There are no ads, please add some


Meespelen Milik tegen PAOK van de baan; vandaag medische keuring

0126ajax-heracles_milik1

Het meespelen van Arek Milik in de return van het duel tegen PAOK is volgens De Telegraaf definitief van de baan. Gisteren meldde de zaakwaarnemer van de Poolse spits nog dat er nog helemaal niets definitiefs is en dat Milik gewoon zou meespelen tegen PAOK. Na nu blijkt zou Napoli tijdens de onderhandelingen inderdaad aangegeven hebben bereid te zijn in te stemmen met het meespelen indien Ajax het risico bij een blessure zou nemen. Uiteindelijk is door die optie toch een streep gezet, aldus de krant.

Medische keuring
Op het moment dat transfers van deze orde zich aandienen en het om grote belangen en vele miljoenen gaat, komen er soms op het laatste moment nog krachten los. Gisteren meldde de spits zich voor just another day at the office nog even bij Ajax. Maar vandaag stapt hij waarschijnlijk al op het vliegtuig voor de medische keuring in Napels vertrekt.

,,Wat ik dacht toen ik het hoorde van Arek? Dat is veel geld!”, aldus ploeggenoot Klaassen dinsdagnacht na de wedstrijd tegen PAOK. Dat de Italianen bereid zijn ver te gaan, had de aanvoerder van Ajax ook kunnen weten, want Napoli waagde ook tot drie keer toe een poging om hem over te nemen. „Maar de bedragen heb ik niet gehoord, omdat ik direct heb gezegd dat ik nog niet weg wil bij Ajax.” De deal van Milik kwam voor Klaassen dus niet als een verrassing. „Ik had Arek er al over gehoord dat hij na het EK in Napels was geweest. Of er na het vertrek van Milik een spits bij moet komen? Dat is niet aan mij, he. Kasper Dolberg deed het in elk geval goed tegen PAOK!”

Ook Kenny Tete zegt blij te zijn voor Milik. „Het is leuk voor Arek, een mooie stap. En het is hem gegund. Het zijn duizelingwekkende bedragen, maar dat is de tijd. De transfersommen lijken ook wel steeds hoger te worden. Daar moet je niet te lang bij stil staan. De rechtsback denkt dat Ajax de Pool zal missen. “Hij heeft het supergoed gedaan, veel goals voor ons gemaakt. En voor hem is het tijd om nu verder te kijken. Wij moeten door en vooral positief blijven. Of er een nieuwe spits moet komen, is aan de trainer en aan Marc Overmars.”

Bron: De Telegraaf

Zie ook eerdere berichten:

Zaakwaarnemer: ‘Niks is nog zeker, Milik speelt gewoon met Ajax tegen PAOK’

‘Mondeling akkoord over Milik: 34 miljoen, doorverkooppercentage geen 20 maar 10%’

De Telegraaf: ‘Overmars heeft de handen al geschud’

Milik voor 35 miljoen onderweg naar Napoli; Persoonlijk al akkoord

Gerelateerde posts

52 reacties

  1. De seijs

   De telegraaf schrijft waarschijnlijk /misschien wat hebben we daar nou aan. We willen feiten maar die riool krant kan dat niet geven. Schrijf dan niks hier hebben we niks aan. Het is de krant van die bolle jaap de Groot die schrijft zelf ook altijd maar fabels niet te vertrouwen. Opnaaiers zijn het!!

   1. -buitenkantje rechts-

    Zijn over het algemeen goed ingevoerd als het gaat over zaken van Ajax de seijs..

    1. De seijs

     Nee niet mee eens ja achteraf hebben ze het grootste woord. Maar ze verzinnen mij te veel en zijn altijd uit op rottigheid. Onbetrouwbaar al jaren die telegraaf. Is ook bekend in Nederland. Het is een sensatie riool krant.

     1. -buitenkantje rechts-

      De Telegraaf is nog heilig vergeleken met kranten in het buitenland.. Ik vind ze over het algemeen goed ingevoerd. En ja, ook geruchten zijn nieuws over Ajax.. Last zien hoe groot de club is..

