voor hem is.. Want als annalist vond ik het maar niks… Succes

      1. Ajax nr 1

        Als het ook maar geen ja en nee knikker is want daarvan hebben we er genoeg. Clubliefde voor de zoveelste keer bestaat niet meer. Johnny moet blij zijn met deze kans want voetballend heeft hij mij teleurgesteld. Veel geld gekost qua salaris. Maarja goed voor Johnny slecht voor mijn club Ajax.

        1. Litmanen

          Je hebt gelijk ajax1. Het lijkt wel of Ajax iets moet goedmaken naar Johnny ipv andersom. Ik zie in hem geen trainer, maar ja, we gaan het zien. Ga er van uit dat hij nu geen 5 ton per jaar meer verdient.

    1. BobbyHaarms

      Precies, een jongen met zo’n groot Ajax-hart is altijd prettig om erbij te hebben. Misschien kan hij die jongens ook gelijk wat clubliefde bijbrengen want dat missen ze nagenoeg allemaal.

    1. HURBIE

      Is wel het minste wat terug kan doen ,die publiekelijk voor schut is gezet door het TH Bestuur
      En alles wat daar mee te maken heeft (had)

      1. HURBIE

        Hij is met een hoop bombarie binnengehaald en publiekelijk voor schut gezet
        Typisch gedrag van AJAX
        Eerst de hemel in prijzen en dan nog harder de grond indouwen
        Echt kromme neusen volk

        1. BobbyHaarms

          Nou het ligt iets genuanceerder hoor Hurbie. Ajax heeft hem misschien als een soort verlosser binnengehaald voor sommigen, maar Johnny was A: lichamelijk niet meer in topvorm, conditioneel wel. B: Johnny was, hoe pijnlijk ook, gewoon niet goed genoeg meer voor een basisplaats bij Ajax.

          Heitinga is een toekomstige Mister Ajax als Sjakie ooit de geest geeft en daardoor een troetelkind vd club, doch als voetballer helaas niet meer van het niveau wat op dat moment vereist werd bij Ajax.

          1. Boristja

            Misschien komt hij voetballend te kort. Maar als johnny er in kwam dan kwam er wel iemand van naam in en stond de arena meteen op zn kop. Ook dat heeft zo zijn positieve effect!

          2. BobbyHaarms

            Dat positieve effect creëer je ook als je Yolanthe halfnaakt op het veld zet, toch? Met alle respect maar Johnny voegde voetballend natuurlijk weinig meer toe aan Ajax, hoe leuk het ook was om hem te zien invallen.

          3. Remco425

            Ben ik niet helemaal mee eens. Ten 1e heeft hij nauwelijks zn kwaliteiten kunnen tonen en ten 2e, ik denk dat hij nog weldegelijk beter was dan Viergever. Niet meer de snelste, maar positioneel beter.

          4. BobbyHaarms

            Dat misschien wel Remco, maar we weten allebei dat Heitinga het niet meer kon bolwerken. Hij stond niet voor niks al 2 jaar aan de kant! Is en blijft een aardige gozer maar vond hem niet meer geschikt als voetballer, en al helemaal niet bij Ajax.

  1. KBouter

    Hij komt in een perfect team, eindelijk heeft Ajax weer trainers in huis bij Jong Ajax die denken in het opleiden per individu. Dus niet als elftal prestatie gericht. Kan Heitinga zich mooi bezig houden met de verdedigers.

    1. EugAjax

      Kijk uit Kbouter straks gaan we nog denken dat plan Cruijff in ere is hersteld ?. Zonded gekheid in mijn optiek zeer goede ontwikkeling en keuze. Zowel van Ajax als Heitinga zelf. Voetballend kwam hij tekort laatste paar jaar, tijd om zijn kunde ervaring en loyaliteit door te geven aan de jeugd!! Succes Heitinga!!

  2. Iceman

    Succes John jij bent een winnaar een echte Ajacied in hart en nieren. En niet als Siem die wil weer voetballen het is zijn goed recht maar ga dan niet naar de concurenten die pisvlekken maar goed laat ik er maar over op houden heeft geen zin.

Comments are closed.