     2. De seijs

      Het blijft een sensatie krant en niet te vertrouwen. En ajax was groot. Nu allang niet meer.

     3. In memory of J.C.

      En als worstenbroodje dat zegt, dan is dat waar. Dat mensen dat nu nog niet begrijpen. Wat een stelletje meat balls zijn dat hier, erger nog miesgassers zijn het. Het is voorspelbaar dat ik het gewoon niet kan laten. Is een gebrek van me, ik weet het. 🙂 🙂

   2. AJAX 2001

    De seijs helemaal gelijk heb je! De telegraaf kan alleen maar roddels uitbrengen en maar 1 op 10 keer komt zo’n roddel echt uit

  2. marcussboss

   Nee klopt, daar komt ook nog eens bij kijken dat wanneer hij voor ons uitkomt in de championsleage, hij dat niet meer mag voor napoli volgens mij. Dus dat zou zijn waarde ook laten dalen

   1. Geroldkohlen

    dat is het zeker Marcus! gaf ik ook al aan toen het bekend werd dat Milik zou gaan.

    1. HURBIE

     Af en toe is het een welles nietes spelletje op deze site of hij weg gaat maar nu gaat het er echt op lijken
     Leuke deal van MARC heeft hij goed perfect gespeeld om voor zo’n spits 35 miljoen te vangen
     Hij is wel verplicht om van dit bedrag een groot deel te herinvesteren TOP

     1. HURBIE

      licht er volgens mij helemaal aan of AJAX zich weet te kwalificeren voor de CL dan heb je echt een goeie spits nodig
      Mocht dit niet lukken dan denk ik dat je aan Cassiera Dolberg en Zivko genoeg heb

 1. BobbyHaarms

  Nou die is foetsie jongens. Dolberg deed het idd fantastisch tegen PAOK maar er moet toch echt wel wat bij. Zivko zal ook wel vertrekken namelijk.

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat denk ik ook Bobby.. Zivco heeft denk ik geen zin om nog een seizoen tweede of derde viool te spelen.. Is ook beter voor de ontwikkeling van hem.. Hij moet gewoon wekelijks spelen.

  2. Litmanen

   Milik 34 miljoen en Zivco bijna gratis. De wereld op zijn kop. Ik denk dat we van Milik niet zoveel meer gaan horen. Niettemin, ik gun hem die transfer van harte.

   1. HURBIE

    Dit is een geweldig bedrag wat AJAX voor hem krijgt,na wat ik heb gezien van hem op het EK

 2. dickst14

  Voor Milik is dit een ongelofelijk mooi bedrag. Nu wel snel een goede spits en routine halen. Geld is geen probleem lijkt me.

 3. Geroldkohlen

  was toch te verwachten, die zakenwaarnemer zei dat alleen maar waarschijnlijk om zijn salaris wat op te schroeven. of om zijn eigen provisie op te krikken!

 4. Germain

  Haller kopen of Traore huren, dat zijn de opties. Rekenen laten we maar aan Marc over. Een kopsterke en fysiek goeie Haller tussen goeie voetballers kan Dolberg wat uit de wind houden. Traore is technisch, snel en wendbaar net als veel Ajacieden in de selectie. Met Haller heb je weer een extra aanvalsvariant, met Traore alleen plan A.

 5. Gianni

  Traore halen en sneijder proberen over te halen verder las ik dat er maar 25 betaald werd en dat het andere geld van bonussen moest komen die nooit gehaald gaan worden

 6. -buitenkantje rechts-

  Zei al.. Die is weg.. Tactische en doorzichtige spelletjes van de zaakwaarnemer die je van kilometers aan ziet komen.. Kennelijk als het over grote bedragen gaat moet er zo lang mogelijk vaag over gedaan worden..
  Nu tenminste duidelijkheid…
  Milik heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld!

 7. Coenie

  Maar één ding moet gezegd worden…. Die Haller is zeker géén 10 miljoen waard. En nu Utrecht weet dat Ajax heeft ‘gecasht’ voor Milik zal die prijs alleen maar stijgen. Met Haller krijgen wij niet de gewenste versterking. Traoré daarentegen lijkt mij idd een goede optie. Volgens mij is Cassierra aangetrokken als spits en niet als linksbuiten. En met Dolberg hebben wij een aardige troef achterhand.

  1. Rinus

   Inderdaad. Ik stelde eerder al dat het slim zou zijn de deal binnenskamers te houden en eerst Haller/Ziyech te halen en dan pas naar buiten komen met Transfer Milik

   1. bloedgroep AFCA

    ik vind over het algemeen dat spelers en andere Ajax aanverwanten erg veel en vaak met de pers praten…zouden ze eens moeten afleren….worden veel beloftes gedaan, kritiek geuit, roddels verspreid….en telkens frustratie bij spelers, clubleiding en supporters….gewoon mondje dicht tegen de pers!!!

 8. In memory of J.C.

  Ach Telegraaf is Amsterdam. Amsterdam is Ajax. Los van andere zaken zitten ze vwb Ajax nieuws metendeels op goede spoor. Komt omdat zij eerder informatie “onder de tafel” krijgen dan bijv. ons Rotterdams suffertje het AD.

  1. In memory of J.C.

   Overigens altijd leuk om te lezen hoeveel mensen kranten en blaadjes lezen die ze walgelijk vinden. Toevallig zaten ze net bij de kapper natuurlijk ;-). Voor mij is het simpel: waar een dikke rookwolk is, is meestal sprake van een vuurtje.

 9. bloedgroep AFCA

  Dus Milik weg…denk persoonlijk niet dat hij het nu al gaat waar maken omdat bedrag waard te zijn…mocht het niet lukken….er staat in de plaats Pisa een toren die scheef staat, verder kun je altijd nog schuttingen plaatsen en schilderen

  1. Litmanen

   Ik moet toegeven: Telegraaf, de beste sportkrant van Nederland. Maar je zou hem los van de rest moeten kunnen kopen.

 10. EugAjax

  Volgens mij is Telegraaf redelijk consistent met berichten over Milik en voorlopig lijkt het ook die kant op te gaan. Laatste jaren zijn ze juist zeer goed geinformeerd over Ajax. Sinds Ten Have en De Boog weg zijn want die speelden liever info door aan AD!

  1. In memory of J.C.

   Vwb Ajax zitten ze wua corrctheid wel zo’n beetje op het percentage balbezit van Ajax tegen Paok. Maar ja, mensen gaan uit van een algemeen beeld van een krant en dan is niets goed wat ze schrijven. Het zijn niet alleen maar privé pagina’s 🙂

  1. De seijs

   Ja hij heeft geen zweet voeten. (net uit een zeer betrouwbare krant vernomen de telegraaf! !)

 11. Iamsterdam2015

  Milik is duidelijk die gaat punt. Waar ik benieuwd naar ben is wie komt er??? Hoor zoveel namen en las dat bosz/overmars een langer verlanglijstje hebben. Hopelijk dienen ze die deze week in en niet pas in de winterstop als (verlang)lijstje van sinterklaas of de kerstman………

 12. KBouter

  Ik lees graag de telegraaf, kan wel een sensatiekrant zijn, maar dat is het AD ook. Waar rook is ..is vuur zeg ik maar. En voor de ouderen onder ons, mij including…Telegraaf leest laatste jaren wel lekkerder dan de orginele krant van Ajax…Het Parool.

 13. Wembley71

  Wat een geneuzel over een krant de VK zit er ook vaak naast, is dat dan ook “sensatie krant” ? Hebben jullie de berichtgeving op deze site of op bv Voetbalzone wel eens kritisch bekeken, welke shit daar wordt verkondigd……….Om met de Seijs te spreken, ze verzinnen rottigheid, zijn onbetrouwbaar en riool sites. Pfffffff Hou op zeg……… PS overigens zijn mijn krantjes het Parool en de NRC next en ook die zijn niet onveilbaar

 14. Ajax_the_best

  Lekker belangrijk die telegraaf. Nu hebben we geld maar nog zoekende naar een goede centrum spits.

Reageren is niet mogelijk.